www.snlp.ro Web analytics

La drum, spre nametii din Buzau!

altAcum cateva minute am tras linie. 4 zile de telefoane, agitatie, organizare. O mobilizare generala ale carei rezultate ne-au surprins pana si pe noi. Am plecat de la ideea de a duce cateva ajutoare si am ajuns sa constatam insuficienta spatiului dintr-un TIR. Au cuplat aproape toate filialele SNLP si celelalte sindicate afiliate PUBLISIND dar un aport considerabil l-au avut entitati si persoane din afara structurii noastre, manifestandu-si solidaritatea fata de situatia satenilor cu casele ingropate in zapada de peste doua saptamani.

400 de milioane de lei vechi in 4 zile! 8 tone de furaje pentru animalele oamenilor din satele sinistrate! A fost solicitarea lor pe care s-a mulat generozitatea Patrorom prin presedintele confederatiei, dl Ioan Niculae, contactat de Dumitru Costin, presedintele BNS. Sute de pachete cu alimente donate de salariatii din penitenciare si din alte institutii. 1400 de litri de apa donati de firma Izvorul Cristalin. Asigurarea transportului furajelor de Asociatia pentru consilierea in cariera, prin dna avocat Tatiana Radulescu.

Un gest de mare sensibilitate care nu am vrea sa treaca neobservat, l-au facut detinutii din unitatile Jilava si Rahova care si-au donat ratia de alimente pe o zi. Salariatii au donat cu draga inima bani si alimente in cantitati mari. Administratia Nationala a Penitenciarelor a fost conectata permanent la eveniment si a acceptat din start sa asigure gratuit transportul ajutoarelor si echipei de insotire, suplimentand sustinerea, la propunerea directorului Penitenciarului Jilava, Catalin Stroe, cu o masina care va transporta 20 de detinuti din regim deschis pentru actiuni de deszapezire in zonele in care vom livra ajutoarele. Ministerul Justitiei, prin dl consilier Petronel Dobrica ne-a asigurat de intreg girul si sprijinul pentru reusita actiunii.

Luand in considerare dinamica evenimentelor si a discutiilor din ultimele zile, precizam ca nu am primit niciun virament sau donatie din sume colectate de alte organizatii care nu fac parte din actiune. Am incercat sa nu facem publicitate exagerata si inutila demersului dar nici sa riscam alunecarea in derizoriu in lipsa informarilor reale. Am fost interesati de o actiune de impact, care sa fie de natura a oferi speranta unui numar de peste 1000 de oameni sinistrati. Asa ne-am gandit cand am pornit actiunea si iata ca am reusit sa ne indeplinim obiectivul.

Maine dimineata plecam la drum la ora 7,30. Tinta: comunele Glodeanu-Silistea si Scutelnici din judetul Buzau. Speram sa nu avem incidente si sa ducem totul la capat in bune conditii. Cu sumele ramase in contul special deschis de SNLP, se vor achizitiona alte bunuri care vor face obiectul unui transport suplimentar care se va livra saptamana urmatoare si la care se va adauga o cantitate mare de medicamente donata de Federatia Sindicatelor din CNAS afiliata la BNS (presedinte Dan Anghel – un partener vechi al PUBLISIND), pe baza listelor pe care le vom prelua maine de la personalul medical din zona.

Pe lista de insotitori ai transportului (aproximativ 20 de persoane) se regasesc subsemnatul, Gabriel Chifu (secretar general PUBLISIND, coordonator al actiunii la nivel de federatie), prim-vicepresedintele SNLP si vicepresedinte PUBLISIND Mihaela Neacsu, Florin Stoica (presedinte filiala SNLP Jilava si coordonatorul pregatirii actiunii pe SNLP), Popa Vasile si Tran Cristian – liderii filialelor SNLP Spital Jilava respectiv BAGR, directorul Penitenciarului Jilava Catalin Stroe, alti colegi si militanti sindicali.

PUBLISIND si SNLP multumesc celor care s-au implicat si isi exprima convingerea ca expresia de pe fetele oamenilor care vor primi ajutoarele valoreaza cat mii de alte aprecieri.

UPDATE 1:

UPDATE 2:

Actiunea „Solidaritate pentru sinistrati” s-a incheiat cu bine. Nu fara aventuri, dar fara probleme majore. Detalii, poze si clipuri video vom posta in scurt timp. Asa cum deja am informat, nu am fost insotiti de presa si nici nu am chemat corespondenti media la fata locului, cu atat mai mult cu cat destinatia finala s-a decis in ziua deplasarii. In schimb, toata expeditia a fost filmata si fotografiata de un coleg cu specializare in domeniu. Daca va uitati atent la una dintre pozele deja postate, il veti vedea pe Sandu (salariat la BAGR) in portbagajul Loganului de Politie din avangarda convoiului. 

Cu greu reuseam sa-l tinem in masina. Ba deschidea portiera din spate a microbuzului si abia reuseau sa-l agate colegii de centura pentru a nu-l pierde pe drum, ba sarea din masina si se catara pe muntii de zapada pentru cateva cadre speciale, ba disparea din peisaj si aflam dupa jumatate de ora pe unde a haladuit. Atat de multe subiecte a avut intr-o singura zi incat, la final, cu mainile degerate si semiinconstient de frig a declarat ca daca cumva mai facem o astfel de actiune si nu-l luam este vai de noi. Case dezgropate din munti de zapada care depaseau cu 2 metri acoperisul, TIR-ul care mergea numai din derapaje atingand cu oglinzile laterale peretii de zapada in care se croise drumul de acces, impartirea ajutoarelor din remorca tractorului intr-un sat complet izolat (cu exceptia drumului peste camp, in tractor) si multe altele. 

