www.snlp.ro Web analytics

De la proiect de buget la tentativa esuata de buget


downward-arrow-money-bar-graph-wpckiLa finalul anului trecut ANP a produs vreo doua proiecte de buget. Unul pe bune si unul impus.
 Evident ca s-a aprobat cel impus care ne mai ajunge doar pentru vreo 2 saptamani de acum incolo, moment de la care nu vom mai putea plati lumina, ca prim efect, apoi apa si tot asa. Perspectivele au fost discutate astazi in Consiliul de conducere al ANP dar sunt sumbre. SNLP a solicitat inaintarea urgenta a unui proiect de HG pentru suplimentarea bugetului ANP din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului, pentru a evita colapsul. ANP s-a angajat sa elaboreze acest proiect care va trebui bine sustinut de MJ.

Tot cu ocazia Consiliului de conducere de astazi am mai aflat o veste deosebita si anume aceea ca Guvernul cere ca trimestrial sa fie informat despre masurile de reducere a cheltuielilor!!! Pai am intrat in 2013 cu 3 luni restante la  anumite cheltuieli si am primit un buget care ne tine pana in martie, ce reduceri sa mai facem? Poate ne vor lua declaratii ca acceptam sa muncim pro bono sau voluntariat. De retinut ca la cheltuieli de personal fondurile ajung aproape pentru tot anul. Se termina odata cu toamna. Dar degeaba platim salarii daca se stinge lumina si nu mai avem apa. Important este ca din ce nu avem, trebuie sa mai si taiem! Continui sa sper ca nu vom ajunge sa-l regretam pe Boc!

Document atasat

2 COMMENTS

  1. Stingem lumina si pleca 😡 m acasa!PDL-istule, mananca in baie daca voi ati vrut asa.Ti-e rusine cu colegii tai sau mancai la sala mica? 😳

  2. Boc a avut caracter fata de astia. Cu siguranta o sa-l regretam… deja stam pe intuneric si in frig la serviciu, popotele le-au inchis, salilel de mese sunt gheata si esti obligat sa mananci in birou cot la cot cucei care lucreaza etc. Si cate o sa mai urmeze! Gazele de sist e doar un exemplu de ipocrizie pura la cei care ne conduc astazi

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)