www.snlp.ro Web analytics

Hrana si norma. Bine ca avem vicepremier

Captura de ecran din 2015.09.02 la 20.18.16Preluare de pe – Flux de stiri MAI

Demersuri ale vicepremierului Gabriel Oprea pentru creșterea normei de hrană a militarilor și polițiștilor

Ca urmare a demersurilor viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, norma de hrană destinată militarilor şi poliţiştilor va creşte începând cu luna octombrie a acestui an.

Astfel, norma de hrană pentru militari şi poliţişti va creşte de la 25 lei/zi, la 32 de lei/zi, iar pentru personalul civil din domeniul securităţii naţionale de la 19 lei/zi, la 25 de lei/zi.

Demersul de recalculare a normei de hrană a fost realizat de către specialiştii din domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, conform prevederilor legale.

Menţionăm că Ordonanţa de Urgenţă 26 din iunie 2015, iniţiată de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, şi aprobată de Guvernul României, a eliminat interdicţia de recalculare şi punere în plată a normei de hrană pentru angajaţii sistemului de securitate naţională.

Postat la ora 13:37, miercuri, 02 septembrie 2015
Direcţia Informare şi Relaţii Publice – Ministerul Afacerilor Interne

 

67 COMMENTS

 1. Sa inteleg ca este si ramane in vigoare acest ORDIN Nr. 3544/C din 23 octombrie 2012
  pentru aprobarea Normelor privind condiţiile de acordare a sporului pentru condiţii deosebit de periculoase personalului din
  sistemul administraţiei penitenciare
  EMITENT: MINISTERUL JUSTIŢIEI
  PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 744 din 5 noiembrie 2012…..???SLPN-ul venise cu cateva modificari al O.M.J. 3544/2012 daca tin eu bine minte,mărul discordiei îl reprezenta interpretarea neunitară a sintagmelor „activităţi directe” şi „contact direct” în acordarea sporului TBC si HIV.În concluzie, personalul care îşi desfăşoară activitatea pe secţiile unde sunt cazaţi deţinuţi bolnavi va primi sporul pentru condiţii deosebit de periculoase, proporţional cu timpul lucrat în aceste condiţii sau proporţional cu timpul efectiv lucrat în contact direct cu pacienţii???Va multumesc.O zi placuta in continuare.La revedere.

 2. Cred ca trebuie sa l scriu eu. Nicicum n a rămas. Mj ar trebui sa si asume susținerea unui ordin cu impact bugetar. Am văzut cum susține Mj un ordin obligatoriu prin lege (majorările) pe care nici nu vroia sa l emită, dapai modificări făcute cu mâna lor…

 3. Domnule Stefan Teoroc cum a ramas cu Proiectul pentru modificarea si completarea Normelor privind condiţiile de acordare a sporului pentru condiţii deosebit de periculoase
  personalului din sistemul administraţiei penitenciare,
  aprobate prin Ordinului ministrului justiţie nr. 3544/2012,s-au aprobat modificarile s-au a ramas doar in faza de PROIECT….?Astept un raspuns.Va multumesc anticipat.La revedere.

 4. Aveti informatii daca la MAI s-a trimis vreo adresa in unitati referitoare la cresterea normei dw hrrana sau daca aceasta urmeaza sa vina??. Ca sa nu ramanem pe dinafara ca in iunie…si dupa aia sa le aduceti dumneavoastra aminte ca existam

 5. privitor la norma nu avem inca altceva decat comunicatul MAI / despre angajarea de personal – nimic nou

 6. Dl Teoroc ati primit raspuns de la ANP in legatura cu angajarea de personal.Iar in luna octombrie vom primi norma de hrana marita?

 7. C.deputatilor nu are si ea o perioada limita pt a da un raspuns in legatura cu sporul de studii?…va multumesc

 8. Anonim – nu stiu / autismul ANP este fara margini / am facut observatii pe proiectul anuntului de scoatere la concurs acum doua luni / inca – nimic!

