www.snlp.ro Web analytics

Concursuri functii de conducere (proiect)

Aveti mai jos posturile vacante de director adjunct care urmeaza a fi scoase la concurs precum si proiectul conditiilor, tematicii si bibliografiei. Daca aveti observatii va rugam se le exprimati.

 

Functii (click pe imagine)

Captura de ecran din 2015.09.24 la 00.56.08

 

Conditii (click pe imagine)

Captura de ecran din 2015.09.24 la 00.56.27

 

 

60 COMMENTS

 1. Nu este posibil ca pentru functia de DIR. ADJ. sa nu se ceara vechime in domeniu respectiv…conditiile sunt atat de joase…este inadmisibil !!! Pentru DEA de exemplu…ar trebuie conditie minima 5ani in economic-administrativ…la fel si pentru celelalte…pacat.

 2. Daca noi nu primim marire de salariu trebuie sa iesim in strada,ne-au depasit „dactilografele” de la tribunale,ne-au depasit asistentele medicale (nu vorbesc de cele din sistem doar din simplu fapt ca-mi sunt colege),mai aun pic si ne depasesc si profesorii,dlor Cazanciuc,Ponta,Dragnea,Oprea (ca Bejan e -editat- lor) vedeti ca vom sta numai in strada in campania dvs electorala si va vom striga lucruri urate aflate de la prietenii dvs care au trecut pe la noi!!Dle Presedinte va solicita oficial sa organizati un miting de protest pt mariri salariale sau eliminarea din codul penal a faptelor de coruptie efectuate de politistii de penitenciare si politisti pt a ne completa venitruile daca un agent cu 3 ani vechime va lua salariul cat o infirmiera sau femeie de serviciu cred ca oamenii astia de la guvernare sunt nebuni.Termenul pe care vi-l recomand cu respect este de 1 luna si 20 zile !!LA MITING !!!! 😳 😳

 3. [quote name=”D.N 1″][quote name=”Adi P”]Cat despre pietre,ma refeream ca daca va fi cazul ca nu trebuie sa acoperim coruptii,complicii la furturi, etc aceia eu consider ca nu ne fac cinste[u],DACA[/u] EXISTA ASTFEL de cazuri,se presupune ca exista din pacate dar asa cum am spus exista prezumtia de nevinovatie pana la proba definitiva contrarie,cred ca e usor de inteles ce am scris eu acolo,greselile profesionale trebuiesc corectate nu pedepsite din punctul meu de vedere,cine nu munceste nu greseste!Cred ca m-am facut inteles.Va prea nelinisteste ce scriu eu pe aici si cred ca nu aveti motive sa fiti nelistit.O zi buna.[/quote]
  hALLO..CE SE MAI aude cu furtul de la gaz simian…trece anul ..[/quote]
  Se fac cercetari in continuare,momenatn s-a stagnat un pic.

 4. Draga PMS C-va sau „nu conteaza”, daca nu stiai la ANP n-au au avut loc negocieri, a fost ante-stabilit ce se va intampla cu penitenciarele la care s-a discutat statul. La PMT sunt 4 ofiteri incadrati la financiar, doar nu voiai sa-i dea afara sau sa ti-i dea tie…, poate era bine sa-ti dea macar unul tie… ca sa-ti dai pumni in capul care n-a vazut ca aproape la toata lumea financiarul are aceeasi structura!!!!!

 5. La Ploiesti sa inteleg ca s-au discutat salariile de merit cu 50% , multumim de transparenta Gelestine !!

 6. [quote name=”Adi P”]Cat despre pietre,ma refeream ca daca va fi cazul ca nu trebuie sa acoperim coruptii,complicii la furturi, etc aceia eu consider ca nu ne fac cinste[u],DACA[/u] EXISTA ASTFEL de cazuri,se presupune ca exista din pacate dar asa cum am spus exista prezumtia de nevinovatie pana la proba definitiva contrarie,cred ca e usor de inteles ce am scris eu acolo,greselile profesionale trebuiesc corectate nu pedepsite din punctul meu de vedere,cine nu munceste nu greseste!Cred ca m-am facut inteles.Va prea nelinisteste ce scriu eu pe aici si cred ca nu aveti motive sa fiti nelistit.O zi buna.[/quote]
  hALLO..CE SE MAI aude cu furtul de la gaz simian…trece anul ..

 7. As mai avea o intrebare pentru dumneavoastra: De ce ANP-ul nu scoate la concurs functia de Director DEA precum si functia de Sef serviciu buget din ANP? Cu atat mai mult cu cat acum s-au scos functiile de sef serviciu si urmeaza cele de Dir adj…eu stiu raspunsul dar vreau un raspuns si de la dvs…cu respect!

