www.snlp.ro Web analytics

Ne miscam…

Atasam adresa nr. 70132/DMRU/ANP/19.09.2011

Mai avem putin si iesim si din 2011 dar este bine ca ne-am apucat de reincadrarea personalului. Atasat procedurile emise de ANP si modelele deciziilor de reincadrare cu data de… 1 ianuarie 2011.

 

 

Document atasat:

10 COMMENTS

 1. In urma acestei reincadrari, cei care au implinit 5, 10, 15, 20 de ani in sistem vor beneficia de sporul de fidelitate conform vechimii acumulate ?

 2. Reincadrarea era obligatorie de la 1 ianuarie 2011, deoarece avem o noua lege de salarizare si un nou nomenclator de functii. Ca scuza pentru intarziere se invoca intarzierea aparitiei nomenclatorului si iata-ne in octombrie …

  In realitate nu era o atat de mare interdependenta. La 1 ian 2011 aveam un nomenclator chiar daca ulterior a fost modificat

  Dar deciziile de reincadrarea ar fi trebuit facute de 2 ori si noi speram ca macar o data sa reusim

  🙂

 3. As vrea sa intreb pe cineva daca prin aceasta reincadrare se acorda din urma mdiferentele banesti in urma modificarii gradatiilor sau gradelor de anul acesta?(presedintele meu e la consiliu)

 4. Si unii dintre noi au sustinut sus si tare ca daca se schimba denumirea in politie penitenciara pierdem multe sporuri,dar de fapt ce vrea Boc aia ne da .

 5. Pentru moment clasele sunt inactive
  Legea unitara inca nu se aplica strict
  Avem legi tranzitorii
  Nu exista norme nici pentru acestea
  Am explicat in alt articol

 6. La stabilirea clasei de salarizare, se va tine cont de prevederile art. 19 din anexa VII, a legii cadru de salarizare?

  Art. 19. – Pentru realizarea prerogativelor constitutionale de aparare, ordine publica si siguranta nationala, personalul militar, politistii, functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare si personalul civil beneficiaza de majorarea soldei de functie/salariului de functie/salariului de baza cu 3 clase de salarizare.

 7. Cu fiedelitatea si confidentialitatea ce facem??Tot pierdem pana nu mai avem ce pierde ..atunci va fi prea tarziu…sa reactionam..!!! 😳 😳 😳 😳 😳

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)