 9. Domnule Stefan, va rog sa-mi comunicati daca in luna septembrie se mai organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de sef sectie/sef serviciu. Am sustinut exament pentru ocuparea functiei de director adjunct, iar valabilitatea examenului psihologic expira. Sustinerea unui nou examen psihologic implica un efort material. Multumesc.

 10. Pentru Un sindicalist:
  Stimate coleg, pierderea acelui proces nu poate fi tratata ca un element nesemnificativ. Tocmai pe considerentul pierderii acelui proces, angajatorul nu acorda grupa respectiva. Asta e pericolul cand la un nivel mic se pun in derulare procese. Efectul unor sentinte judecatoresti se resimte la un nivel mai mare cand angajatorul le foloseste ca temei pentru neacordarea unor drepturi.
  Ma tem ca la momentul declansarii acelui proces, sindicatul „a fost sarit din schema” pe considreentul ca va puteti descurca si singuri. Nu admit ca e tardiv sa se initieze alte demersuri insa fluxul evenimentelor este atat de rapid in tara asta incat cu greu li se face fata.

 11. SNLP,tineti stindardul sus ca ne mananca sacalii!!!!Singuri si sigur aveti in spate toata suflarea fpss din ANP,gardieni,politisti,etc cum or vrea sa ne numeasca,pe ei pe mama lor !!!!!!

 12. Domnule Stefan,pe noi personalul civil din penitenciare care muncim cu detinutii, de multe ori cot la cot cu colegii agenti si ne expunem la aceleasi riscuri ne mai reprezinta cineva?Sintem membrii de sindicat de ani de zile dar nu ne aparati si noua interesele mai deloc.Va rugam sa incercati sa ne obtineti si noua grupa de munca, macar a II a daca se poate sau incercati sa faceti demersurile necesare pentru a amenda legea care spun unii ca nu ne permite acordarea grupei de munca si aratati-ne ce demersuri s-au facut sau se vor face pentru noi civilii din sistem.Nu este posibil sa nu se faca nimic de atatia ani pentr noi pe considerentul ca suntem putini(dar existam totusi) si ca a fost un proces si s-a pierdut candva.Din cate mi-au spus colegii inainte s-a acordat grupa pentru civili iar acum nu se mai acorda.La armata la fel personalul civil primea grupa de munca si probabil primeste si azi.Noi civilii am fost uitati de liderii de sindicat si pentru noi nu se face nimic .Nu are rost sa mai stam in sindicat daca nu se mai poate face nimic pentru a obtine si noi ceva beneficii .Nu bani de echipament, nu grupa, nu etc.

 13. Gabriel Oprea au depus la Senat un proiect de lege privind acordarea celei de-a 13-a pensii:
  (1) A 13-a pensie se acordă anual, la cerere, persoanelor care au un drept de pensie sub nivelul salariului mediu brut pe economie și nu realizează alte venituri.

  (2) A 13-a pensie se stabilește la nivelul salariului minim brut pe țară garantat în plată pentru toate persoanele îndreptățite care primesc o pensie mai mică sau egală cu cuantumul acestuia.

  (3) Pentru persoanele care primesc o pensie în cuantum mai mare decât salariul minim brut pe țară garantat în plată, și până la nivelul salariului mediu brut pe economie, inclusiv, cuantumul celei de a 13-a pensii se stabilește la nivelul a jumătate din salariul minim brut pe țară garantat în plată.”

  „Având în vedere, pe de altă parte și constrângerile bugetare, propunem acordarea celei de a 13 – a pensii, în mod diferențiat, numai persoanelor cu o pensie sub nivelul salariului mediu brut pe economie. Propunem ca, pentru persoanele cu o pensie mai mică sau egală cu salariul minim brut pe țară garantat în plată, cea de a 13 – a pensie să fie echivalentă cu cuantumul acestuia, iar pentru persoanele care primesc o pensie în cuantum mai mare decât salariul minim brut pe țară garantat în plată, și până la salariul mediu brut, inclusiv, cuantumul celei de a 13 – a pensii se stabilește la nivelul a jumătate din salariul minim brut pe țară garantat în plată”, explica UNPR-istii

