www.snlp.ro Web analytics

Colegi de top. Performanta europeana in sistemul penitenciar

646x404 3Calitatea, poate cel mai vanat stigmat de catre institutiile ce se doresc a fi respectate. Si cum respectul institutional ti-l castigi cu aportul resursei umane de calitate, putem considera ca prezenta colegului Negru Gheorghe in cadrul CD Braila – Tichilesti, pluseaza enorm la obtinerea acestei consideratii. Negru Gheorghe nu e doar un nume. Este numele care, de-a lungul ultimilor ani, este rostit tot mai des la campionatele europene de Jiu Jitsu Brazilian.

Dupa medalierea cu bronz la un concurs national organizat de clubul la care activeaza, pentru Negru Gheorghe s-a deschis calea catre succesele ulterioare, anul 2017 fiind cel care i-a adus titlul de campion european si medalie de aur la categoria Master 3 Light Feather – 64 kg, centura purpurie. Campionul european a punctat astfel o serie de alte mari succese obtinute in anii anteriori:

  • anul 2016 – medalie de bronz la campionatul european -centura mov);
  • anul 2015 – capion european (Gi), medalie de aur (centura albastra);
  • anul 2015 – locul 3 Open la campionatul european (Gi);
  • anul 2014 – campion european (Gi), medalie de aur (centura alba);
  • anul 2013 – campion balcanic submision;
  • anul 2013 – vicecampion balcanic full contact

Negru Gheorghe: ” Cand am inceput acest sport minunat, nu credeam ca va deveni un stil de viata „

O serie de realizari pentru care ne exprimam intreaga consideratie si, in acelasi timp, mandria ca Negru Gheorghe ne este coleg si mentor in arta autoapararii. Alaturi de alt coleg caruia ii vom dedica acelasi respect, pe Negru Gheorghe il asteptam sa participe la sesiunile de formare organizate in interiorul unitatii CD Braila – Tichilesti, in speranta ca ne va impartasi din experienta si elementele motivationale care l-au propulsat pe pozitia de campion.

Cu fiecare succes in competiile internationale, numele de Negru Gheorghe se va identifica cu calitatea de politist de penitenciare. Suna bine. Poate la fel de bine si pentru ANP, acesta fiind un motiv in plus de implicare in modernizarea salilor si a terenurilor de sport din unitatile sistemului penitenciar. De asemenea, am fi multumiti daca respectul s-ar traduce si prin alocarea unui fond special de premiere in astfel de situatii.

 

c36637257e1bda30fdbf0a0dd46c2d97 XL

 

 

 

 

 

 

 

1 COMMENTS

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)