www.snlp.ro Web analytics

Canibalizare. Direcții contra direcții. Directori contra salariați

In continuarea articolului de ieri, oferim fara multe comentarii acea mostra de canibalism de care vorbeam. Adresa conceputa de juridic este bagata la fiert de opinia economicului, ambele fiind structuri din acelasi aparat, urmarind evident, ca scop principal, aplicarea intocmai a legii. Dar impreuna cu juridicul, intra la fiert inca vreo 13.000 de oameni deci… genocid?

Sistematizam materialele intr-o ordine cat mai logica, desi logica este ultimul lucru de gasit prin ANP (includem denumirea adresei, cu legatura de trimitere catre document integral, plus extrase relevante):

 1. Adresa ANP cu instructiuni eronate (nr 48096/17.07.2018 – reprezentand Anexa 1 la Adresa nr 51979/14.08.2018) – extras:

2. Adresa ANP prin care se solicita opinie MJ (nr 51979/14.08.2018) – extras:

3. Opinie DCEAN (juridic) ANP (proiect instructiuni corecte – de transmis in unitati):

4. Opinie DEA (economic) ANP (refuz semnare instructiuni de la pct 3 – „canibalizarea”):

5. Anexa propusa de DTI (desi penibila, mai ales daca ar fi fost atasata la instructiunile corecte, de la pct 3)

6. Macheta explicativa care se va atasa la instructiuniMarea grozavie la opinia DEA, asa cum observam si in fragmentul de mai sus, la pct 4, este slalomul facut pe langa prevederile simple si clare care stabilesc regimul exact al drepturilor pe tipuri de munca, in anul 2018, si in schimb invocarea unor norme inca neincidente, inactive, din legea-cadru, doar de dragul de a bloca, de a manca din colegi, din drepturile lor!

Astazi avem semnale ca opinia MJ a primit si semnatura directiei economice dar nu a mai putut fi semnata de inlocuitorul la comanda al lui Tudorel Toader intrucat a parasit institutia. Ramane pe luni sa se obtina semnatura finala si sa ajunga materialul in ANP.

7 COMMENTS

 1. Domnule, Stefan, aveti idee de ce se misca asa greu cei cu testarile psihologice ? Sa ajungi sa programezi 4 oameni intr-o zi e un „volum enorm” . In ritmul asta cu siguranta o sa ne prinda 2019 !

  • Probabil perioada estivala si „obligatia” efectuarii concediilor de odihna.

 2. Domnule Președinte ce ne puteti spune despre declarațiile ministrului Tudorel T. cu privire la mutarea serviciilor medicale din penitenciare la MS. ?
  În ce stadiu se află si la ce sa se astepte cei care lucrează în aceste locuri?

  • La vaza declaratiilor lui Tudorel Toader stau, cel maiprobabil, interpretarile CPT de la ultima vizita in Romania. Suntem atenti la orice miscare.

  • Grinch-ul si-a bagat iar coada! Un final vom avea cu siguranta iar reactia noastra va fi pe masura acestui final.

 3. Domnule presedinte,

  Aveti noutati in legatura cu proiectul de inlocuire a dreptului la chirie cu plata unei rate pt un imobil?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)