 14. Vaga posibilitate de a se acorda o marire de salariu celor de la medical scoate din bunii nostri colegi toate sentimentele de invidie, ura si rautate, dragi colegi tocmai aceste sentimente si manifestari face ca lumea sa ne considere „gardieni de puscarie” si nu politisti sau orice alta categorie profesionala cu prestanta!Prestanta dragii nostri colegi se dovedeste si se castiga, nu este para malaiata in gura lui natafleata!Atata vreme cat noi cei care lucram in penitenciarele romanesti nu vom fi o echipa, nu vom munci in echipa si nu vom gandi ca o echipa vom fi vulnerabili in fata guvernantilor , a presei si a societatii civile care cu totii ne vor desconsidera conform principiului „dezbina si domina” noi le dam totul pe tava, suntem cat se poate de dezbinati posibil!

 15. Dar ptr ce sunt sanse d-le Presedinte? Pai …crezi ca noi ii credem pe „EI”?Vin alegerile…si nu trebuia sa promita ceva?Eu zic sa mai obtinem si restul de zile de co suplimentar, confiscate de MM si altii!Treaba cu voucherele e ca si cu economia care „duduie”!Pana la sporul de studii…hai sa vedem ce salarii o sa avem,ca ramanem sa muncim pe promisiuni!

 16. Pentru vouchere nu par sa fie sanse / MM raspunde ca functionarii publici cu statut special nu sunt [i]eligibili[/i] / chiar si sindicatele cu membrii din alte sectoare de activitate (personal contactual) au primit raspunsuri care indica anul 2016 / sporul de studii este inca o dilema totala / se asteapta raspunsuri de la comisia juridica din cam deputatilor / facem presiuni sa se acorde / punem si procese pe rol

 17. Domnule Teoroc ce mai stiti de vouchere si de sporul de studii superioare?Se mai aude ceva?

 18. Nu va hazardati. E vorba de politisti si militari. Noi suntem fpss anp, nu militari, si cu atat mai putin politisti.

 19. Greul in sistem o duc asistentii medicali care dorm noaptea si iau spor de noapte ca si altii si dorm simbata si duminica la serviciu si iau spor de 75%acum este foarte normal sa li se mareasca salariile cu 500 ron ca sa intreaca un supraveghetor cu ani vechime……

 20. [quote name=”:p”]:P D-le Presedinte, cu riscul de a deranja/irita „multimea” …
  spun ca nu poate fi comparata munca celor de la medical(medici/asistenti medicali) cu cei din operativ(supraveghere/escorta) si ,cu atat mai putin cu cei din celelalte sectoare din administratv…
  Poate,odata,candva,cineva…o sa inteleaga ca noi nu suntem doar o „anexa” a sistemului,ci un „rau necesar”, 😀 😀 la urma urmei….
  Nu suntem dusmanii vostri…nu e vina noastra ca existam, suntem utili si de foarte multe ori va scoatem din r…t!!!
  Nu ne cereti sa fim solidari cu „voi” atata timp cat considerati ca beneficiem de anumite drepturi in detrimentul vostru…..
  NU va ia nimeni din drepturi,pentru a ne fi acordate noua…
  Sunteti voi”baza”.da` noi suntem”miezu`” 😆 😆 😆
  P.S Pentru”invidiosi”:
  Sunt o gramada de scoli postliceale pentru doritori,una din conditii fiind insa sa fi terminat…liceul!!!
  Nu mai vorbim de facultatea de medicina(care nu e Spiru`!!!!)
  P.P.S pentru Manu:
  Una e sa „stai in soare”(la plaja???!!) si alta sa salvezi viata unui om,fie el si „hoț” !![/quote]
  Manu!?!?

 21. Si la Targu-Mures directorii si acolitii sai si-au tras sporul de 50%…. sa nu uitam de lingaii lor care au apucat sibei la,,troaca”…restul prostimii pe burta ciocu’ mic si joc de glezne

 22. D-le Presedinte ma simt dator cu o precizare:
  – 😛 nu va era adresat(a),ci mai degraba lui…LOL!! 😉 !!

 23. Pana la 1 octombrie se discuta proictul legii salarizarii si pana pe 15 oct. se aproba! Ce sa negociat , ce sa discutat ci M.Muncii.O sa fie prea tirziu daca nu se face nimic!