Ajunsi in Bucuresti, am reusit cu greu sa-l convingem pe Sandu sa mearga acasa, intrucat vroia sa stea la serviciu peste week-end pentru montaj, din nerabdarea de a vedea ce a captat cu vechea sa camera video (pe care o are de 10 ani). A ramas ca luni sa faca primele montaje si speram sa putem posta ceva cat de curand. Multumim Sandu, pentru toata nebunia de care ai dat dovada!

50 COMMENTS

 1. [quote name=”Bombonica”]Mai ….. cu chip de om care raspunde la numele de dumitrascu?
  Noi gardienii din puscarii vrem sa ne cunoasca opinia publica drep oameni, nu tortionari.
  Tu habar nu ai cum suntem perceputi inca in lumea civila.
  Am un batran la bloc care din cand in cand, atunci cand ma vede in uniforma sti ce ma intreba?
  Vecine mai bateti hotii la puscarie?
  Asa vrei tu sa fim perceputi de oameni?
  Tu nu stii decat sa-ti faci imagine pe spatele nostru.
  Vezi ca stiu unele detalii picante de la asa zisa ta alegere ca presedinte la Bran.
  Vrei sa spun prin ce manevra ai scapat de Raileanu din functia de primvicepresedinte si l-ai numit pe sluga de Mogaldea?
  Stiu tot, habar nu ai tu, am si inregistrarea unei anumite parti din sedinta cu pricina.
  Am fost acolo prezent, stai cuminte raule ca te arzi singur in focul pe care-l intretii.[/quote]
  Nu ar fi rau sa intrebati cum s-a intervenit ptr d-l(?)Mogaldea,la seful comisiei de examinare,in vederea ocuparii postului de sef serviciu psiho,acesta(Mogaldea)figurand in concediu medical),iar in urma unei interventii de la Bucuresti la seful comisiei,acesta a putut continua examenul.Sa ne mai intrebam de ce examenul s-a tinut in fieful d-lui(??)Dumitrascu,in speta, Craiova?Sunt multe de spus,dar timpul le va rezolva pe toate…:)

 2. Am urmarit filmuletul de 10 minute pe care ni l-ati trimis.
  Este cea mai solida actiune,care a fost organizata de
  SNLP,de la infiintare si pina acum.
  Chiar daca nu tine de cald,tot respectul ptr. cei care au contribuit cu sume banesti din teritoriu, si nu in cele din urma celor care s-au deplasat in zonele afectate si au pus osul la treaba.
  Asta da solidaritate,chiar daca unora[stim noi cine] nu le cade prea bine la ficat.
  TOT RESPECTUL FRATILOR

 3. Lucram la escorte 10 ore,iarna prin zapada de 40 cm,in foisor cand se supara un sef ca nu te ridici in picioare cand trecea el tantos ramaneai fara scaune si fara rezerva,luam pedeapsa direct de la director la propunerea sefului,nu prea stiam ce sunt liberele,recuperarile,fondul de timp individual etc,alarme la discretie,pe sectie ma saturam de numarat la hoti care ies la munca si cand veneau la 16-17 ,ma opaream in zonele intime de cat alergam,solicitau diferite lucruri normale pe care ca supraveghetor trebuia sa le rezolvi,supraaglomerare solicitari multe,activitati multe etc,pana si cei de la birouri o duceau mult mai rau,au aprut sindicatele,firave la inceput mai viguroase dupa au aparut si drepturile,la munca decenta,la aparare,la opinie,la libere in sinul familiei,alarme trimestriale,plata ore suplimentare chiar si fractionate ca asa a considerat dl Dumitrascu atunci,recuperari,imbunatatirea conditiilor de munca,program normal de lucru,procese deschise impotriva administratiei,etc.Respect pt . sindicate! 😉 😉 😉

 4. Sa spun si putine lucruri bune de domnia sa (din cunostiintele mele)
  1-Cu exceptia mai multor abuzuri pastorite de domnia sa o manipula foarte bine pe d-na Macovei,iar in putine cazuri aceasta manipulare a adus avantaje si personalului.
  2-Este presedinte de sindicat,(federatie) pt. persoanele care detin aceasta functie le pastrez o doza de respect,chiar si domniei sale cu mai multe rele decat bune din punctul meu de vedere.
  Jsutific aceasta doza de respect deoarece pe timpurile cand lucram si aveam gradul de plutonier eram umilit zilnic ,nu aveam atatea drepturi (cu toate ca de unele nu mai beneficiem).

