www.snlp.ro Web analytics

Invitatie la creatie!

creativityDragi vizitatori, lideri sindicali, membri, salariti

Va invitam sa trimiteti pe adresa sindicat.snlp@gmail.com articole pe diferite subiecte pe care doriti sa le postam pe www.snlp.ro

Articolele vor fi analizate si eventual prelucrate pentru a respecta in general tonul si structura paginii noastre. Invitatia a mai fost adresata in trecut si suntem convinsi ca exista reticente insa va incurajam sa le invingeti.

Puteti opta pentru a semna cu propriul nume sau cu un supranume (anonimat). Nu ne intereseaza adresa de posta electronica de la care primim propunerea de articol si nici detalii privind identitatea. Singura conditie este ca subiectul articolului sa fie relevant, de interes general iar termenii civilizati. SNLP isi rezerva dreptul de a face modificari in acest sens.

Ne intereseaza libertatea de exprimare si transparenta si suntem convinsi ca avem in sistemul penitenciar un numar mare de salariati care au si viziune dar si capacitatea de a se exprima, insa nu au ocazia. Acum au si ocazia! 

 

14 COMMENTS

 1. Domnule Stefan de fapt eu vreuau sa-i vad pe „politisti” ca iau atitudine atunci cand toate ţoapele de la televiziuni isi dau cu parerea despre ceea ce se intampla in penitenciare…
  Avand in vedere ca nu am asteptari prea mari de la ANP,(chiar asa: purtatorul de cuvant din ANP,avea ocazia sa iasa „cel mai bun”…),vreau sa-i vad pe „politisti”,lideri de organizatii sindicale (Cosmin,Ioan,etc..) intrand in direct si luand atitudine…
  Da` pe alde astia, unii ca Miron Cozma sau camatarii ii inghit pe nemestecate si fara paine la micul dejun…

 2. Poate ca nu este un atac la persoana Xmann, insa observi ce se intampla acum la comentarii? Deja sunt tabere si va atacati. Subiectul articolului nu este relevant iar alte subiecte nu prea se posteaza pentru ca nu are rost. Imaginea este de rafuiala intre cativa utilizatori. Oscilez intre a autoriza, edita sau sterge comentarii, in loc sa fim atenti si sa dezbatem cu folos. Dar si rafuiala are folosul ei, stiu.

 3. [quote name=”Ioan”]La cat de contra esti, te cred ca nu te duce mintea, dar, ai si o doza MARE de venin in suflet. Rusine.
  [quote name=”Xmann”]Nu ma duce mintea… 😀 😀 :D[/quote][/quote]
  Nea Ioane ,mai am o idee pentru matale:
  -cand mai vrei sa investesti banii”contribuabililor” in ceva,poti comanda tuburi de-alea de perfuzie cu diametru mai mare ,sa nu se mai chinuie ‘razesii’,cand (editat de mine!!) din esenta de strugure.!!!
  Poti propune ideea de mai sus,pentru a fi pusa in aplicare la nivel national,acu` ca te-ai ales vicepresh..
  Si inca una …gratis!!
  Ai putea sa ne relatezi intr-un articolas,cam cum decurge o sedinta prezidata de d-ta acolo la sindicatu`lu` matale,ca vreau sa ma rîd un pic …. 😆 😆
  Domnule Stefan,cele de mai sus eu personal nu le consider atac la persoana,pt. ca este vorba despre un Ioan(de-astia sunt cu sutele de mii),vicepresedinte la un sindicat(de-astia nu stiu cati sunt..) si despre ….razesi!!

 4. Domnule Presedinte
  Consider ca in mod eronat mi-ati sters comentariul si totodata nu mi-ati dat dreptul la replica,sa ma apar.Atacul la persoana presupune ,in cazul acesta, denigrarea unei persoane,lucru pe care nu l-am facut.Am dorit sa corectez o greseala de gramatica a cuiva care scria ca as fi BEZEVENCHI. As fi vrut sa stie ca este corect sa scrie-PEZEVENGHI.Avind in vedere ca ma simpatizeaza,nu am motiv sa fiu suparat.asa mai invatam cite ceva nou in viata asta scurta!
  Cu stima ,Aladin pezevenghiul

 5. La cat de contra esti, te cred ca nu te duce mintea, dar, ai si o doza MARE de venin in suflet. Rusine.
  [quote name=”Xmann”]Nu ma duce mintea… 😀 😀 :D[/quote]

 6. Felicitări pentru demers. Civilizat, clar, eficient. S-o ţineţi tot aşa. Echilibrul , inteligenţa şi bunul simţ vă va aduce succesul mult dorit. Sincere felicitări, încă o dată.

 7. Cit e valabila oferta cu invitatia la creatie fara cenzura?

 8. Acceptati si un articol cu drepturile personalului civil din penitenciare?????????

 9. Ia scrie si tu unul sa vezi cum e sa se comenteze pe marginea… ta 🙂

 10. Laudabila initiativa..
  .Astept articole,…sa pot comenta pe marginea lor!!! 😀 😀

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)