 24. Dl Teoroc normal la 100 de persoane private pe o sectie cati agenti de politie ar trebui sa ii supravegheze ?Dar va rog sa imi raspundeti cat mai precis .Va multumesc.

 25. Una e sa „stai in soare”(la plaja???!!) si alta sa salvezi viata unui om,fie el si „hoț” !!
  Ma băiatule câte vieți ai salvat tu?
  Fara NOI SUNTEȚI ZERO.plaja alerga la spital civil.

 26. Si eu stiu de acel fond de premiere de 1%din venituri propri care este demult dar nimeni nu da nimic poate ar trebui verificati acei bani ca sar putea sa fie la uni in buzunar.

 27. Bai, AVICENA alias (editat) problema e ca,unii va faceti ca existati si ai bagati pe alti in rahat, nu ca ai tu crestere de sporuri si nu mai pot militienii de cresterile tale.Daca esti atat da daaa dastapt erai sora medicala in Anglia si numai deranjai pe site multimea care pe riscul ei nu ati aduce hotii la cabinet unde ar tb. o camera de triere a urgentelor cu tine titular sa ati iasa sporurile prin creierul tau chinuit in postliceala….(editat)

 28. dl. Stefan nu mai promovati interesul directorilor prin activarea fondului de premiere de 1% din total venituri proprii. Directorii si-au tras toti spor de 50%, capisco?

 29. 😛 D-le Presedinte, cu riscul de a deranja/irita „multimea” …
  spun ca nu poate fi comparata munca celor de la medical(medici/asistenti medicali) cu cei din operativ(supraveghere/escorta) si ,cu atat mai putin cu cei din celelalte sectoare din administratv…
  Poate,odata,candva,cineva…o sa inteleaga ca noi nu suntem doar o „anexa” a sistemului,ci un „rau necesar”, 😀 😀 la urma urmei….
  Nu suntem dusmanii vostri…nu e vina noastra ca existam, suntem utili si de foarte multe ori va scoatem din r…t!!!
  Nu ne cereti sa fim solidari cu „voi” atata timp cat considerati ca beneficiem de anumite drepturi in detrimentul vostru…..
  NU va ia nimeni din drepturi,pentru a ne fi acordate noua…
  Sunteti voi”baza”.da` noi suntem”miezu`” 😆 😆 😆
  P.S Pentru”invidiosi”:
  Sunt o gramada de scoli postliceale pentru doritori,una din conditii fiind insa sa fi terminat…liceul!!!
  Nu mai vorbim de facultatea de medicina(care nu e Spiru`!!!!)
  P.P.S pentru Manu:
  Una e sa „stai in soare”(la plaja???!!) si alta sa salvezi viata unui om,fie el si „hoț” !!

 30. De ce sa ne mulțumim cu puțin? Doar pentru ca MJ ne discreditează ca structura profesionala ? Acum chiar ca am ajuns de râs … știați ca statul plătește cu un spor de 100% pentru sâmbete și duminici un angajat al radetului? O sa râdeți dar un fochist de la radetului cu o vechime de 20 de ani are salariu mai mare ca al meu care am 25 de ani vechime în sistem. Știu ca mulți vor spune sa mă fac fochist dar eu as vrea sa mă fac brancardier în unul din spitalele sistemului care cu mărirea de 25 % de luna viitoare va incasa mai mult decât un agent incepator