 5. [quote name=”Marcus”
  Ma asteptam,am mai patit-o,publica doar ce vrea,insa cele relatate de mine sunt adevarate si asta il deranjeaza:
  1-critica SNLP iar el a fost membru SNLP,aparat de avocatul SNLP cand a fost destituit(da,bine a fost si director general,politist etc..ce n-a fost,dar nu mai este lucrator de penitenciar)
  2-Alegerile la BRAN ale FSANP,a devenit presedinte dupa ce cu o zi inainte s-a inscris ca membru la sindicatul de la ARAD,alegerile au fost un simulacru sustin o parte din presedintii sindicatelor afiliate FSANP care au fost prezenti,s-au certat ,unii au plecat din FSANP,normal si eu as fi facut-o (dovada comentariile de pe penifest,cu sutele despre alegerile de la Bran si persoane din conducerea unor sindicate afiliate FSANP care au plecat)
  3-Cand era director general sefii resurselor umane hartuiau preseditnii grupelor SNLP cu diferite adrese pusi de Dl Dumitrascu,recunosc unii dintre ei acum.
  4-La Adunarea generala de la BRAN fostul presedinte (pt. care am un respect deoarece este baiat destept) nu putea justifica 80 milioane de lei vechi,cat despre unii presedinti FSANP care decontau diferite cumparaturi facute la market pe sindicat,inclusiv chilotii se regaseau pe acele bonuri dl Dumitrascu nu mai spune nimic.
  5-De cand e presedinte a facut diferite presiuni pe directorii de unitati sa-l sprijine sa-si mareasca sindicatele din unitatile respective sau sa infiinteze amenintandu-i voalat ca daca nu colaboreaza vor fi atacati dur pe blogul de scandal pastorit de dumnealui (surse directori care nu vor sa le apara numele) etc.
  6-A redus cota de echipament pt. fpss in timpul mandatului sau de director gen la infima suma de 1500 lei si a achizitionat echipament pt. fpss de proasta calitate,dar dupa cum bine spune domnia sa de atunci nu s-a mai facut echipament deoarece nu prea scapam de el din magazii.

 6. Cred ca ar fi fost in regula ca reactia dlui Dumitrascu dupa acea nefericita adresa a ANP (justificata pri prisma ca SNLP a solicitat sprijin ANP/MJ si s-a implicat direct si energic in actiunea de strangere donatii pt. sinistrati) sa fi fost una controlata,nu furioasa si de atac la adresa SNLP,care nu si-a facut decat datoria sindicala=solidaritate fata de oameni,sustinere,suport i situatii delicate,nu sunt membri dar sunt semenii nostrii.Acum dupa ce apele s-au mai linistit cred ca ar fi bine sa se treaca peste aceste evenimente neplacute dintre sindicate,actiunea SNLP laudabila a fost umbrita de reactiile FSANP,dar pana la urma tot ce s-a organizat s-a facut pt. sinistrati,bani s-au strans,alimente s-a dus un tir,furaje etc. a fost foarte bine.Scopul actiunii a fost atins,misiune indeplinita! 😮 😮

 7. Dumitrascu,
  S-ar fi renuntat la tirul de comentarii daca si tu renuntai la afirmatii de genul :”va plimbati cu tirul galben” si multe alte invective adresate celor care ti-au cerut o explicatie cu referire la atacul tau absurd pus pe seama unei nefericite adrese din partea ANP. Atat ti-a trebuit sa poti da curs unora si implicit vointei tale de a reaminti tuturor parerea ta despre SNLP si modul lui de a se organiza si functiona. Aceasta abordare din partea ta a fost cu adevarat ipocrita si de neinteles !

  In rest, Stefan nu cred ca ar dori sa deschida site-ul tau si sa-ti citeasca comentariile. Bine face pentru ca reactia ar fi pe masura si chiar ar naste patimi. Oricum, nu stiu cat va mai dura tevatura asta pe care o provoci cu buna intentie Dumitrascule ! In final, chiar si membrii federatiei tale au constientizat ca duci o lupta surda cu propriile frustrari si cu mania persecutiei ce nu-ti da pace deloc….

 8. Felicitari pentru mobilizarea de care au dat dovada toti cei implicati in gestul umanitar din Buzau. De la Gherla, indiferent de optiunea sindicala, s-a apreciat tot ce ati facut. Cat despre Dumitrascu ce sa zi decat ca avea dreptate cel care a spus ca el nu putea desfasura o astfel de operatiune; pe el nu-l caracterizeaza asa ceva si in plus nu are nici puterea sindicala sa o faca. Si sustin si eu sa nu se mai adreseze cu ,,stimati colegi”. Nu am fost colegi si nici nu vreau sa fiu vreodata.

 9. Stefan,
  Asa este ! Daca ai deschide acel site si ai citi comentariile lui Dumitrascu ai crede ca asta chiar are o (editat) provocata de structura noastra si de buna organizare ce ne este caracteristica. Asta l-a adus la disperare pe Dumitrascu ! Urla in stanga si dreapta ca nu are nimic cu SNLP in articolele care le concepe dar in schimb, la comentarii ne face cum ii vine la gura ! Un (editat).

  Mi-a fost sila sa extrag din cmentariile lui si sa le expun aici ! Ar fi fost mult prea mult pentru niste oameni care au muncit si s-au straduit sa ramana OAMENI in acest demers de ajutorare a sinistratilor. Ar fi fost mult prea mult pentru ei sa citeasca jignirile si mizeria acestui (editat) avid de putere….

  Raman la parerea mea ca intr-un fel ar trebui sa ne facem agenda proprie si sa ignoram intalnirile la care Dumitrascu ar fi prezent. Suntem majoritari si ne bazam pe criterii de bun simt si respect in activitatea noastra. De aceea si suntem apreciati !

 10. Impresionant!!! 😮 😮 😮 Felicitari lucratorilor de penitenciare care au inteles situatia oamneilor din desertul alb si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor ,foarte,foarte impresionant,drum prin 3-5 metri de zapada.Felicitaria sincere!SNLP

 11. Poate ca daca colegii care vad ce nu exista ar fi renuntat la tirul de comentarii, nici n-ar fi fost o discutie. Repet, ANP a gresit. Nu trebuia s-o faca.

