www.snlp.ro Web analytics

Memorandum deblocare posturi

jobANP a fundamentat si sustinut un document prin care se solicita finantarea unui numar 843 de posturi din cele 3124 vacante la nivelul sistemului penitenciar, in vederea scoaterii la concurs.

 


Document atasat

7 COMMENTS

 1. bieinteles ca este deficit de personal in sistemul penitenciar daca statele de organizare sunt superdimensionate.este personal suficient insa nu exista planificari .

 2. Uiti ceva: ca trebuie sa avem cam 500 de posturi disponibile pe an pentru absolventi. Si acestia vor merge cu prioritate in operativ.

 3. Doar 150 de posturi in SDRP?Suntem unitati penitenciare, sau crese, azile de batrani, centre de informaticieni,etc…..Lucram in unitati cu schema de personal ocupata in proportie de 60% din personal.Conducerea A.N.P. pe ce criterii repartizeaza absolventii de la S.N.A.P. Tg Ocna?Ar fi interesanta o interventie care sa conduca la repartizarea noilor incadrati in functie de gradul de ocupare al statelor din fiecare unitate.Per ansamblu cred ca 150 de locuri in SDRP sunt TOTAL INSUFICIENTE, iar memorandum-ul A.N.P. total nerealist.

 4. Teoretic da, a fost trimis un model de fluturas tuturor, dar practic nu pot sustine ca s-a mentinut acel format. La fel s-a intamplat si cu formularul de pontaj care in prezent a primit completari diferite

 5. Deci cum luam banii acum? Pe bajbaite?
  De exemplu, ce inseamna „Majorare contrib. CAS” ?
  Fluturasii sunt „ganditi” la fel in toate unitatile? Au aceeasi structura?

 6. Putem, dar se termina brusc. Salariu de baza, grad, gradatie, 30% spor (pericol) si… pachetul neclar: suma compensatorie cu caracter tranzitoriu, respectiv drepturile cu care venim din 2009, intre timp neelaborandu-se nicio alta norma (sunt in faza de proiect).

 7. Pornim o discutie pe tema fluturasilor de salariu (alcatuirea lor, cat de expliciti sunt, verificarea corectitudinii venitului acordat etc) si a venitului pe care il obtinem lunar? Un topic pe aceasta tema?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)