www.snlp.ro Web analytics

Direct inseamna… direct!

Ulterior demisiei lui Radu Ragea din postul de subsecretar de stat MJ, toata lumea se intreaba cine il va succede la nivel de MJ in ce priveste atributiile de coordonare a ANP. Noi spunem ca ar trebui sa nu-l succeada nimeni.

Nu ne intereseaza prea mult cati secretari si subsecretari isi stabileste ministrul in echipa sa, dar suntem direct interesati de relatia MJ – ANP si de respectarea legii in acest sens.

Pentru moment coordonarea ANP este incredintata temporar sau, putem spune, tranzitoriu, unui secretar de stat. Saptamana asta se ocupa de noi dl Tanasescu. Saptamana viitoare – vom vedea!

HG 1848/2007 privind organizarea, functionarea si atributiile ANP este destul de transanta in acest sens: „Art. 4 Activitatea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a unităţilor din subordine este coordonată direct de către ministrul justiţiei.”

Cat de interpretabil sa fie acest text? Intelegem ca agenda dlui ministru este deosebit de incarcata dar suntem de parere ca situatiile tranzitorii nu sunt acceptabile. Coordonare directa inseamna coordonare directa, ori schimbam legislatia si mai vedem!

SNLP este de parere ca actul normativ invocat mai sus trebuie respectat si ca intre directorul general ANP si ministru nu trebuie sa mai existe alti vectori decizionali. Suntem interesati si de opiniile voastre!

 

UPDATE: Stati linisititi, si saptamana asta avem sef!

 

Document atasat:

33 COMMENTS

 1. Pai….DIRECT….NU MAI INSEAMNA DIRECT ! 😀

  O fi fost vreun joc sa vada cine-i cu el si cine nu ! Se va pastra ideea cum ca un interpus intre ANP si MJ nu-si are locul ? Sau se va zambi gales la revederea subsecretarului ? 😉

 2. Asta da informatie. Ce greu a mers sistemul fara el? Cum sa plece el asa usor din sistem? Doar a venit si s-a sacrificat pentru TARA, parca asa a spus candva? A venit sa-si puna in sluba patriei si a ANP-ului intelectul sau deosebit scolit prin strainataturi. Of, of ce rai si nerecunoscatori suntem. El ne-a incercat sa vedem plangem dupa el si noi am plans iar el se pare ca a revenit. Ne bucuram d/le Ragea!!!!!!!d/l Tanasescu nu are pregatirea d/voastra, nu putea d/l Predoiu sa lase aiurea ANP-ul.Sper sa nu fie asa.

 3. Multumesc frumos yedy33, si tie la fel.

  Acum am inteles ce ai vrut sa transmiti.

  Nu ma confunda cu vreun lider 🙂 Sunt ca tine, simplu memnru de sindicat. Daca-mi ceri o parere concreta despre liderii acestei structuri iti voi spune ca sunt dezamagit de faptul ca nu se implica intr-un angrenaj al discutiilor si aici. Sunt convins ca multi ochi sunt „aruncati” pe acest site si ar fi prins bine detalierea unor puncte de vedere intr-un mod constant al presedintilor de filiale.

 4. [quote name=”Vasiliev”]Pentru yedy33:
  Nu se vrea ? Imi cer scuze dar tu urmaresti activitatea sindicala ?

  Tu iti dai seama in ce tara traiesti ?

  Tu realizezi ca statul de drept in Romania e pe cale sa-si piarda urma ?

  Tu realizezi ca sindicalizarea la nivel de Europa si nu numai a scazut in mod dramatic datorita interventiilor politice la orice nivel ?

  Tu realizezi contextul in care o lege, un act normativ sau orice alt aspect legislativ se impune cu forta fara se tine cont prea mult de un eventual impact negativ asura societatii ?

  Si, nu in ultimul rand, TU REALIZEZI CA ESTI SINGURUL IN MASURA SA SCHIMBE CEVA ? TU SI CEI DIN JURUL TAU ?