  Cine simte nevoia sa ma injure, unii au facut-o efectiv, penru ca am alta opinie inseamna ca fie nu intelege fie nu vrea sa inteleaga.

  Daca ai deschide site-ul Stefane si ai numara ai vedea ca domina net la comentarii cei care au o problema cu reactia mea nu cei care critica SNLP.

  PS. Nici eu n-am citit decat comentariul tau ultim, n-as vrea sa ma enervez inutil. Pot sa fiu vinovat pentru ce am spus dar nu pentru ce inteleg unii ca as fi spus.

 12. Eu am incercat. Dar va inteleg si pe voi. Fac tot posibilul sa nu deschid site-ul partenerilor de miscare sindicala, tocmai pentru a nu acumula patima si pentru a reusi sa pastrez un echilibru si asa din ce in ce mai precar. Dar daca s-a ajuns la „tiruri galbene” deja cred ca n-o sa-mi mai bat capul nici cu editarile.

 13. Mai ….. cu chip de om care raspunde la numele de dumitrascu?
  Noi gardienii din puscarii vrem sa ne cunoasca opinia publica drep oameni, nu tortionari.
  Tu habar nu ai cum suntem perceputi inca in lumea civila.
  Am un batran la bloc care din cand in cand, atunci cand ma vede in uniforma sti ce ma intreba?
  Vecine mai bateti hotii la puscarie?
  Asa vrei tu sa fim perceputi de oameni?
  Tu nu stii decat sa-ti faci imagine pe spatele nostru.
  Vezi ca stiu unele detalii picante de la asa zisa ta alegere ca presedinte la Bran.
  Vrei sa spun prin ce manevra ai scapat de Raileanu din functia de primvicepresedinte si l-ai numit pe sluga de Mogaldea?
  Stiu tot, habar nu ai tu, am si inregistrarea unei anumite parti din sedinta cu pricina.
  Am fost acolo prezent, stai cuminte raule ca te arzi singur in focul pe care-l intretii.

 14. Prin aceasta acțiune am dovedit ca acest sindicat este puternic și asta datorita membrilor săi,liderii care au participat nu puteau face nimic fără membrii care au contribuit fiecare cu ce au putut.
  Câinii latră și latră .

 15. Ia priviti :

  „Sorin Dumitrascu
  on 19 februarie 2012 at 17:40 said:

  ……………

  Dreptul la apărare nu e negociabil și nici prezumția de nevinovăție. Că e plină lumea de închipuiți care se cred și judecător și procuror, e altă discuție. Din fericire prostia e minoritară deși pare fără limite. Deci, ca să vă fie clar, vom impune respectarea dreptului la apărare și a prezumției de nevinovăție. Alții să se plimbe cu tirul galben prin zăpadă.”

  Ce spuneai mah Dumitrascule ? Ca nu ai nimic cu SNLP si ca tu ai ce ai cu ANP ? Meriti executat pe linie sindicala cat mai curand posibil ! Pacat de acei oameni care-i reprezinti ! Nu-i indrumi decat la rautate, invidie si mai mult le compromiti chiar libertatea in unele cazuri.

 16. Dumitrascule esti un (editat).
  Am intrat pe (editat) tau site-u si am citit doar comentariile tale, sunt (editat).
  Esti un mincinos (editat) cand spui ca nu ai nimic cu SNLP dar ai niste comentarii de om (editat).
  Vad ca in (editat) ta dai si sume si procente.
  Vezi bai (editat) ca acolo sunt bani donati din cotizatii nu de la oameni.
  De unde naiba sa stii tu asta? Ti s-a pus pata si gata.
  Ce te mai lauzi acolo cu cei care intra pe site-ul tau!
  Pai sunt tot (editat) ca tine, ei intra la comanda si stiu unul care mi-a spus din disperare, ca le cereti voi liderii sa atace snlp-ul si anp-ul, nu-mi testa nervii ca-i dau numele liderului si ce i-a cerut sa scrie.
  Cati nemembrii sunt la Gherla mai creti… de spui tu ca banii donati la snlp erau 90% de la nemebrii?
  Esti un (editat).

 17. Bai dumitrascule urata natie de om esti.
  Unde mama dracului vezi tu pacaleala anp in aceasta actiune?
  Tu nu te poti desprinde de obiceiurile vechi pe care le intretineai tu cand erai DG?
  Esti jalnic, esti un nimeni, nu ai pic de respect din partea mea sa stii, daca as fi langa tine acum sau as putea prin email (editat)
  Noi cei multi din fsanp iti spun sincer cu aceasta ocazie ne este rusine ca tu ne reprezinti.
  Dupa cum am citit mai sus am vazut cum ai ajuns presedintele nostru, promit sa cer declansarea unor alegeri generale pentru a schimba un impostor care se numeste dumitrascu.
  Am ales sa scriu aici pentru ca pe site-ul nostru nu postai acest lucru.
  Multumesc Stefan pentru intelegere si vreau sa transmit colegilor din snlp ca suntem mandri de ei si ca noi nu facem diferente de sindicate, noi suntem colegi si prieteni, doar cei ce ne reprezinta vremelnic o fac.
  Felicitari tuturor participantilor la aceasta actiune din ambele tabere.