 31. pescarul – sunt oameni si oameni / nicio structura asociativa nu este perfecta / liderii snlp nu primesc salarii, indemnizatii sau prime / ca orice strucura sindicala decontam cheltuieli functionale inerente / liderii care nu sunt suspendati din activitate sunt vulnerabili fiind destul de simplu pentru directori sa puna presiune mai mult sau mai putin inteligent / este la fel peste tot in Romania si in lume / ar fi ideal ca liderii sa fie suspendati din activitate dar nu ne permitem sa le platim salariile si contributiile / iar aducerea unor lideri din afara sistemului nu este o idee care sa merite o dezbatere / oamenii isi aleg liderii dintre ei / liderii nu vin cu parasuta de pe unde o fi / si nici nu ai avea de unde aduce super-lideri / nu exista scoli pt asa ceva / insa nici nu trebuie generalizat / in unitati exista multi lideri de nadejde fara care nu am reusi nimic din ceea ce facem la Bucuresti / ei ne hranesc cu forta si energie si in primul rand in ei cred oamenii din curte / imi pare rau sa aud ca la tine in unitate nu aveti un astfel de lider dar sta in puterea voastra sa-l identificati si sa-l sprijiniti / singur nu reuseste nici che guevara reincarnat

 32. oarca – daca intr-o luna ai prins doua ture sambata si/sau duminica, iar la finalul lunii ai 24 de ore suplimentare facute inclusiv pentru faptul ca ai lucrat in repaus saptamanal, iti primesti si cei 75% pt sambata/duminica, dar pentru munca in plus prestata iei si recuperare ulterior, pentru asta fiind platit cu 100% (inclusiv sporuri de prezenta) desi stai acasa. Pe langa asta, spui ca mai trebuie inca o zi in plus?!? Am obtinut cu greu in relatia cu MJ sa fie inclusa in OMJ 821/2015 o prevedere foarte importanta si anume ca munca platita cu majorarea de 75% este calculata in acelasi timp si la totalul muncii prestate generand si munca suplimentara. Intelegi ce spun? Nu stiu cum sa o spun mai simplu de atat. Dar daca sunt neclaritati pot incerca sa reformulez

 33. Domnule Teoroc, chiar acum am sfat ca la politie pentru lucrul în zilele de sâmbătă și duminică în afară de spăl de 75% se acorda și o zi libera … ce superficiali suntem … ne mulțumim cu puțin , foarte puțin … ca la leroy merlin

 34. Domnule Stefan,cum se poate ca in aceeasi institutie daca la medical se va mari cu 25% salariul de la 1oct. Si tot asa de inca trei ori pana se va dubla salariul este normal ca un agent care sta in soare cate 12 ore si are acelasi grad cu un asistent sa castige 2300 ron si un asistent 4000 ron?

 35. Mai oameni bunei nu a-ti inteles ca traim in alta lume ,nuu in aparare .
  Stat in stat ca intodeauna.

 36. Dl Teoroc am vazut ca sunteti ferm pe functia pe care o detineti ca lider al snlp si nu va este frica de nimeni acum vreau sa va intreb de ce lideri de sindicat snlp din unele unitati nu se implica ca si dv oare le este frica s-au nu ii intereseaza s-au primesc bani de la sindicat si ce zic mq duc pe burta 4-5 ani iau niste bani in plus nu ma pun rau cu nimeni si dupa aceea mwi vedem.Sa stiti ca asa stau treburile cum va spun eu si stiti de ce spun lucrurile acestea fiindca la noi in unitate nu a purtat nimeni banderola neagra nici macar liderul de sindicat care normal el trebuia sa fie primul care o poarta .Verificati putin cum isi fac treaba iar daca nu sunt buni sa plece si sa lase pe alti care le pasa de oameni.Eu cred ca cei mai buni lideri in unitati ar fi din exterior fiindca atunci nu ar putea pune presiune pe iei nimeni .Va multumesc.

 37. Daca se va ajunge la proteste pe legea salarizarii ar fi bine faca s-ar organiza cu sindicatele din politie, in rest trebuie sa ne calculam atent pasii si sa analizam corect situatia din sistem. Un protest de lunga durata inseamna bani foarte multi consum de energie si de resurse umane, oricum in multe unitati oamenii doar vorbesc pe la colturi si sunt viteji in spatiul virtual. In functie cum se misca MJ/ANP ne stabilim strategia.

