www.snlp.ro Web analytics

Info SNLP – 29.10.2012

infoDeczia DG ANP  nr. 727 din 26.10.2012 cu privire la custodia persoanelor sancţionate cu măsura educativă a internării în Centrul de Reeducare Buziaş şi Centrul de Reeducare Târgu Ocna.

Decizia DG ANP nr. 724 din 25.10.2012 pentru modificarea Deciziei directorului general al ANP nr. 331/20.02.2007 privind înfiinţarea secţiilor interioare şi exterioare destinate cazării persoanelor private de libertate la unităţile penitenciare.

Imputerniciri

Proiect PV Consiliu conducere ANP 11.10.2012 (cu observatii SNLP)

3 COMMENTS

  1. Deciziile si ordinele se schimba destul de rapid si trebuie sa avem grija la riscul de dezinformare, actualizand permanent pachetul de acte, ceea ce ar presupune o munca destul de sustinuta. Avem deja butonul [i]legislatie[/i] unde punem legi, conventii, acorduri, contracte. Insa mai avem si mototrul de cautare pe care il poti folosi prin introducerea unor criterii. Functioneaza foarte bine. Sa presupunem ca te intereseaza procesele verbale de la consiliile de conducere. Scrie in spatiul din dreapta sus sub bara („cauta in site”), [i]info PV consiliu[/i] si ai sa vezi ca merge chiar rapid. Poti incerca si cu cu cuvantul [i]decizie[/i] si apoi treci [i]domeniul[/i] care te intereseaza, presupunand ca apare in denumirea acttului. Insa trebuie tinut cont ca rubrica Info nu este lansata de foarte mult timp. Baza de date se va alimenta progresiv.

  2. Nu ati putea sa faceti o rubrica sus in bara cu decizii,omj-uri etc? pt noi sa ne putem informa de acolo,ar fi mai usor.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)