 18. O MARE RUGAMINTE Stefan !

  Asa cum bine ai propus sa nu mai aducem indiscutie cealalta structura si pe liderul acesteia, asa te rog ca de azi inainte sa nu mai permiti acestui Dumitrascu sa ni se adreseze cu „stimati colegi”…

  Asta nu este colegul nostru, toti ceilalti membrii ai federatiei lui insa…sunt ! Si ii asteptam sa ni se alature daca vor sa fie tratati cu respect si cu responsabilitate fata de actiunile si viata lor profesionala…

  Actiunea SNLP ramane demna de respect si bineinteles mult respect si pentru oamenii care s-au implicat direct in asta ! Inclusiv celor din ANP si MJ care au inteles ca lucrurile pot merge bine daca au vointa sa asculte o structura respectabila cum este SNLP !

 19. Am invatat de la viata ca situatiile in care nu avem de ales sunt foarte rare.Am mai invatat ca fiecare alegere pe care o facem are consecintele ei,incarcatura ei de bine sau de rau.Haideti sa alegem sa nu raspundem la provocari.Sa alegem sa ignoram un comentator in loc sa intram in ,,mocirla” pentru a-i raspunde cu aceeasi moneda.Sa alegem sa ne concentram atentia pentru a ne atinge telurile si nu la ce mai fac sau spun cei de pe margine(oricare ar fi ei).Sa alegem sa fim buni.Nici macar mai buni decat ceilalti.Buni si atat.
  D.Rotariu,vicepresedinte SNLP Oradea.

 20. O rugaminte…daca s-ar putea sa pastram ascunsa identitatea tuturor celor care am fost acolo,la ajutoare,la deszapezire,la impartit ajutoare din remorca.Eu am fost unul dintre cei din remorca si nu am nevoie de nicio recunoastere de merit.Mi-ajung fetele copiilor din momentul in care primeau un borcan de gem,ale oamenilor care plecau bucurosi cu sacul de mancare pt animale,cu pui,conserve si paine.Asta ca sa nu mai amintesc inclusiv de cainii care mancau painea de parca era cea mai buna si suculenta bucata de carne.
  In ceea ce priveste ” razboiul asta declansat si sustinut de Dumitrascu eu zic sa-l lasam balta,nu ai cu cine sa discuti,nu te lovesti decat de pereti.Lasam lucrurile asa,in curind o sa se manance intre ei ca pestii piranha atunci cind nu or sa mai aiba subiecte.Respect pentru colegii de la actiune,din remorca,de la lopata,de la filmare,de la donare de bani si bunuri.Un cuvant?…OAMENI.

 21. 😆 Stefan tu ne atragi noua atentia cu privire la comentariile adresate Dumitrascului.Da el cand are de gand sa termine astfel de mizerii pe site-ul lor?Daca-mi amintesc bine el este cel care a deschis cutia pandorei(din nou?!).Deci va propun dragi colegi, care vreti sa-i adresati cateva ,,cuvinte de bine” Dumitrascului, intrati pe site-ul FSANP si ajutati-l sa primeasca (editat) ajutoare.

 22. Felicitarile sunt prea putine fata de gestul pe care l-ati facut!
  Insa le meritati din plin.
  Toti cei care ati fost acolo, fara deosebire! Toti cei care s-au implicat in organizare! Toti cei care au donat!
  In astfel de momente, chiar nu mai conteaza carcotelile, rautatile si alte mizerii lansate de altii. Atata timp cat te simti implinit sufleteste, gandindu-te ca intr-un colt de lume, un om are o cana cu apa, sau o paine masa si inca mai respira, datorita tie.

 23. [b]Adresez o rugaminte tuturor utilizatorilor: haideti sa terminam cu „urarile”![/b] Personal consider ca este suficient!

  Am transformat site-ul SNLP la indemnul vostru. Ati vrut articole mai multe, cu posibilitatea postarii unor comentarii pe prima pagina.

  Acum deschid site-ul si-mi vine sa-l inchid imediat. Sterg, editez, moderez. Nu am la ce sa raspund, nu exista dialog, nimeni nu este interesat de nimic. Este suficient sa apara in ecuatie cealalta organizatie sindicala din sistem, ori liderul ei si gata, site-ul SNLP se transforma rapid intr-un fel de blog plin de invective.

  Haideti sa punem punct! Este o rugaminte cu nuante de indemn. Asa cum am anuntat atunci cand site-ul SNLP a primit un facelift, as vrea sa intervin cat mai putin in moderare. Cu atat mai putin imi doresc sa sterg comentarii.

 24. Dle Stefan,am scris un comentariu critic fata de atitudinea dlui Dumitrascu si a FSANP,care au reactionat putin sau mai deloc si acum s-au trezit ca ar trebui si dumnealor sa fie in actiune,poate incercati sa depasiti acest moment provocat de FSANP si ANP,foarte bine ajutoarele s-au strans si au ajuns la acei oameni,e un lucru laudabil,organizarea foarte buna,inteleg de ce nu l-ati publicat,vreti sa detensionati situatia,nu ma supar,chiar dovediti ca sunteti un bun manager si un adevarat lider de sindicat dar poate acest lucru va fi inteles de partea mai „carcotasa” (pt. ca sunt mai putini si trebuie sa atraga prin orice mijloc) ca slabiciune si iar incuraja sa denigreze tot ce faceti bun,s-a mai intamplat.

 25. Mai dumitrascule !
  Tu chiar nu ai limita ! Pai tu vorbesti de atacuri la persoana ? Tu care dai frau liber tuturor (editat) de pe site-ul tau sa arunce cu namol in tot ce misca si mai ales inspre liderii si membrii SNLP ? Nu ti-e rusine mai (editat) ?