 38. Deocamdata este doar o informare pe site MAI / teoretic e sigura cresterea / acum o sa ma intrebi „cum adica teoretic?” 🙂 Pana nu primim un document oficial care indica o noua valoare a normei, ramanem la informari aproape sigure

 39. Cum adica ”pare sigur” …ar trebuie sa se dea sigur aceasta marire a normei de hrana,atata timp cat a fost publicata pe site-ul MAI…dar la noi sper sa dea anp voie sa plateasca …sa nu faca ca in iulie

 40. norma – problema cresterii/diminuarii/cresterii normei de hrana nu vine de la mj-anp ci de la mapn / oprea a dat mai mult, dusa a zis ca e prea mult, nu s-au inteles la actualizare / si pana la urma trebuie retrase sume / dar din octombrie pare sigur ca va creste si mai consistent / deci intai au dat apoi trebuie sa ia inapoi iar in octombrie vor plusa iar, alta solutie tehnica nu exista / norma de hrana se actualizeaza in toata structura de aparare simultan / si la mai si la mapn se iau banii inapoi / om trece si peste asta

  studii superioare – nu este niciun raspuns nevaforabil / se asteapta opinii de la comisia juridica din cam deputatilor

  tinuta – chiar daca se va schimba ceva la tinuta in viitor, nu se vor practica modificari de stil ci de materiale si ca numar de articole / in primul rand vrem sa crestem norma deci valoarea

  salarizare – am mai spus / structura de aparare are o anexa care va genera cresteri pe tot palierul de functii / macar sa mai fie noua lege de salarizare o tinta realizabila pentru guvernantii nostri / pentru moment este temporizata

  cu grevele pentru cresteri, bine ar fi sa ne pastram capul pe umeri / sigur ca suntem atenti si ca nu va ramane structura de aparare ultima in care nu se aplica cresteri / nu este cazul sa intram in greva pentru asta mai ales ca nu ne permite legea / proteste in mod cert se vor organiza in toamna asta astfel incat va invit sa va pastrati energiile pentru actiunile sindicale urmatoare / daca ne amintim abia am incheiat un miting / nu prea inteleg reprosul (pentru sistem bolnav)?! / daca este sa fiu sincer, pot spune ca 2016 este un an care poate veni cu surprize neplacute / tot elanul asta al majorarilor, pensiilor si cresterilor sa nu fie doar un nor de praf…

 41. [quote name=”Disney junior”]Îl vrem pe Oprea la MJ[/quote]
  avem nevoie de un asemenea lider

 42. In sfarsit am vazut si eu in tara asta un om care este in contrast cu scena politica, un om care stie si face ce trebuie facut. BRAVO GENERALE OPREA! STIMA TIE!!!

 43. Domnilor lideri de sindicat, toata lumea iese in strada si cer salarii mai mari ceea ce si se poate vezi medicii, acum CFR anunta ca intra in greva generala. Noi nu mai avem dreptulla greva dar se pare ca nu ne folosim nici de ceea ce mai avem la indemana pentru a ne face auziti si pentru a avea un trai mai bun si conditii de munca mai bune.Da,stiu, imi veti raspunde „dar am iesit in strada” da am iesit pentru RESTANTE ,veti raspunde „da dar sa asteptam legea salarizarii” ca deobicei noi asteptam sa „sara altii in sus” dar intrebarea mea este: De ce trebuie sa asteptam sa se dea la politie ceva ca poate poate primim si noi? De ce sa asteptam legea Salarizarii sa ramanem apoi cu ea inca 10ani asa cum vor unii sa faca aceea lege? SI RESTUL CARE INTRA IN GREVA GENERALA sau care ameninta cu greva sunt tot bugetari si depind si ei de legea salarizarii.Oare ei sunt fraieri? Si as putea continua la nesfarsit … si inca ceva domnule STEFAN. De ce nu verificati legalitatea si procentul Ofiteri/Agenti/Civili privind acordarea sporului de 50%in mai multe penitenciare din tara???? Ei se autopropun ei aproba !!! Stiu ca le e jena sa afiseze lista cu cei „alesi ” dar legea ii obliga. NESIMTIRE MAFIE CLANURI !!! Dragi colegi treziti-va oricum e prea tarziu dar sa nu fie si mai tarziu !!! VREM SA IESIM IN STRADA!!! Crem SA BLOCAM ACTIVITATEA !!! VREM SA NE FACEM AUZITI !!! VREM SALARII MAJORATE ASEMENEA CELORLALTI BUGETARI !!!

