www.snlp.ro Web analytics

Concursuri 2013 pentru functiile de sef serviciu. Stadiu si modificari

Cele 72 de de posturi de sef serviciu sau sef birou (echivalent cu sef serviciu) scoase la concurs in toamna anului trecut se afla in plina procedura de ocupare. Desi pocentul de promovabilitate a testarii psihologice este unul mic (sub 40%), raman totusi in cursa destul de multi concurenti care isi doresc un post dotat cu atributii manageriale.

Incepand de ieri a fost postat pe pagina web a ANP un calendar orientativ cu datele de desfasurare in continuare a procedurii de concurs. Proba interviului se va derula la inceputul lunii februarie a anului curent, afisarea rezultatelor fiind programata de principiu pana pe data de 28 februarie.

Desi in anuntul postat de ANP s-au stabilit 3 centre de examinare, in cadrul Consiliului de conducere al ANP din data de 9 ianuarie 2013, in urma unei propuneri facute de un participant la sedinta, balanta a inceput sa incline puternic spre comasarea intr-un singur centru, fara sa avem inca o decizie finala.

calendar

7 COMMENTS

  1. Nu suntem de acord cu asa ceva / am trimis inn teritoriu proiectul primit de la MJ care urmeaza a fi dezbatut si cu ANP / ANP inca nu a primit imod oficial proiectul, ci doar o redirectionare de la sindicate

  2. Domnule Teoroc,de ce sunteti de acord cu modificarea statutului, respectiv cu eliminarea din prevederile lui a DREPTULUI la prima de vacanta ??
    De ce nu atacati ,la avocatul poporului ,faptul ca sporul de noapte se acorda, potrivit noi ordonante de salarizare ,la nivelul lui decembrie 2011 cind codul muncii spune clar:25% din salariul de baza .

  3. curioul are dreptate , totul e politic cine rezista indiferent de ce metode foloseste este la putere,la fel ca sefii din politia OLT,totul are o limita!!!!pana se intapla! 😆

  4. curiosul are dreptate!totul e politic,daca inca mai sant inseamna ca au putere si in acest mandat politic!

  5. In scurt timp se va modifica si statutul special / vom posta proiectul / este momentul sa ne decidem daca vrem altceva

  6. Cei care au fost „numiti” pe veci raman vesnic in picioare? Fara mandat, stau linistiti si (editat) in continuare!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)