www.snlp.ro Web analytics

Gand la gand… cu echipare. Iulie vine cu banii pe echipament

Nr.115/SNLP/13.06.2014                     Nr. 94/FSANP/13.06.2014
Catre
Directorul General al ANP
Domnul comisar sef de penitenciare Catalin Claudiu BEJAN
Stimate domnule director general
Referitor la drepturile de echipare ale personalului din sistemul administratiei penitenciare, va solicitam acordarea integrala, pentru tot personalul, sub forma baneasca a drepturilor restante de echipament pentru anul 2013, urmand ca articolele aferente echipamentului de serviciu achizitionat recent sa fie acordate unei parti din personalul operativ in contul anului 2014-2015.
Cu stima
Stefan Teoroc                                     Florin Schiopu
Presedinte SNLP                                   Presedinte FSANP
Nesperat de sincronizate au fost caile sindicale cu cele „patronale” astazi. Nici nu au apucat bine sindicatele sa ceara ca deja s-a rezolvat. Nu ne putem supara, nu-i asa? Prin urmare, conform adresei pe care v-o punem la dispozitie, restantele la echipament pentru 2013 se vor acorda integral in bani, cea de-a doua transa urmand sa fie incasata imediat dupa inceputul lunii iulie. Se incearca plata inainte de data salariului (10 iulie 2014).
Captura de ecran din 2014.06.13 la 14.33.24

34 COMMENTS

 1. PT. AVRAM VALENTIN. D.le, uite eu imi dau numele real si in afara de asta si eu am criticat anumite actiuni sau am criticat anumite nerealizari. Dar dumneata sincer, nu stii sa scrii corect si pentru asta esti criticat de ceilalti! Sindicatul din cate vad face, dar, probabil sa nu cada in ridicol ca dl. Gigi Becali,…nu se lauda cu ce face…Faptul ca reactionam inseamna ca vrem sa fim informati la timp, iar daca participam cu o propunere cred ca este binevenita! Dar cand dam dovada ca nu stim sa scriem corect si ne si contrazicem cu toata lumea care ne atrage atentia asupra acestui fapt, atunci avem o problema!

 2. Mai…Flagel,, sper ca nu este predestinat pseudonimul…in primul rand …numai ca stai ascuns sub un pseudonim te descalific…numai cei fricosi si cei care vorbesc ,,pe la spate,, nu se arata…asta e sigur…iar faptul ca ,,ai luat foc,, inseamna ca te-a afectat…vad ca Dl. Stefan nu se aprimde usor…ceea ce arata ca poate conduce niste oameni….tu esti ,,varza,, iar problema cu ..analfabet si tot ce mai acuzat…da-ti numele si ne ,,confruntam,, oficial sa vad ce sti si ce poti…si tot nu pot sa ma abtin pentru ca lucram in acest sistem si este un cuvand voarte uzual…tot ,,fetita ,, te fac …daca esti bun ARATATE!!!!

 3. Flagel, nu am primit nimic oficial / daca primim, transmitem tuturor / ce vezi tu, vad si eu

 4. Am mai postat asta:

  [quote]Buna ziua,
  Am sesizat in cadrul ultimului Consiliu Publisind un aspect negativ legat de neacordarea la momentul respectiv al sumelor restante pentru echipament promotiilor de absolventi incadrati in anii 2012 si 2013.Recent, in decursul acestei saptamani problema a redevenit de actualitate, avand in vedere faptul ca 30 iunie 2014 este data limita de plata a contravalorii restantelor la echipament.In acest sens am luat legatura cu presedintele SNLP/PUBLISIND, care mi-a comunicat numarul de telefon al doamnei Berbec Cristina, si m-a indrumat sa iau legatura cu dumneaei in vederea lamuririi problemei.In decursul zilei de ieri am purtat o discutie telefonica cu doamna Berbec care mi-a transmis ca restantele vor fi achitate odata cu transa a doua si pentru promotiile sus-mentionate.

  Cu stima,
  Aurelian CAZAN
  Presedinte DANUBIUS[/quote]

 5. Avram Valentin….:)) Aproape ca lesin de ras ! Mai pensionabilule ! Ce legatura analfabetismul cu faptul ca esi dur in exprimare ? Esti dur cu limba romana si cam atat ca, oricum nimeni nu achieseaza ideilor tale legate de sindicat. Pentru ca aberezi pur si simplu !

  Stefan, poti confirma acest cont pentru acel baiat ?

