www.snlp.ro Web analytics

Informare: Demers CES reprezentativitate

In cadrul sedintei CES din 21 iulie 2011 a fost dezbatuta problema termenelor date de instantele de judecata in dosarele depuse in vederea dobandirii reprezentativitatii conform Legii dialogului social, de catre organizatiile sindicale, termene care au inceput sa fie plasate in  anul 2012 !!!

In acest sens partea sindicala a propus CES un demers catre CSM pentru reglementarea situatiei avand in vedere blocajele care vor aparea in procesul de negociere colectiva in lipsa reprezentativitatii atat pentru partea sindicala cat si pentru patronat.

Document atasat: Proiectul adresei care va fi dezbatut in vederea adoptarii in sedinta CES

10 COMMENTS

 1. Dar de ce postezi despre BCR la subiectul asta? Poti comenta la tema respectiva.

 2. Stefane nu este bine sa faci parteneriate cu BCR,ptr. ca furi pita de la gura domnului Lucaci.Preludiul a fost facut de dinsul,cind a facut miting la Vaslui in uniforma in fata bancii.Nu este corect sa promovezi o idee,care a fost cu mult aruncata pe piata de catre un lucrator cu certe calitati,care vrea sa atraga noi membri in fsanp prin baruri din fata unitatilor.

 3. Dumi ptr. noi esti un mincinos,datorita faptului ca ti-ai permis sa-i faci betivi pe cei doi colegi de la Galati care au fost deportati cu forta la Timisoara si Gherla ptr. ca si-au cerut drepturile.Cind exista penifestul opinia ta a fost ,ca asa a fost situatia la acel moment.Acum cind esti incoltit ne faci lucratorii, betivi.Te informez cu frica lui DUMNEZEU in sin ca lucratorii detasati atunci cu forta,nici in ziua de astazi nu sunt consumatori de alcool.Dar tu sari de la o extrema la alta fara sa realizezi.Poate ai memoria inca proaspata si ne spui cit ai dat pe camasa de la bilant,ptr. ca cea de la git se murdarise.Pot sa precizez ca a fost cumparata de soferul cdt,a costat 2 milioane la aceea vreme,in conditiile in care uniforma noastra capata culoarea pe care o visai noaptea-adica decolorata pe zi ce trecea.Este adevarat, camasa a fost cumparata din banii tai.La aceea vreme cine avea posibilitatea sa dea 2 milioane pe o camasa,decit un directoras………

 4. Ii poate duce cu presul pe cei ca Raileanu sau Giovani Stere (modificat admin). Pacat de cei care merita cu adevarat sa fie reprezentati si care, sub o forma sau alta adulmeca manipularea lui Dumitrascu. Intr-o zi sunt convins ca-si vor da seama cine-i reprezinta. Si poate ca-i vom ajuta si noi.

  • Correct. Dati mana cu mana… si lasati-l pe Stefan sa va duca cu presul.

 5. Depre aceste probleme nu stie dumi doar sa denigreze sa atace disperat sa obtina 50+1% si el…pacat ca FSANP e condus si pacalit de unul ca el.

  • [quote name=”Optimistul”]Depre aceste probleme nu stie dumi[/quote]
   Ba stie, dar crapa fierea in el ca cel mai mare sef al singurei organizatii sindicale legale din univers nu este bagat in seama de mai nimeni

  • Ba stiu stimate domn, dar observ ca in continuare n-ati citi legea si faceti confuzii

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)