www.snlp.ro Web analytics

Informare sedinta ANP – majorare 50%

Astazi s-a derulat in ANP sedinta Consiliului de conducere al ANP avand pe ordinea de zi majorarea de 50%. Aveti mai jos informarea SNLP ulterior sedintei.

Consiliul de conducere ANP acordare  50%

DG deschide sedinta si ne informeaza ca a decis impreuna cu DGA sa evalueze directorii de unitati si directorii adjuncti pe niste criterii foarte bine cuantificabile care sa elimine subiectivismul in aprobarea/neaprobarea majorarii de 50%.

Criterii pentru directorii de unitati:

  • Siguranta detinerii, obiecte  interzise intrate in unitate,  droguri sau telefoane – 2 pct
  • Folosirea la munca de orice fel (cu plata sau nu) – 2 pct
  • Implicarea detinutilor  in activitatile  socio-educative, numar detinuti  folositi – 2 pct
  • Executie bugetara, investitii, lista dotari, lucrari reparatii curente – 2 pct
  • Implicarea unitatii in proiecte europene – 2 pct

Total 10 puncte. Doar cine obtine 5 puncte este aprobat.

Clasament – 13 directori pe cele 2 trimestre, din urmatoarele unitati:   Jilava, Timisoara, Satu Mare, CD Tichilesti,  Rahova, Craiova, CD Craiova,  Arad,  Baia Mare, Bistrita, Targu  Mures, Vaslui, Targu  Jiu.

Pentru directorii adjuncti s-au facut evaluari de catre directorii generali adjuncti conform atributiilor si subordonarii.

Criterii pentru directorii adjuncti siguranta si regim:  implicare in  activitati  productive, implicare in descoperirea de telefoane si droguri, agresiuni,numar detinuti  custodiati, supraaglomerare, evadari.

Total 10 puncte. Doar cine obtine 5 puncte este aprobat.

Clasament – 13 directori adjuncti siguranta si regim pe cele 2 trimestre: Aiud, Galati, Targu Mures, Targsor , Miercurea Ciuc, Vaslui, Timisoara, Margineni, Slobozia, Arad, Botosani, Poarta Alba, Giurgiu.

Criterii directori adjuncti reintegrare sociala: activitati cu detinutii in unitate sau in exteriorul unitatii, implicarea in proiecte europene, programe educationale cu detinutii.

Total 12 puncte. Doar cine obtine 6 puncte este aprobat.

Clasament – 8 directori adjuncti reintegrare sociala: Jilava, Bacau, Gherla , Giurgiu, Poarta Alba, Timisoara, Vaslui, CD Tichilesti. / BAGR: Luncasu Catalin si Cristina Mihai

Criterii pentru directorii econ-adm: executie  bugetara pe  titlul  2, executie  bugetara investitii, reparatii curente, disponibilitati in cont la cheltuieli de  personal la finalul trimestrelor 1 si 2, realizari si  venituri, achizitii efectuate din  lista dotari.

Total 12 puncte. Doar cine obtine 6 puncte este aprobat.

Clasament – 6 directori adjuncti economic: Jilava , Giurgiu, Timisoara, Craiova, Aiud, Arad

Din fractiile ramase de la unitati au rezultat 18 posturi care se repartizeaza in unitati pe criteriile stabilite la directorii de unitate cat si pe criteriul lipsei de personal fata de prevazutul din statul de functii, dupa cum urmeaza.

Trim I – Dej, Jilava, Timisoara, Satu Mare, CD Tichilesti, Rahova, Craiova, CD Craiova, Arad,  Baia Mare, Bistrita, Targu  Mures, Vaslui, Targu  Jiu, Targsor, Severin, Oradea, Tulcea.

Trim II – Spital Rahova Jilava, Timisoara, Satu Mare, CD Tichilesti, Rahova, Craiova, CD Craiova, Arad,  Baia Mare, Bistrita, Targu  Mures, Vaslui, Targu  Jiu, Gaesti, Buzias, Braila, Galati.

5 COMMENTS

  1. In cazul educatiei/reintegrarii nu trebuia oare ca principalul criteriu de evaluare sa fie procentul de recidiva cat mai mic? Adica sa se recompenseze rezultatul muncii.

  2. O gluma trimestriala …… ca de obicei!!!au fost propuși agenți cu 6-8 luni vechime veniți din încadrarile directe!!!…..bizaaar???

  3. Rahat. Criteriile respective au fost făcute după oamenii care trebuiau să ia. Transparenta spune că inainte se stabilesc criteriile, iar la sfârșitul perioadei se fac evaluările! Aici e ilegalitate. Ordinul mj nu spune despre ele, iar acordarea se face dupa criteriile din omj. Or fi gasit dobrica si romanu altele mai bune, dar nu sunt legiferate. Rusinica.

    • O mare mizerie!Aceeași oameni și tot mai mulți nou veniți cărora nu li s-a uscat „cerneala” pe legitimație! Hai la pușcărie că -i bine! Și culmea! (editat) Trebuie să înțelegem! Păi unde să te mai duci să te plângi de nedreptățile din jurul tău? !

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)