 6. Imi place ca am atras atentia…recunosc ca am fost ,,dur,, in exprimare..dar..ce sa fac este o realitate…se stie numai nu se recunoaste…si cum zic uni traim in Romania…e rau dar nu avem ce face…s-a copiat de ,,dincolo,, dar noi suntem romani care multi ani am trait sub comunism…si ca fapt divers dl..Teoroc la aluzia ca ,stiu eu…sunt intr-o parte s-au in alta a baricadei…va dau ocazia sa intrebati…nu ma supar…tot timpul de cand sunt in sistem am fost contra ,,sefilor,,care stiti ca au facut,fac,si vor face ce vor ei…si sindicatele nu ii poate opri…DUR dar este o realitate….sper ca operatorul sa posteze pe site…

 7. Avram Valentin….platesc eu glontul ! Numai fa-o odata ca ne-am saturat ! In felul asta mai scapam si de ultimii carutasi ademeniti in sistem. Cum ai scapat mah in sistem ? Sau cum ai ramas ? Analfabetii parca disparusera !

 8. Contul domnului ISTRATE ION in care se pot face DONATII este:

  RO57BRDE370SV16122733700 (COD SWIFT BRDEROBU)

  TULCEA

 9. Asa ar fi normal/dar orgoliile sunt mari/stim sa jignim/sa ne urim unii pe altii/fapt ce convine de minune anp-ului.
  Va asigur ca nici penitenciarul TULCEA nu va reactiona/sunt tabere si tabere.
  Mai bine zis paza si logistica/pacat ca nu facem front comun la greu
  Snlp-ul are un program-SNLP PROTECT care da totusi roade/se poate si mai bine.
  Pina la urma ce vina au copii nostri ca noi nu ne intelegem.
  Nimeni nu ia nimic cu el cind trece dincolo/unde se spune ca e tare bine/dar nimeni nu s-a mai intors sa ne spuna cum este.

 10. Andrei: sigur ca putem da o mana de ajutor / avem nevoie de niste detalii pe email, eventual.

 11. In seara asta la stiri a aparut un coleg de la pnt Tulcea care isi plangea suferinta…..baiatul sau se afla in coma intr-o alta tara……si are nevoie urgent de o suma mare de bani.
  Haideti sa dam dovada de omenie sa donam fiecare angajat cate doi euro ….nu conteaza din ce sindicat este…..este colegul nostrul.

 12. Incredibil ! Un analfabet ! Cum ai fost admis in sistem retardatule ? Cui ai dat şpagă ?

 13. Concluzia ta e ca sindicatele sunt nerelevante, am inteles. Totusi de ce te simti atras de domeniu? De ce nu te adresezi direct angajatorului generos? De ce nu postezi pe site ANP? De ce nu-i scrii direct lui Bejan. De ce iti pierzi timpul sa ne faci pe noi sa-ti acceptam convingerile? Suntem nerelevanti. O faci doar din plictiseala? Sau ai in fundul sufletului un licar de discernamant si iti dai seama ca fara miscare sindicala, „eligibilii politici” nu ar mai avea interes sa lase sa pice cate ceva, cum zici tu?

 14. Vedeti…Dl. Teoroc ca, cade tot ce mi-ati spus cand v-am sugerat ca, cum va lasati sindicatele sa se faca nedreptate…la uni colegi sa dea si la alti nu…si imi tot explicati in amanunt cu sume alocate pe ani…etc….ati avut noroc ca este an electoral…sper sa nu va asumati ,,lupta,, ca-ci cu putin timp in urma …stiti ce spuneati….eu sper sa postati realitatea pe care am postato…e dureros oare ca spun adevarul…

 15. Situatia speciala consta in dubla optiune, bani sau haine, precum si in alocarea in contul anilor 2013 sau 2014. Si totodata este importanta asigurarea efectuarii platii la inceputul lunii iulie. Banii au fost prinsi in trim III dar acesta se termina pe 30 sept.

 16. Ar fi normal, nu exceptional, sa ni se respecte toate drepturile in timp util, exact asa cum se intampla in cazul detinutilor ! Stiu ca nu trebuie sa ne comparam cu ei, si nici nu este cazul, dar totusi, am ajuns sa ne bucuram ca ni se dau drepturi dupa un an, in 2 tranşe ?!