  Auzi mai Dumitrascule ! (editat)! De azi inainte sa nu te mai adresezi aici cu „stimati colegi” ! Ce coleg sa-mi fi tu mie cand tu esti un habarnist total in ce priveste munca de penitenciar mai „menegerule” public ? Ai ajuns in varful acelei federatii numai prin intrigi si jocuri de culise cum prea bine spunea colegul Popescu !

  Mai Dumitrascule ! Esti de o ipocrizie totala ! Faci referiri la faptul ca nu ai nimic cu SNLP in articolele tale dar in schimb (editat) la comentarii numai mizerie asupra noastra !

  Stefan, am rugamintea sa nu-mi moderezi comentariul ! Merita din plin cuvintele mele acest Dumitrascu urat la suflet si-n tot ce-l caracterizeaza ca individ !

 26. DUMITRASCU:3. V-ati consumat energia degeaba, sigur n-ati dat atat la lopata ca sa deszapeziti un amarat cat ati chinuit tastele. RASPUNS:Stimabile”coleg”,decat sa (editat).Daca erai acolo, invatai poate ce inseamna suferinta. Insa din pacate doar oamenii au invatat sa sufere, tu nu ai cum, pt ca nu esti om.

 27. Felicitari Publisind, SNLP, ANP si celor care au contribuit prin donatii sau sponsorizari la actiune.Bravo tuturor, si in ciuda criticilor, nu uitati sa fiti romani si sa solidarizati cu oamenii napastuiti.

 28. Stefan eu cred ca ar fi bine sa dai acele imagini si fotografii pe care cred ca le-ati facut acolo pentru ai astupa definitiv gura lui dumitrascu.
  Nu consider ca e o lauda ce faci tu pentru ca prin aceste lucruri se demonstreaza ce ajutoare au ajuns acolo, daca au ajuns, la cine au ajuns si cel mai important se demonstreaza ca acei bani donati de oameni au fost folositi exclusiv pentru a ajuta pe cei pentru care au fost donati.
  Si eu tin sa le multumesc celor care au fost acolo si au transmis mesajul nostru, cat si celor care au contribuit la acest transport de ajutoare.
  Am demostrat ca suntem o putere, am demostrat ce inseamna spirit de echipa, am arata dusmanilor ca in 3-4 zile se pot face minuni pentru oameni gen dumi cel rau si negru la suflet si inima.

 29. Stimati colegi

  1. Am publicat si am si raspuns comentariului la care faceti referire. Cand resping o fac dupa avertismente repetate si e vizibil. N-am nimic de ascuns.

  2. Ca preferati atacurile la persoana in locul unei discutii argumentate, chiar daca e in contradictoriu e problema dumneavoastra.

  3. Deasemenea, daca introduceti in discutie subiecte nu va mirati ca va raspund. N-am nimic cu SNLP, greseala e a ANP. De ce trebuie sa aveti o reactie vinovata?!

  4. Una peste alta e o discutie care trebuia avuta si intrebarea ramane: acceptam sau nu acceptam ca ANP sa ne pacaleasca?!

 30. Bai dumitrascule nu-ti e rusine sa vorbesti tocmai tu de chinuit tastele si nu de dat la lopata?
  Tu care-ti scrii singur peste jumatate din comentariile pe pe site-ul fsanp?
  Vezi ca sunt asa multi specialisti IT care-ti vad toate postarile personale printre noi astia prostii, nu-ti fa iluzii singur ca am crezut sau vom crede vreodata ca toti de acolo NU ESTI DECAT TU.
  Te credeam putin mai destept, dar esti (ditat), nu poti accepta in ruptul capului o asa umilinta?
  Esti (editat) asa cum ai fost ca subofiter, ca director in anp, ca lider sindical si ca om, asta e cel mai grav.
  Mergi in lumea ta si lasa-ne pe noi.
  Ce ai tu in comun acum cu noi cei din penitenciare?
  Nimic.
  Aviditatea ta de putere, orgoliul, lipsa de respect, invidia, (editat), (editat) sunt calitatile tale.
  asa e cum spune colegul meu Popescu?
  Asa ai ajuns tu mare presedinte prin aranjamente?
  Rusinica, rusinica.

 31. Pt escu,
  Mai escu-le si tu te imbonavesct de icter negru asa se spune la tara la cei care se imbonavec de invidie pe realizariloe vecinilor.
  Mai fanul lui Dumitrascu, vezi ca Stoica in comentariul lui asta a spus la sfarsit,” sa-i lasam pe acei oameni sa aprecieze sau nu gestul nostru”.
  Vrei si tu imagine?Du-te la televizor cu dumitrascu si vorbeste aiurea ca si el, dar apari pe sticla.
  Ce boala grea e invidia asta fsanepista!

 32. Pentru Escu: oamenii care au primit fii sigur ca ne-au multumit. Cei care au donat, cum ar putea sa ne aprecieze, daca nu le transmitem ce am facut cu donatiile lor? Daca le spunem, ziceti ca becalizam. Nicicum nu-i bine.

