www.snlp.ro Web analytics

Conditii de concurs (inclusiv bibliografie) pentru ofiter psiholog si ofiter asistent social

Conform discutiei purtate cu DRS ANP, bibliografia pentru posturile de psiholog si asistent social care urmeaza sa fie scoase la concurs din sursa interna/externa este aceeasi cu cea utilizata anterior pentru posturi similare. Pentru suport, pana la postarea anuntului, transmitem conditiile de concurs impuse pentru acest tip de posturi (click pe imagini).

Captura de ecran din 2016.03.20 la 18.55.44Captura de ecran din 2016.03.20 la 18.56.00

Nota: avand in vedere faptul ca noul Regulament de aplicare a Legii nr 254/2013 inca nu a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, exista premisele neintroducerii din bibliografie a acestui act normativ, mai ales in cazul in care, pana la data publicarii anuntului de concurs, regulamentul nu va aparea in MO. In conditiile postate de noi veti regasi la bibliografie (legislatie) Regulamentul de aplicare a Legii nr. 275/2006 pentru ca acesta a fost cerut ultimilor candidati pe astfel de posturi si am respectat tiparul. Reaminitim faptul ca pentru posturile din  sectorul operativ a fost eliminat regulamentul de aplicare a legii de executare a pedepselor. Asteptam ca ANP sa se decida pana la publicarea anuntului. Prin urmare nu incepeti studiul cu aceasta hotarare de guvern (aveti suficiente alte norme de studiat).

 

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne să-l distribuim sau apreciază-ne cu un Like 🙂

14 COMMENTS

 1. Florinele tata, tu-i fi unul dintre abonati de-ai “obosit” deja?
  Ștefan,când o să beneficiem de sporul de 50%?
  Am obosit să beneficiem de drepturile noastre cu întârziere![/quote]

 2. D-le Ștefan,când o să beneficiem de sporul de 50%?
  Am obosit să beneficiem de drepturile noastre cu întârziere!

 3. Legea 254 din 19 iulie 2013 a fost publicată în Monitorul Oficial cu nr. 514 din 14 august 2013. E valabilă în sectorul operativ ori nu? Multumesc!!!!

 4. La data anuntului oficial care este in sarcina administratiei / noi incercam doar sa va oferim niste informatii neoficiale in avans – pentru sprijin

 5. Luati regulamentul cu rezerva / inca nu s-a publicat cel nou / la operativ s-a scos de tot / vedem ce decide ANP cu privire la asta / pentru ultimele posturi scoase pe linia asta asa a fost cerut

 6. Am o obiecție vizavi de tematică
  A apăru noul regulament de aplicare a 254, de ce se cere regulamentul pentru aplicarea L275?

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)