 17. Cand l-o pune MJ-ul / in scurt timp / tare curios sunt sa vedem noianul de observatii care se vor trimite dupa postare

 18. promotia 2012 iar sare si peste banii astia ? ce rost are avem salariu din care sa ne cumparam haine.mai avem putin si implinim 2 ani de cand lucram si nu am vazut niciun leu pentru echipament. de ce ne numim promotia 2012 ? pentru k noi avem aceleasi drepturi ca promotia 2013 .promotia care a terminat scoala cu un an mai tarziu. noi desi am fost incadrati in decembrie am facut din septembrie pana in decembrie practica.deci tot am folosit acele haine . de ce nu primim banii pe un an intreg.noi suntem cei mai cei,ca la noi la nimeni. la noi au fost locurile suplimente,ca mai tarziu sa nu fie bani pentru incadrari,noi suntem cei care nu primim bani de haine. noi macar ne procuram haine din neajunsul nostru,nu ca unii colegi din unitati de varsta a 3-a care inca mai poarta parti componente ale uniformei gri de acum 20 de ani

 19. Buna ziua,
  Am sesizat in cadrul ultimului Consiliu Publisind un aspect negativ legat de neacordarea la momentul respectiv al sumelor restante pentru echipament promotiilor de absolventi incadrati in anii 2012 si 2013.Recent, in decursul acestei saptamani problema a redevenit de actualitate, avand in vedere faptul ca 30 iunie 2014 este data limita de plata a contravalorii restantelor la echipament.In acest sens am luat legatura cu presedintele SNLP/PUBLISIND, care mi-a comunicat numarul de telefon al doamnei Berbec Cristina, si m-a indrumat sa iau legatura cu dumneaei in vederea lamuririi problemei.In decursul zilei de ieri am purtat o discutie telefonica cu doamna Berbec care mi-a transmis ca restantele vor fi achitate odata cu transa a doua si pentru promotiile sus-mentionate, iar NEOFICIAL mi-a raspuns la intrebarea care mistuie sistemul privind data acordarii acestor restante, ca fiind situata la inceputul lunii iulie.
  Va doresc o zi buna si un week-end placut.

  Cu stima,
  Aurelian CAZAN
  Presedinte DANUBIUS

 20. Modul in care au procedat astazi STEFAN TEOROC SI FLORIN SCHIOPU,este un lucru la care personal nu m-am fi asteptat niciodata.
  SI NU ESTE VORBA DE BANII DE ECHIPAMENT.
  Deci se poate,iar ptr. acest lucru meritati aprecieri din partea tuturor lucratorilor din sistem[membri sau nemembri de sindicat]
  Daca veti continua asa,consider ca anp-ul va trebui sa-si schimbe strategia altfel va intra in colaps iar lucratorii vor deveni mai increzatori in a spune lucrurilor pe nume.

 21. Este bine ca cele doua sindicate au actionat la unison si au fost de aceiasi parte a baricadei.
  Nu contest faptul ca anp-ul nu are merit in acest sens,dar sunt convins ca cele doua sindicate au pus presiune in mod civilizat,de cite ori au avut loc intruniri ale conducerii anp,unde erau invitati si presedintii celor doua sindicate.
  Sunt situatii cind cele doua sindicate sunt nevoite sa faca front comun,pina la urma toti tragem la aceiasi caruta.
  Vrem nu vrem-SINCERE FELICITARI

 22. Este o veste intr-adevar extraordinara ! Sa dea Dumnezeu ca lucrurile sa mearga si in tara noastra din ce in ce mai bine. Se fac eforturi si merita sa le multumim celor putini care se zbat si pentru noi !

 23. Si totusi… ai folosit un termen :”prieten”… Chiar crezi ca o asemeenea situatie ar dezbina o prietenie ? Pacat ! Nu as gandi niciodata in asa hal !

  ANP ar trebui s-o gandeasca asa si in privinta altor drepturi, fara a fi nevoiti sa le spargem usa cu to felul de explicatii !

  Ce afcem cu avansarea in cadrul aceleasi functii ? S-a amanat pentru al doilea semestru pe considerente de temperare a cheltuielilor. Acum ne apropiem cu pasi repezi de al doilea semestru ! Personal voi inainta hartie catre directorul unitatii !

 24. Asta da veste!
  Sunt ferm convins ca procentual vorbind in primul rand e meritul sindicatului dar si al conducerii ANP. Trebuie sa le multumim ambelor pentru ca in acest fel au eliminat discutiile interminabile si mai ales dezbinarea care aparuse intre operativ si administrativ pe acest subiect. Parca nu mai eram prietenii de ieri care beam impreuna o bere sau care ne vizitam in timpul liber!
  Felicitari!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)