 8. La Penitenciarul Braila, functia de director adjunct SDRP, a devenit vacanta, prin mutarea ocupantului functiei, la Penitenciarul Galati. Va rog, domnule presedinte, sa propuneti adaugarea acestei functii in lista, in vederea scoaterii acesteia la concurs.

 9. Daca e ceva ce nu inteleg deloc,e faptul ca in fiecare an au loc „reorganizari”.E corect sau e in folosul cuiva?

 10. Dap, asta cu examenul pentru atestat SEC picat de șefa finanțelor din sistem e cam penibila. Noi am semnalat-o demult pe madamme P ca fiind catastrofal de abila. Însă sa stii ca demersurile privind reorganizarea au fost transparente. Nu a strigat nimeni pana acum ca ceva ar fi absurd. Suntem atenți la astfel de sesizări. Ca sindicat nu urmărim sa diminuam statele de funcții ci sa le întărim. Nu era chiar un demers sindical scăderea numărului de posturi intr-un sector.

 11. este absurd…dar cu siguranta sunt interese ascunse…volumul de munca din financiar de la PMS CRAIOVA este de 10 ori mai mare ca la PMT Craiova si de 2-3 mai mare ca Pelendava…intrebati oamenii cu experienta economica din garnizoana Craiova…este absurd…absolut incredibil. Asa cum consider ca 80-85% din cadrele unui penitenciar trebuie sa lucreze in paza!!! Organigramele sunt facute cu orice altceva decat cu capul…pacat…sistemul asta merge in jos…si merge in jos datorita cadrelor decidente din ANP pentru ca sunt I N C A P A B I L I !!!! Atata timp cat oameni buni, profesionisti…refuza sa mearga in ANP sa conduca…haosul va domni in acest sistem…cu Director DEA care ne fundamenteaza bugete etc. ce nu a fost in stare sa iea un amarat de SEC…este jenant…inadmisibil…

 12. Pelendava este vazuta ca o unitate orientata pe productie si cu accent majoritar pe latura economica. Statul de functii a rezultat din aplicare standarde si apoi prin negocieri. Nu s-au facut fundamentari dar au fost dezbateri aprinse pe acest stat. Propunerile pe parte economica evident ca sunt in sarcina specialistilor din acest sector

 13. Pe noua organigrama s-au aprobat 7ofiteri la financiar la Penitenciarul Pelendava…6 executie 1 ctb sef iar la PMT Craiova 5 (4+1). Domnule presedinte spuneti-mi va rog cine a fundamentat aceste organigrame pe parte de DEA…nu este posibil asa ceva…pe ce lume traim??? In conditiile in care in politie…jandarmi…pompieri…armata…frontiera…oriunde ai cauta sunt maxim 1ofiter in executie si ctb sef. Nu mai zic de logistica…pt ca si peacolo au mai inventat o gramada de posturi de ofiteri…bataie de jok !!!

 14. sef tura si sef sectie sunt pe acelasi nivel cu sef birou
  nu stiu ce ai vrut sa spui de sef serviciu

 15. funcțiile de sef de tura sunt funcții de SEF BIROU, sef serviciu venituri de exemplu de la craiova = SEF BIROU…etc.

 16. [quote name=”nu conteaza”]pe ce lume traiesti? sunt scoase alaturi de sef serviciu…de 2 saptamani…[/quote]
  Trăiesc în Românica 😉 , eu nu văd nici o funcție de șef birou scoasă la concurs în fază acesta. 🙁

 17. [quote name=”finul Alecu”]@Cansidat
  Da’ la care birou te referi?[/quote]
  Sunt o grămadă de funcții vacante în unități cum ar fi, resurse umane, producție și venituri, logistică, financiar, educație, etc. Întrebam la modul general.

 18. [quote name=”Adi P”]Cat despre pietre,ma refeream ca daca va fi cazul ca nu trebuie sa acoperim coruptii,complicii la furturi, etc aceia eu consider ca nu ne fac cinste[u],DACA[/u] EXISTA ASTFEL de cazuri,se presupune ca exista din pacate dar asa cum am spus exista prezumtia de nevinovatie pana la proba definitiva contrarie,cred ca e usor de inteles ce am scris eu acolo,greselile profesionale trebuiesc corectate nu pedepsite din punctul meu de vedere,cine nu munceste nu greseste!Cred ca m-am facut inteles.Va prea nelinisteste ce scriu eu pe aici si cred ca nu aveti motive sa fiti nelistit.O zi buna.[/quote]
  …vedeți d-le A.P. că dacă doriți puteți să aveți şi o altfel de exprimare,adică mai civilizată…de data asta tot respectul pentru articolul d-tră de mai sus.Singurul lucru care m-a deranjat stimate domn a fost expresia d-tră referitoare la „a arunca cu piatra”…stimate domn,țin să vă reamintesc că trăim într-un stat democratic ,unde dreptatea o face legea şi nu noi…asemenea şi dumneavoastră ‘o seară bună’…cât despre cuvântul CARACTER ,nu cred că are rost să discutăm acum….sau altădată!