  Stii doar sa ceri ? Lasa mana intinsa si implica-te ![/quote]

  CRED CA M-ATI INTELES GRESIT ! si dumneavoastra si domnul Teoroc, cand am spus ca NU SE VREA , nu am facut trimitere la sindicat, la conducatori acestuia, la lideri, m-am referit la sistemul asta ticalosit in care ne zbatem. Ai dreptate in toate cele de mai sus si eu lupt pentru asta( vb. cu ME sau FB liderii de la noi) iti vor spune ei mai multe despre mine.
  Personal m-am implicat , asta asa ca sa-ti raspund la ultimul alineat, atat pentru mine cat si pentru ceilalti colegi chiar daca la un moment dat ei s-au retras, eu am mers singur inainte, am dat in judecata penitenciarul, i-am castigat si acum beneficieaza si ei de pe urma sentintei. NU AM CERUT NIMIC am vrut sa spus doar ca trebuie sa ne implicam mai mult si noi dar mai ales voi dec acolo de la centru.
  In speranta ca am fost inteles, va doresc un week-end placut!

 5. Mai nou acum delegarile de competenta se dau saptamanal? Doar noi puteam inventa asemenea lucruri. Sigur merge bine sistemul penitenciar cu oameni care raspund de un anumit sector de activitate, cu gramul, pardon cu saptamana!
  Felicitari domnule ministru independent politic Catalin Predoiu, ai terminat codurile, ai terminat coruptii acum termini ANP-ul. SUCCESURI DEPLINE!

 6. Pentru Vasiliev,

  Din pacate marea majoritate a sindicalistilor din toate domeniile de activitate dar cu atat mai mult in ANP gandesc precum yedy33yedy si asta e principala cauza pentru care suntem unde suntem, cata dreptate ai Vasiliev si nu cred ca ne vom schimba. Toti spunem ce face pentru mine sindicatul nu ce facem noi pentru ca sindicatul sa fie cu adevarat o forta, doar intindem mana, nu vezi ca in toata Europa doar romanii intind mana la cersit?

 7. Pentru yedy33:
  Nu se vrea ? Imi cer scuze dar tu urmaresti activitatea sindicala ?

  Tu iti dai seama in ce tara traiesti ?

  Tu realizezi ca statul de drept in Romania e pe cale sa-si piarda urma ?

  Tu realizezi ca sindicalizarea la nivel de Europa si nu numai a scazut in mod dramatic datorita interventiilor politice la orice nivel ?

  Tu realizezi contextul in care o lege, un act normativ sau orice alt aspect legislativ se impune cu forta fara se tine cont prea mult de un eventual impact negativ asura societatii ?

  Si, nu in ultimul rand, TU REALIZEZI CA ESTI SINGURUL IN MASURA SA SCHIMBE CEVA ? TU SI CEI DIN JURUL TAU ?

  Stii doar sa ceri ? Lasa mana intinsa si implica-te !

 8. [quote name=”Stefan Teoroc”]Incepeam cu „traiasca republica”? Tu stii ce ai vrut sa spui… Ma faci sa mai vin o data si sa reluam. Mie mi s-a parut un dialog constructiv, tu esti de parere ca eu bateam campii iar tu erai pe subiect? Simpatic[/quote]
  DA stiu ce am vrut sa spun si imi asum toata raspunderea, si totodata stiu ca si domnia dumneavoastra stie. Va asteptam ori de cate ori doriti. Intradevar a fost un dialog foarte constructiv, nu am spus si nu pot afirma niciodata ca ati batut campii, dar vrem lucruri certe, concrete de acolo de la centru care sa aiba aceeasi valoare si in Bucuresti si in Barcea, ca doar facem parte din aceeasi familie. – NU vreau sa mai fim nevoiti sa recurgem la instanta pentru a ni se recunoaste drepturile. Si REPET nu se vrea, Nu ca nu se poate … cam asta era mesajul meu.

 9. Pentru yedy33:
  Crescand orintre hoti, talhari si criminali in ultimii 11 ani poate este un atu in ce te priveste. Si eu lucrez cu ei dar nu cresc printre ei. Familia imi ofera acest cadru al cresterii mele.

  A avea si alte preocupari, nimeni nu te opreste a le avea. Desteptarea ta poate surveni prin pura implicare in actul tau de educatie si nu numai viata traita printre hoti este cea relevanta si definitorie pentrue ducatia ta.

  Si, nu in ultimul rand, indiferent de modul de exprimare al ceui ce-ti vorbeste, de bun simt este sa-l lasi a-si exprima punctul de vedere fara a-l intrerupe luand pozitia unei vedete negative.

  PE SUBIECT MAI ESTE CEVA DE SPUS ?

