www.snlp.ro Web analytics

Colegi de top. Profesorul Mihai Gosav de la SNPAP – dublu vicecampion mondial

Profesorul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu-Ocna MIHAI GOSAV – DUBLU VICECAMPION LA JUDO ȘI JIU-ITSU BRAZILIAN

În perioada 8-18 august La Chengdun, China, s-au desfășurat Jocurilor Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, o competiție care a reunit la start peste 10.000 de sportivi, din aproape 70 de țări, care s-au întrecut la 50 de discipline olimpice și neolimpice. România a participat la acest eveniment cu 18 sportivi, angajaţi ai instituțiilor publice de apărare, ordine publică și securitate națională dintre care si colegul nostru, domnul inspector de poliţie penitenciară Mihai GOSAV, singurul reprezentant din Ministerul de Justiţie.

Profesorul Mihai Gosav a reuşit, la aceste Jocuri Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, performanţa de a-şi trece în palmares două titluri de vicecampion mondial la Judo și la Jiu-Jitsu brazilian, ambele la categoria +100 kg/ +40 de ani, după ce a învins sportivi din Mongolia și China, pierzând finala în fața unui sportiv al delegaţiei din Rusia.

Remarcabile sunt şi rezultatele obținute de profesorul Mihai Gosav la Jocurile Latino-Americane ale polițiștilor și pompierilor care  s-au desfășurat în decembrie 2018, în  Panama City, unde “campionul nostru” a obţinut Locul I la Judo și Locul II la Jiu-Jitsu.

Datorită acestor rezultate deosebite au fost invitaţi şi din delegaţia Romăniei doi membri, unul dintre aceştia fiind chiar profesorul Mihai GOSAV, la conferinţa de presă la care a participat LARRY COLLINS preşedintele Federaţiei WPFG, organizată pentru promovarea următoarei competiţii mondiale, care se va desfăşura în anul 2021 în OLANDA la ROTTERDAM, fapt care-l onorează şi în egală masură îl motivează în planurile de viitor, declară inspectorul de poliţie penitenciară.(foto- Mihai Gosav).

În ceea ce priveste planurile de viitor profesorul Mihai GOSAV, declară că, işi doreşte ca la Jocurile Europene ale polițiștilor și pompierilor din Germania să participe cu doi elevi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu- Ocna, menţionînd faptul că acesta ar putea fi un moment unic in istoria Şcolii şi nu numai.

Felicitari Mihai GOSAV ! Mult succes în tot ceea ce ţi-ai propus!

Autor: Ionut Rusinoiu – presedinte SNLP Filiala SNPAP

6 COMMENTS

 1. Domnule Teoroc,

  Ce inseamna adresa primita de la DG in 25.08.2019 privind compensatia chiriei,mai exact paragraful unde spune ca “totodata este necesar adeverinta de la primarie “ cum ca nu exista fond locativ pentru cerintele noastre?
  Acum trb sa mergem pe la primari sa ne rugam sa ne elibereze asemenea absurditati sau este un mod de a taia cat mai multe chirii….
  Acum trebuie sa facem si asta? E bataie de joc…..

  • Dupa cum ne asteptam,vor exista comenduiri ce vor interpreta si reinterpreta pana la absurd. Dupa s-a stipulat intr-un articol anterior, vom centraliza derivele astea si vom actiona in consecinta.

 2. Cu ordinul cu chiriile, cel mai asteptat de altfel, cum stam? S-a intocmit grupul de lucru, s-a dat o forma OMJului sau nu s-a initiat nimic? Nu de alta dar nici chirii nu se mai pot aproba acum pana la noul ordin

 3. Domnule Președinte, va rog frumos daca putem purta un dialog în privat , urgent . Multumesc

  • Și judo, și bjj, la ambele pe podium, este cu adevărat remarcabilă performanța

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)