 19. Cat despre pietre,ma refeream ca daca va fi cazul ca nu trebuie sa acoperim coruptii,complicii la furturi, etc aceia eu consider ca nu ne fac cinste[u],DACA[/u] EXISTA ASTFEL de cazuri,se presupune ca exista din pacate dar asa cum am spus exista prezumtia de nevinovatie pana la proba definitiva contrarie,cred ca e usor de inteles ce am scris eu acolo,greselile profesionale trebuiesc corectate nu pedepsite din punctul meu de vedere,cine nu munceste nu greseste!Cred ca m-am facut inteles.Va prea nelinisteste ce scriu eu pe aici si cred ca nu aveti motive sa fiti nelistit.O zi buna.

 20. Sorinel sau cine-o fi in spate,nu vorbi de caracterul meu daca tu nu ai!Stii bine la ce ma refer,pana la urma adevarul va iesi la lumina in toate si in tot,eu cred in asta pana la proba contrarie lasa-ma sa cred in adevar!!!!

 21. Tot ptr.gaz simian. acolo se vine cand se vrea si pleca la fel. serviciul se face in tinuta civila,doar sunt patroni..nu a furat nimeni,a fost luat de apa dunarii..

 22. Poate ca ar fi momentul ca cei din conducerea ANP sa aprecieze profesionalismul din unitati si sa fie promovati si ofiteri tineri, nealiniati. Se stie ca in foarte multe unitati, directorii prefera sa se inconjoare de nulitati si obedienti, iar rezultatele negative nu intarzie sa apara. Acei directori ar prefera sa-si taie o mana sau sa-si scoata un ochi decat sa promoveze un concurs X sau Y.

 23. Ptr.gaz simian….cum sa se inchida d-le…pai acei agenti ce fac dupa. ei au stat o viata acolo,nu stiu a muncii altceva.le este rusine sa vina la unitate sa munceasca,la unitate nu pot juca table toata ziua.

 24. Interesanta situatie privind sporul de studii,ANP iar isi bate joc de proprii angajati

 25. Chiar nu inteleg de ce nu se sesizeaza organele de cercetare penala,de ce sindicatele nu cer asta,de ce conducerea nu face asta?????Trebuie sa ajunga la presa sa se respecte legea?

 26. [quote name=”titi pârnaie”]Până să aruncați dumneavoastră cu pietre,stimate domn…(A.P.)ucați-vă şi „aruncați” cu acțiuni în instanță pentru oamenii pe care îi reprezentați,că sunt o grămadă de motive…(vezi sporul de studii,vezi al 13-lea,e.t.c.) ori vă vedeți cumva făcând parte şi din echipa managerială acum … asta da performanță[/quote]
  Premiul anual 2010- la CEDO,spor studii am fost deschizator de drumuri,nu sunteti din unitate sau membru SNLP de nu cunoasteti aceste aspecte,incercati cu altceva,sau renuntati ! 😉

 27. Ne apropiem vertiginos de 01 octombrie, data limita impusa de premier pentru elaborarea noii legi a salarizarii. Am citit cu maxim interes toate comentariile si postarile legate de subiect, pozitive sau pesimiste si nu mai stiu ce sa cred… o fi de bine, o fi de rau… D-le Presedinte, cand o sa stim exact ce salarii o sa avem pe noua lege, ce majorari salariale o sa primim ( daca primim)? Cu respect va saluta un agent!

 28. Rezolvarea problemei cu GAZ Severin.Nimeni nu este vinovat ca s-a taiat fierul gros precum calea ferata,lung de 6-7 metri,a cate 5-6 bucati,a venit Isus si l-a luat.GAZ trebuie inchis pt ca mai tinem si cativa oameni acolo cand ar putea sa ne ajute pe schimb sa nu mai facem ore suplimentare,ca si asa nu raspund de nimic acolo,doar de paza a doi-trei ppl. Lasand gluma,cred ca am castiga aproape 7 oameni,ar fi ceva!!!