 10. Elita – procedura urnei mobile este statutara si se practica pentru un acces cat mai larg al membrilor la vot / ea este evitabila printr-un cvorum rigid si restrans dar am preferat sa evitam asta / urna nu este plimbata de lider ci de o comisie iar procedura a fost trecuta prin instanta / asta nu are legatura cu persoana lui Rotar Calin, acesta fiind alt subiect

 11. Incepeam cu „traiasca republica”? Tu stii ce ai vrut sa spui… Ma faci sa mai vin o data si sa reluam. Mie mi s-a parut un dialog constructiv, tu esti de parere ca eu bateam campii iar tu erai pe subiect? Simpatic

 12. cea mai tare echipa de manageri la galatzi este:director-marele jurist CRISTIAN ALEXANDRU,dir paza inimosul PERJERU LIVIU, dir logistica sexoasa DURAC LUCI

 13. IARASI NU ARE LEGATURA CU SUBIECTUL
  La Galati cind este vorba de asigurat conditii corespunzatoare de munca ptr. agentii de pe perimetrul L.D. care stau si cite 12ore fara a fi schimbati din post,nu se gasesc bani.
  Cind este vorba de amenajat biroul juristului,imediat se iau masuri,se gasesc bani,materiale,forta de munca.
  Agentii din cadrul plutonului fac cheta ptr. a repara scaunenele din foisare,sa cumpere var lavabil etc.
  Juristul unitatii dirijeaza directorii din unitate dupa bunul sau plac,asa va proceda si cu cel care a fost numit de curind.
  Sta la concubina si ia bani de chirie,nu are cine sa-l controleze,poarta in fiecare zi alte haine.
  Asa se intimpla cind un fost lucrator de la apaterm ajunge sa gestioneze fonduri PHARE.
  Cine vine sa controleze ce cantitate de materiale a intrat in clubul unitatii,sau la modernizarea blocului alimentar.
  Trebuie si maistrul constructor sa-si termine casa,doar este mina dreapta a juristului.
  Rugam anp-ul sa faca investigatii serioase,la modul cum sunt acordate chiriile la Galati,cum se cheltuie banii din fondurile Phare-poate sesiza si DNA-UL.
  Domnule Bala ,aveti grija cu acest jurist,se lauda ca il veti numi director ptr. ca il simpatizati foarte mult.
  Are comportament de cameleon,care nu mai asculta de nimic,de Feodorov nici atit.

 14. dupa cum citesc eu comentariile altceva nu aveti de facut decat sa comentati despre stefan pe o parte despre dumitrascu pe alta parte eu unul cred ca ar fi cazul sa incetaci cu atacul la persoana atat din partea unuia cat si a altuia si sa faceti ce trebuie pentru oameni .Domnule Stefan la gherla cand o sa binevoiesti sa vi sa interebi membri ce parere au despre liderul lor in speta rotar calin drspre cum se fac alegerile mai nou despre cum urna este plimbata de catre lider la sectia cluj pentru vot .ASTEPT si raspuns la acest comentariu

 15. pentru VASILIEV
  tie personal ti-e teama de asa ceva? raportat la raspunsul pentru Rocka?
  nu stiu cati ani de puscarie ai printre hoti, talhari si alti vagabonzi, dar iti spun eu ca atunci cand ai aplicat CORECT legea si i-ai intocmit pe buna dreptate raport de incident la talhar la liberare ti-a multumit, iar dak te-ai dat rotund si de 2 ori smeker este normal – atunci grija la borduri.
  am 11 ani de operativ fara o zi de administrativ, am crescut intre hoti, talhari, criminali si SINCER nu mi-e frica doar de Dumnezeu-ATAT. Asa ca raspunsul tau ma dezamagit sper sa fie ultima oara.
  Parerea mea personala este ca nu se vrea ca noi sa avem si alte preocupari sa nu ne desteptam prea tare. Am avut astfel de discutii cu Stefan Teoroc cand a fost la Barcea, si daca nu-si aduce aminte sunt cel care nu-l lasa sa vorbesca cand incepea cu traiasca republika.
  Nu vreau prin aceste randuri sa vede-ti in mine un dusman , DAR nici nu ne place sa fim luati de prosti. MULTUMESC.