  Cateva precizari poate nu ar strica. Contul in care au fost colectate fondurile nu este contul SNLP de cotizatii. Apoi, este bine de stiut ca donatiile facute de persoane fizice au fost contabilizate distinct si reprezinta o parte destul de mica din suma finala. Majoritatea banilor au fost cedati de sindicate/filiale din conturile proprii iar furajele sau alte sponsorizari au fost obtinute tot de sindicat. In urma mesajului ANP privind stimularea conducerilor unitatilor spre colaborare cu SNLP la actiunea demarata, nu au fost primite sume suplimentare, desi se pune un accent exagerat pe acest amanunt.

  Nu plange nimeni Escule, desi ieri pe seara, oamenii care au stat in remorca 4 ore la aprox -12 grade celsius, cam aveau lacrimi in ochi. Cand s-au lansat la drum mergand direct peste camp cu tractorul, se gandeau ca vor fi intampinati de o comisie, ca cei de la primarie se vor implica, etc. Nici ei nu au anticipat ca va fi nevoie sa bata din poarta-n poarta si sa explice unui satean de ce in sac sunt doar 2 kg de malai (pe langa alte bunuri) pt ca el are doar o vaca, nu doua ca vecinul care a primit la fel, sau sa auda urarea „liberare usoara” de la o batranica care voia sa stie de unde le vin ajutoarele si cui sa multumeasca. 🙂

  Nu regretam niciun minutel din ziua de ieri, indiferent de aciditatea criticilor.

 33. Stimati colegi

  Pentru cine n-a inteles si insista ca as fi avut vreo problema cu actiunea SNLP:

  1. Initiativa SNLP e laudabila, reactia lui Stefan inteleapta:
  2. ANP a gresit si a continuat sa greseasca. Nu e firesc sa impui nimanui sa dea ajutor si prin intermediul cui;
  3. V-ati consumat energia degeaba, sigur n-ati dat atat la lopata ca sa deszapeziti un amarat cat ati chinuit tastele.
  4. Cat voi fi lider de sindicat nmeni nu va da dispozitii angajatilor ANP in legatura cu proprii bani;
  5. Am aprobat zeci de comentarii plangaciosilor, care nici macar nu s-au straduit sa citeasca ce am scris, nu va mai dati victime;
  6. Compasiunea nu trebuie nici becalizata nici colorata in vreun fel, incercati sa-i respectati pe ceilalti, care n-au simtit nevoia sa-si descrie bunul simti ca pe o aventura a cunoasterii.
  7. In toate penitrnciarele s-au strans bani si bunuri si au fost predate la centrele locale de colectare. Nu uitati asta.

 34. Lasati oamenii sa va aprecieze …..domnul Stoica deja a inceput sa planga …
  Gesturile frumoase nu trebuiesc periate in fata celorlalti …prefer sa cred ca totul a plecat din suflet si nu din interesul pomovarii unei imagini ,,deosebite,,….cu toti stim cat de deosebiti sunteti din birourile dumneavoastre incalzite……

 35. Ai observat Popescule cum Dumitrascu ti-a postat din comentariu numai ce pot auzi membrii lui ? :)))))))) Fariseul asta se zbate rau in neputinta…..

 36. Sufera de paranoia, Dumitrascu a depasit de mult timp limita rationamentului…Totul pentru putere ! Insa cu SNLP nu-i va merge cum i-a mers cu zecilea alea de sindicate razlete de prin sistem….

 37. Pt domnul Dumitrascu,dincolo nu sunt sigur ca va fi publicat „Pai dvs vorbiti de infiintare SNLP,cand ati fost membru iar mai inainte ca Director gen. ati sustinut FSANP,puneati sefii resuselor umane sa atace liderii SNLP,ii prigoneati efectiv,cand va lauda Alin Popescu (nu putea justifica 8000 de lei) ca sunteti cel mai bun DG,cand va cedat locul la Bran printr-un simulacru de alegeri,cu o zi inainte v-ati inscris in FSANP la sindicatul de la Arad iar apoi ati devenit presedinte ,ar trebui sa va fie rusine sa vorbiti de culori in cazul SNLP,abtineti-va din bun simt daca-l mai aveti.”

 38. Am fost in acea remorca si nu regret nici o clipa ca am inghetat de frig.Acolo am fost oameni care au ajutat oameni.Dumitrascu e putin orb,sau se face ca este

 39. Paiar trebui sa inteleaga Dumitrascu ca becalizarea pe care o tot auce in discutie pe site-ul sau nu a avut loc ci din contra…. Oricum, unui paranoic, avid dupa putere sindicala nu exista prea multe sanse sa-i oferi explicatii obiective cat timp acesta persista in gandurile si ideile lui negre, murdare si incarcate de invidie….

  Cu toate ca nu doresc nici eu o mediatizare excesiva a gestului nostru, totusi ne-ar face placere sa postezi un video daca exista pentru a delecta cu efortul vostru la fata locului 😉

 40. Doar cine a fost la Glodeanu Silistea a vazut amploarea actiunii SNLP, Publisind, ANP si dezastrul cu care se confrunta locuitorii din aceste localitati.
  Asemenea imagini cu „munti de zapada” nu vezi decat in filmele de groaza.
  Sa vezi nametii de zapada care depasesc inaltimea tirului cu alimente, sa privesti direct sau prin oglinzile masiinii cu care mergi, cum trece un asemenea mastodont la milimetru printre acesti munti de zapada, sa stai cu teama ca in orice clipa masinile din coloana pot ramane inzapezite si chiar s-a intamplat acest lucru, fiind nevoie sa impingem toti cei prezenti, este o experienta unica in viata.
  Toti cei prezenti am dus la bun sfarsit acest lucru si nu usor.
  Inchipuiti-va 6 oameni in remorca unui tractor impartind aceste ajutoare pe toate ulitele satului timp de 4 ore, undeva intre orele 16-20 si e suficient.
  Sa lasam sa ne aprecieze sau nu gestul nostru „de sandicalisti galbeni” pe oamenii care au beneficiat de aceste ajutoare, ei sunt singurii indreptatiti s-o faca, noi suntem obligati moral sa-i ajutam, maine nu se stie care dintre noi vom avea nevoie de asemenea gesturi omenesti.
  Inca o data multumiri tuturor celor care au cuplat la aceasta actiune.