 29. Apropos dlor, daca sefa DEA e asa desteapta si nu a luat examenul SEC, de ce o tine dl. G.Ilie pe post? Parca e adusa de pe un post de executie…sa conduca tot destinul sistemului in ceea ce inseamna economico-administrativul… Dl. G.Ilie unde vrea sa o numeasca pe post daca a pus-o sa dea SEC-ul? Contabil sef la care penitenciar? Ori au sefii impresia ca li se cam clatina scaunul si-si pregatesc de pe acum retragerea glorioasa? De Ilie se stie ca vrea inapoi,,,dar pe functie mai mare, dar doamna?

 30. Am o curiozitate, cand se propun merituosii cu 50% pe al 4-lea trm, va fi popus iar directorul de la Pelendava, pt. a 4-a oara??!!! Nu de alta, dar sa stim si noi daca vom fi tot asa premiati cand ne ve evada vreun ppl sau mai stiu eu ce isprava vom face… poate-l luati pe vreun post de dir general adjunct, ca de` in 2 ani consecutivi – doua evadari si o premiere cu 50% pe 3 trimestre… nici prin cap nu-i trecea nimanui. Nu-i asa?

 31. Puneti conditii de studii la EAP, daca tot e asa o varzaraie cu tot felul de specializari la tot felul de facultati si stiintele economice.
  Si la DEA lasati numai stiinte economice, nu au ce sa caute tehnice, hbar n-au inginerii si EAP-stii ce e cu legea finantelor s.a.m.d.

 32. Domnule Teoroc, nu cumva suntem aburiti cu raspunsul comisiilor cu privire la sporul de studii ? Sunt curios ce au raspuns ANPsi MJ in privinta legii 71 si care au fost motivarile acestora pentru neaplicarea acestei legi.

 33. Domnule Stefan Teoroc, este adevarat ca se poate primi derogare de la Anp in cazul in care vechimea nu iti permite participarea la concursul de ocupare a unei functii in sistemul penitenciar? In cazul meu, mai am nevoie de 2 luni de la termenul limita ptr depunerea dosarului. Nu am gasit nicaieri in legislatia reprezentativa. Va multumesc.

 34. Domnule Stefan tot respectul pentru actiunile din ultima perioada (salarizare, reorganizare, concursuri etc, ) si speram sa o tineti tot asa, dar vedem tot mai des atacuri ale FSANP-lui la anumiti lideri SNLP?!…., de ce oare se tem liderii FSANP ?!…, ca pierd membrii in foarte multe unitati din tara (asta datorita faptului ca nu fac mai nimic pentru membrii lor), foarte multe articole publicate pe site-ul vecin pline cu comentarii rautacioase, la diferiti actori (directori, lideri de sindicat SNLP, membrii verticali SNLP), in loc sa vina cu proiecte in favoarea membrilor pe care ii reprezinta si care i-au mandatat cu incredere…., iei tot cu mizerii se ocupa. Dar nu este de mirare ca pierd foarte multi membrii de sindicat (FSANP) pentru ca dupa plecarea lui Dumitrascu sunt in cadere libera. Nu este problema mea ce fac unii lideri (indiferent din ce tabara) , pe mine ma intereseaza ce face liderul meu A.P. si organizatia mama (SNLP).

 35. d-le Pruteanu,jale mare d-le…..imi pare rau ca te-au sarit din schema. cred ca le-au luat apele dunarii…

 36. Dl TEOROC TREBUIE SA IESIM IN STRADA SI PENTRU LEGEA SALARIZARI SI PENTRU MARIRI SALARIALE SI PENTRU TOATE NEAJUNSURILE DIN ACEST SISTEM.DUPA CUMVEDETI SI DV ANP NU VOR SA COLABOREZE CU SINDICATELE .CU ALTE CUVINTE VREM IN STRADAAAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 37. La Pelendava, in afara acordarii a sporului de 50% pe 3 trimestre directorului, s-a luat vreo masura a a fost si anul asta un evadat si anul trecut unul…
  Acum asa se procedeaza, iti evadeaza- te premiaza

 38. dati sansa si economistilor sa participe la EAP, daca tot se participa cu mate, fizica, chimie si altele… Sau cei care trebuie sa ia examenul nu su asemenea studii?!

 39. [quote name=”Ștefan Teoroc”]urmareste articolele care se vor posta in perioada urmatoare si vei afla singur raspunsul[/quote]

  la educatie de ce nu se poate participa si cu stiinte economice, daca se partcipa cu MATEMATICA, chimie si alte lucruri cu care nu are nimic in comun…ca doar nu se angajeaza profesori? Sau trebuie sa de sanse cui trebuie?