 16. [quote name=”Optimistul”]Pt.Rocka
  Eu am promit actele si sunt recenzor,ia distribuit directorul cui a vrut,insa nu este interzis,suntem 4 dintre noi care vom participa la recesamant. :lol:[/quote]
  R0CKA spune esti un norocos daca te-ai numarat printre cei numiti, eu faceam referire la recensamantul din afara asa cum de altfel a inteles Vasiliev.
  Ptr Vasiliev personal nu mi-e teama de ceea ce spuneai, si dak se intampla cf legii ti se asigura protectie. Asta-i alta treaba,

 17. Iti inteleg doleantele Scrumbie neprinsa dar totusi, hai sa ne limitam la subiectul articolului. E o forma de educatie pe care ar trebui sa ne-o insusim. Sunt probleme la Galati ca si in multe alte penitenciare probabil, pentru asta s-ar putea deschide un subiect special unde se poate comenta si afisa aceste probleme. Deocamdata vorbim de altceva si ar fi in regula sa ne limitam la subiect.

  Legat de subiect, raman la ideea ca o scrisoare deschisa adresata Ministrului Justitiei in care sa reliefam aspectele ineficientei masuri de delegare a competentelor unui (sub)secretar de stat din cadrul miniterului ar fi un demers firesc.
  In plus, aceasta scrisoare deschisa poate fi trimisa in teritoriu pentru a fi semnata de membrii structurilor sindicale la nivel de unitati sau afisata pe site la care sa putem adera prin intermediul unui e-mail.

 18. Nu are legatura cu subiectul supus dezbaterii
  As vrea sa subliniez faptul ca deringolada din sistem prinde bine unora.
  De pilda directorul de la paza din cadrul penitenciarului Galati-SILVIU IONELE, de cind a fost imputernicit taticutul sau FEO,vine si pleaca cind vrea muschii lui.
  Vineri 30.09.2011 in loc sa fie in unitate,unde sunt destule probleme,dinsul se preocupa de aprovizionarea de iarna din piata rusilor,unde pretul zarzavatului este acceptabil.Cu toate ca exista o decizie a directorului general,precum ca nu mai avem voie sa folosim ppl-ii in scopuri personale,masina dinsului este zilnic frezata de catre ppl-ii de la garaj.
  Acelasi lucru se intimpla si cu masina juristului,care fiid mare gestionar de fonduri phare,face cam ce vrea prin unitate.
  Nu ar strica ca anp-ul sa fie foarte atent cum sunt gestionate aceste fonduri la penitenciarul galatean.
  Avem exemplu Tirgu JIU.
  Se fac lucrari la blocul alimentar cu muncitori de la firma A+K care miros zilnic a alcool,mai ales seful lor.
  Echipa tulceana care pleaca in fiecare vineri acasa,sub nici o forma nu va da rezultate la Galati.
  Ce a facut Ailincai strica Feodorov,care oricum este clandestin pe la noi
  Oricum juristul vrea cu orice pret sa ajunga director,dar uita ca bala nu-l are la fiere.

 19. Legat de subiect, putem pune aceasta tentatie de a delega pe cineva pe seama mai multor aspecte mai mult sau mai putin relevante:

  1. Ministrul Justitiei are o incarcatura mult prea mare privind atributiile de serviciu;

  2. Lipsa de initiativa (sa nu-i spun lene) de a se ocupa de ceva ce nu prezinta prea mare interes din punct de vedere politic;

  3. Dorinta de a promova in functii oameni politici vasali politicii partidelor din care provin;

  IN NICUN CAZ DELEGAREA NU ARE CA SCOP EFICIENTA SISTEMULUI PENITENCIAR !

 20. Pentru ROCKA:
  Problema pe care ai ridicat-o, imi aduc aminte ca a existat un subiect dedicat acestei chestiuni. (http://snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/364-putem-sau-nu-sa-fim-platiti-din-proiecte-europene-putem-munci-in-privat.html) Aici poti observa ca implicarea vis-a-vis de acest subiect si elimina din start o premisa gresita pe care nu e chiar corect a fi adusa in discutie.

  Deci, luand in calcul ca nu ai fi in incompatibilitate participand la recensamant, punem situatia in care te-ai putea afla la un moment dat si anume, deschizandu-ti-se usa sa constati ca in fata ta sta fostul detinut caruia i-ai intocmit doua-trei rapoarte de incident sau cu care ai avut un conflict deschis pe perioada cat a fost inchis. In situatia asta, existand posibilitatea sa fii agresat foarte dur, ce vei face ? Vei cere protectie administratiei ? Vei solicita despagubiri de risc profesional ?