 44. La Poarta Alba,la medical,s-au acordat 3 sporuri de 50% astfel: pe primele 3 luni a luat dr.b(editat)(asta munceste mult, a luat si exceptional la notare, cand are cate o urgenta suna 112 sau SMURD-ul…dc e medic de garda?…..). Pe urmatoarele 6luni au beneficiat de acel spor dnele.asistente M si D. Motivul pt care aceste 2 doamne au luat acest spor a fost (o citez pe dna.medic sef???) a fost unul social…..care motiv social,dna doctor? Faptul ca sotul dnei M este dnul.comisar M,vi se pare a fi un caz social? Sau poate faptul ca ambele doamne isi desfasoara activitatea in acelasi birou cu dvs si va asigura intimitate,liniste si protectie cand dvs, dna medic sef(???),acordati consultatiile zilnice in cab.exterior dnului.scms LP?…..Nu,dna doctor(???),acestea nu sunt cazuri sociale, sunt favorurile dvs acordate stim pt ce,nu?…doar am spus mai devreme. Precizez in continuare ca ambele dne isi desfasoara activitatea la program de 8ore si nu beneficiaza de sporul de 75%, dar adevaratul motiv este cunoscut…..este pt ca asa vreti dvs,dna medic sef(???) ma intreb pana cand….

 45. Domnule Teoroc , circula zvonuri potrivit cărora ar fi sosit la anp un răspuns în ceea ce privește sporul de studii superioarecare ar fi nefavorabil. Ne puteți informa și pe noi ?

 46. D-le presedinte, este adevarat ca s-au facut unele majorari salariale la agenti in cea mai noua lege a salarizarii? Ne puteti da cifre concrete si anume o comparatie intre ce a fost si ce e in ultima varianta? Eu am auzit pe ministrul Dusa vb despre aceste mariri. Multumesc

 47. La salariul din 10 septembrie se retin 120 lei din norma de hrana pentru lunile iulie si august. Halal tara in care traim. De ce se retin banii daca din octombrie creste valoarea la 32 de lei?
  Daca nu ar fi acest vicepremier sistemul national de aparare nu ar exista pentru actualul guvern.
  Felicitari domnule general Gabriel Oprea.

 48. Dl Oprea ar trebui clonat….e bun acolo unde e. Dar ar mai trebui unul la MJ, la ANP,la Finante…..

 49. Eu vorbesc serios 😉 … vrei sa spui ca d-na P a stiut de demers, a fost prezenta la discutiile de la MAI/MApN si a calculat indicatori astfel incat sa consideram ca a contribuit ? …sau doar este „specialist in ANP” ? Nu am inteles exact.

 50. Stefan, crezi ca poti intreba cine sunt „specialistii” din cadrul ANP/MJ care au contribuit la demersul de recalculare ? … sau macar daca au stiut despre acest lucru ? 😉

 51. [quote name=”SS”]fii realist si recunoaste ca atat timp cat nu vom avea o titulatura clara care sa ne situeze cu adevarat in sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, tot timpul vom fi omisi sau tratati la diverse, o seara frumoasa[/quote]
  Suntem la diverse dar facem parte din acest sistem chiar daca suntem tratati ca etc….Este bine ca se mai gandesc unii , nu neaparat la noi dar beneficiem si noi.Sper ca la noua salarizare sa fim tratati la fel ca ceilalti din sistem.

 52. Pe Oprea asta l-as vrea premier!
  In fine. Despre schimbarea denumirii noastre ce se mai aude, domnule Teoroc?

 53. fii realist si recunoaste ca atat timp cat nu vom avea o titulatura clara care sa ne situeze cu adevarat in sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, tot timpul vom fi omisi sau tratati la diverse, o seara frumoasa

 54. Legea nr 293/2004
  Art. 87
  Funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare beneficiază în continuare de drepturile dobândite anterior, precum şi de cele care vor fi stabilite pentru personalul din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)