 40. Până să aruncați dumneavoastră cu pietre,stimate domn…(A.P.)ucați-vă şi „aruncați” cu acțiuni în instanță pentru oamenii pe care îi reprezentați,că sunt o grămadă de motive…(vezi sporul de studii,vezi al 13-lea,e.t.c.) ori vă vedeți cumva făcând parte şi din echipa managerială acum … asta da performanță

 41. Cum sa nu insistam. Am cerut in comisie mixta Mj in consilii de conducere anp in scris de cateva ori iar ieri am depus procedura prealabila. Ne-am saturat mai mult decat toti cei in cauza de tergiversarile astea pentru ca noi avem contact direct cu toata rezistenta asta anepista la o interpretare corecta a legii in favoarea salariatilor atunci cand legea chiar asta urmareste. Dar nu putem sa decidem noi. Putem insa sa ne organizam pentru o noua serie de acituni

 42. Daca se merge inspre bine…de ce nu insistati si pt sporul de studii…a trecut aproape 1/2 de an si inca nici un raspuns nici da nici nu..cand va veni acel raspuns? D-voastra ce parere aveti?

 43. Penibil să poți participa la un concurs de director cu facultate de educație fizică. Aberant de-a dreptul!

 44. Are dreptate colegul in bibliografia DEA nu exista nici macar extrase din ordinele de la logistica. :zzz

 45. Mai fratilor dar la DEA in bibliografie nu este nimik din ordinele de la logistica,echipamnet,auto,hranire,cazarmare-constructii etc….inseamna ca se creeaza o functie si de director logistica??!!sau este vreo dedicatie pt vreun finantist sa ajunga mai sus??

 46. Vreau sa spun aici pe site (care este si mai citit se pare) ca dincolo este cenzura la greuceanu,
  La Severin se culeg roadele acum nemasurilor luate la timp,politica strutului nu este buna ca daca lasi balaurul sa creasca te va inghitii sau nu-ti lasa fundul afara…..

 47. [quote name=”Observatorul DTS”]Toate faptele si personajele relatate aici sunt o fictiune dar pleaca de la intamplari reale.
  PENITENCIARUL LUI NETOY,DR TR SEVERIN:
  La GAZ s-au furat jgehaburile din metal in care se dadea mancarea la porci,nu s-a intamplat nimic,s-au furat mai apoi portile din fier beton de.8 de la cocinile porcilor (nu mai sunt animale de cativa anisori),nu s-a intamplat nimic,s-au mai evaporat ca prin magie neagra bazine,componente de utilaje etc,acum culmea ironiei s-au furat mai multe „H”-uri din metal groase ca o sina de cale ferata de 5-6 metri lungime de la fanar si zeci de metri de plasa de sarma,nu este nimeni vinovat,iar un nou sindicalist se agita degeaba nejustificat de mult,sau oare justificat??!! ca s-a inceput intr-un final o cercetare administrativa de o comisie numita de director,dar care se pare ca vor gasi solutia sa nu gaseasca nici-un vinovat ca asa au c-am primit indicatiile si plus ca asa stau linistiti…. Oare ce trebuie sa se mai fure d.lor,scaunele de sub dvs….ne facem de cacao ca si colectiv si unitate,conducere si sindicate….ingropam gunoiul sub pres…,s-a pus batista pe tambal la multe fapte penale,pana cand oare va merge aceasta batista ca sunt alte institutii neinfluentate politic cum este ANP/MJ care pot lua masuri…dar zice-se ca timpul trece apa curge…sa lasam si pe cei corupti in pace,sa facem o cloaca de netrebnici acolo….in curand lumea va striga la noi HOTIII !!!!!Pana cand va merge asa si pana unde????Le vom da si 50%,merita !!!! Ha ha ha[/quote]
  Momentan este o cercetare in desfasurare,sa-i lasam sa-si faca treaba,daca nu vom afla politia sigur va afla ceva,fiind un furt din propritatea statului se vor cauta vinovatii,pana atunci toti au prezumtia de nevinovatie chiar si cei care fac presiuni si interventii de tot felul.Sa nu aruncam cu noroi in colegii nostrii pana cand va fi timpul sa aruncam cu pietre. 🙂

 48. Mult prea permisive condițiile la funcțiile de conducere…personal cred că inginerii la Director Economic nu pot face față. În plus ar trebui cerută vechime în specialitate economică…minim 5 ani pentru DEA…

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)