  Situatia este mai complicata decat pare la prima vedere, cel putin vis-a-vis de participarea asta la recensamant.

  Pe subiectul deschis de Stefan si pe care ti l-am dat ca link s-au facut precizari foarte clare legat de subiect si oricare dintre dumneavoastra au fost rugati sa spuna clar ce vor sa faca pentru a vedea daca pot fi ajutati sa inteleaga daca sunt in incompatibilitate sau nu desi nu exista nicio notiune clara care sa delimiteze asta de atributiile fisei postului, in sensul ca nu este definita „legatura directa sau indirecta” cu fisa postului.

 21. Pt.Rocka
  Eu am promit actele si sunt recenzor,ia distribuit directorul cui a vrut,insa nu este interzis,suntem 4 dintre noi care vom participa la recesamant. 😆

 22. VA salut dragi colegi. Vad ca ne tot intereseaza de unii de altii si de noi personal nu ne interesam. Am rugamintea mai ales la domnul Teoroc, care a promis la una dintre intalniri sa posteze sau sa ne expuna care sunt activitatile extra pe care le putem desfasura in conditiile legii, in afara programului. O expunere pe larg ar fi binevenita, asta in contextul in care ducem o lupta cu cei de la BRU in teritoriu pe aceasta tema. Un exemplu de ultima ora este acela ca la recensamantul populatiei puteam participa pentru a ne mai rotunjii cei 25 % furati, dar ….. TOP SECRET.
  Sunt convins ca suntem multi care dorim sa muncim in afara orelor de program, cinstit , legal si corect dar intampinam greutati. Pentru o mai buna intelegere si o explicare mai ampla consider ca ar fi binevenita o astfel de dezbatere.
  In speranta ca vom avea acest prilej, va multumesc anticipat. cu stima si consideratiune din Barcea HD – ROCKA.

 23. Sa revenim la subiect

  Cand am spus ca preferam o aplicare stricta a legislatiei ne-am gandit intr-un fel la pozitia sa spunem politica a coordonatorului administratiei, chiar daca termenul ales poate fi interpretat ca fortat

  Este vorba despre scaunul pe care te asezi la masa la care se imparte bugetul. sa spunem

  Este vorba despre rangul pe care il are sistemul penitenciar in cadrul ministerului justitiei

  Pozitia directorului general, este in stransa relatie cu pozitia sistemului

  Delegarea unor atributii catre un interpus, indiferent de nivel, ce genereaza? Indiferent de interpus, numarul mai mare de sedinte cu participare MJ, nu aduce musai plus-valoare cat timp [i]verdele[/i] se da de la cabinetul 1

  Nici mapele nu circula mai repede, nici deciziile nu sunt mai pozitive. DG trebuie sa fie DG si nu vedem de ce este nevoie de un (sub)secretar de stat ca treapta ierarhica ministeriala

  Poate ar fi un subiect de discutie motivatia pentru care aceasta pozitie de interpunere intre MJ si DG ANP a devenit atat de tentanta

 24. 😆 😆 Ce-i mai place delegarea lui Dumitrașcu. Îi aduce aminte de vremurile lui bune. Vise, vise. 😆

 25. Pentru Isis si Osiris
  Daca ai spus ceva in trei postari desre Dumitrascu, afla ca nu el ar putea fi responsabil pentru faptul ca ti-au fost sterse aceste postari. Si, presupun ca subiectul asta nu-l trateaza pe Dumitrascu. Desi nu sunt fsanp-ist, totusi consider ca lucrurile au fost deja transate intre cele doua structuri si nu e cazul sa ne mai exprimam in acest sens. Daca ar fi ceva de spus pe subiect este binevenit. Daca nu, ar fi bine sa ne vedem de ale noastre si sa lasam deoparte alte reactii ce ne-ar prejudicia imaginea ca structuri sindicale. Pana la urma, ambele structuri au acelasi scop chiar daca unii folosesc poate alte cai, mai putin ortodoxe de a-si atinge acest scop.