 41. Vedeti cum cadeti in capcana? Cat de alb ar fi vopsit un perete si cat de curat ar fi acesta, daca cineva arunca un strop maroniu in mijloc, toti ochii vor urmari pata. 🙂 Manipularea nu este o arta ci doar o tactica. Indiferent ce ar face SNLP, va fi descris ca galben de catre „colegii” maronii. Am discutat cu presedintele FSANP si a inteles ca nu ne trebuie un razboi in articole, insa a coborat invectivele la nivelul comentariilor.

  Actiunea nu a fost aproape deloc mediatizata, avand in vedere amploarea si posibilitatile. Penitenciarul Rahova a oferit joi, din cate am inteles, o declaratie de presa (nu SNLP Rahova) pentru Realitatea, iar la Jilava a mers ProTV care a dat o stire despre incarcarea alimentelor. Nu am reusit sa vad niciuna dintre ele.

  In Buzau, nu ne-a insotit niciun reporter, iar la fata locului nu am chemat corespondenti de presa. Ne-am congelat peste 12 ore dand piept mai putin cu vremea decat cu nepasarea primarilor locali sau dezorganizarea autoritatilor locale. Dar asta este o alta poveste.

 42. Stefan,
  Am o rugaminte ce ti se adreseaza. Prin toata mizeria in care este tarat SNLP de catre acest Dumitrascu, te rog sa incerci, si cu ajutorul nostru bineinteles, sa iei atitudine ! Noi nu mai permitem acestui paranoic sa ne faca cum ii vine la gura si sa arunce in noi cu tot felul de culori si acuze.

  Daca vrea razboi, sa i-l oferim atunci ! Am putea merge pana intr-acolo unde am putea sa refuzam sa ne prezentam la intalniri cu ANP sau MJ in prezenta acestui individ. Suntem majoritari in sistem si ar trebui sa ne facem singuri agenda cu ANP si MJ. Stiu ca poate exagerez un pic dar chiar nu se mai poate accepta acestui individ mitocania de care da dovada.

  Pe site-ul sau, rice comentariu al unui snlp-ist este rejectat daca i se aduc argumente cum ca ar trebui sa inceteze cu aceasta atitudine. Ne face prosti, inculti, galbeni si in multe alte feluri.

 43. „Pamfil on 17 februarie 2012 at 18:50 said:

  (editat admin – comentariu repetitiv) Respectati regulile de postare, aveti deja 40 pe aceasta tema cu acelasi continut”

  Iata reactia neputinciosului Dumitrascu !

 44. FSANP-istii astia intra si dau doar cu votul negativ la comentarii ! La cat de inculti sunt nu au curajul sa posteze pertinent si obiectiv !

  Pe Dumitrascu se pare ca l-am enervat descoperindu-l ca posteaza cu mai multe nickname-uri ! 😆 😆 😆 (Se mai autointituleaza si „BM”) M-a si avertizat ca nu-mi mai publica comentariile pe site-ul sau ! Nu e rau deloc ! In felul asta am terminat un „dialog” cu unul ce sufera rau de mania persecutiei…De obicei astfel de oameni sunt sortiti la o „separare de colectiv” ! 🙂

  Felicitari inca o data SNLP ! Desi unii sunt rau intentionati, noi ne facem treaba respectabil fata de membrii !

 45. Numai Dumitrascu se zbate in neputinta continuand cu razboiul „impotriva galbenilor”…. 🙂

  Saracul…se imbolnaveste de ficat asta ! Este patimas rau de tot cand observa ca SNLP reuseste lucruri de amploare ! Pune pe seama unei decizii nefericite a ANP intreaga noastra actiune ! Ei bine mai Dumitrascule, iti aduc si aici la cunostinta ca ar trebui sa reflectezi bine la postura pe care o ai in sistem…bineinteles cea de „zero barat”…..

  BRAVO S.N.L.P. !!!!

  BRAVO CELOR CARE AU SPRIJINIT ACTIUNEA SNLP !

 46. nu a facut-o singur, a fost o echipa intreaga. este adevarat insa ca unii au avut posibilitatea sa se implice mai mult si nu au stat pe ganduri. am dovedit inca o data ca suntem totusi o familie…

 47. 400 milioane lei vechi,8 tone furaje,un TIR alimente si apa,in 4 zile..!!!e impresionant ce poate face acest Teoroc cand isi pune in cap ceva,bravo fratilor oamenii aceia din Buzau ne vor multumii si se vor bucura ca nu ii-am uitat.FELICITARI SINCERE!!SI RESPECT!!

 48. Stefan,
  Am dori sa postezi si imagini video din timpul actiunii. Presupun ca a luat cineva o camera de luat vederi cu el ! Ne bucura sa aflam ca ne-am mobilizat atat de bine ! Salariatii din penitenciare au CARACTER !

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)