  Asa este. Si pana acum am fost nevoiti sa „inghitim” interpretarile unui subsecretar de stat in ce priveste sistemul penitenciar. Daca nimeni nu a avut vreo reactie vis-a-vis de acest subiect, probabil s-a datorat multitudinii de probleme pe care atat structurile sindicale cat si administratia a trebuit sa le rezolve. Si poate ca, la un moment dat, in haosul care a cuprins Romania in ultimii ani, nimeni nu a observat ca ar putea fi o problema cu delegarea unui individ de a se ocupa de soarta penitenciarelor.

  Probabil ca mai sunt inca multe aspecte neobservate si ai face bine daca le-ai constata Isis si Osiris pentru ni le aduce si noua la cunostinta. De aceea sunteti mebrii de sindicat, PENTRU A PARTICIPA !

 26. Postarea de mai jos se refera la atitudinea pe care a avut-o Sorin Dumitrascu ,in legatura cu medicul de medicina a muncii.
  Postarile, trei la numar,mi-au fost sterse, asta dovedeste multe despre Sorin Dumitrascu.

  Reactia sindicatului, a dumneavoastra domnule Dumitrascu e foarte palida. Si va rog sa ma credeti, nu inteleg de ce.
  Unde-i vajnicul luptator pentru dreptate si adevar ?
  Ati suferit o mare cadere de potential.
  Stiu ca va supar , dar mi se pare anormal , chiar scandalos modul cum reactioneaza sindicatul prin persoana dumneavoastra in acest ultim caz.
  N-am crezut ca se poate asa ceva.

 27. Pana acum, nimeni n-a observat ca activitatea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a unităţilor din subordine este coordonată direct de un subsecretar de stat si nu de către ministrul justiţiei?

 28. Ai dreptate Vasiliev, delegarile de competenta au dus sistemul nostru in faliment si in criza de conduceri competente si cu coloana vertebrala. Si eu sunt deacord cu faptul ca ar trebui trimisa o scrisoare deschisa d/lui Predoiu cu cat mai multe argumente, sa lase codurile si anticoruptia deoparte si sa afle ca mai exista si ANP prins in fisa postului si pentru care e platit cu bani chiar frumosi. Cum crede domnia sa ca poate percepe exact situatia reala din sistem daca toate informatiile nu vin direct de la DG ANP ci de la un nimeni din MJ care habar nu are cu ce se manaca munca noastra.Cum sa spuna acestia ministrului realitatea dura, sa-si dea cu stangul in dreptul, pai care mai sunt realizarile acestora? Doar pentru asta a fost patit Ragea si acum ei, ce mai au si alte sarcini de serviciu? Sigur nu, una si buna, aici e o mare felie de tort de mancat.Da Stefan ocupate si concepe tu o scrisoare deschisa domnului Predoiu cum sti tu sa faci, asa cum ne-ai obisnuit.

 29. Cu delegari sau nedelegari de atributii, situatia este tot aceeasi si va trebui actionat in vreun anume fel pentru stoparea acestei situatii ce nu creeaza altceva decat incertitudine si incoerenta manageriala.

  Incercarea schimbarii unor aspecte legislative in acest sens poate sustine delegarea unui secretar pentru a se ocupa de soarta sistemului nostru. In ideea in care nici nu se pune problema unei astfel de situatii, ministrul justitiei ramane singurul fata de care ne justificam conform raportului de subordonare. O scisoare deschisa din partea structurilor sindicale si chiar din partea administratiei in care putem descrie ineficienta delegarii ar putea fi o solutie pentru ca actul normativ invocat de Stefan sa fie respectat.

 30. Multumim Dumi ca nu l-ai uitat pe Stefan si esti pe o frecventa utila si pertinenta.
  Asa ar trebui sa decurga lucrurile-fiind mai multi de aceeasi parere suntem mai puternici si de luat in calcul,chiar daca nu facem parte din acelasi sindicat,dar tot la arma penitenciare lucram.

 31. Tanasescu parca e secretar general si oricum subordonarea directa prevazuta in lege nu impiedica delegarea de atributii. Subordonarea directa a fost si pe vremea lui Ragea, care doar avea atributii delegate si semna pentru.

  Dar, pe fond, asa e. Intre seful ANP si ministru n-ar trebui sa fie interpusi. Din pacate ministrul agreaza o atare idee, deci… cel mai probabil o sa-si vada de coduri si de anticorupti si o sa ne gaseasca pe cineva pentru penitenciare.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)