www.snlp.ro Web analytics

Bloggerii, postacii si raketii sindicali

De ceva timp cativa prostintentionati au senzatia ca lucreaza asiduu la destructurarea Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare prin erodarea credibilitatii. Cel mai eficace instrument de care par sa se bucure bloggerii sindicali este denigrarea liderilor SNLP si acuzele privind pactizarea cu administratia sau chiar cu partidul de guvernamant(?). Postacii plaseaza comentarii repetitive, autorizate cu dragoste de bloggeri iar daca se mai confunda calitatile nu este nicio problema. Circ sa fie! Din start trebuie sa mentionam ca in mod absolut previzibil, mizeriile feseanepiste nu au reusit decat sa ingroase randurile SNLP, intarindu-i statutul de organizatie majoritara in sistemul penitenciar. Vom dezbate si argumenta pe larg toate aspectele legate de reprezentare, reprezentativitate si legalitate.

O perioada nu am acordat importanta rachetelor lansate in eter, cu scop bine determinat, insa dupa primele expectorari virale imprastiate, in ultima perioada raketii sindicali si-au dat seama ca pot coagula o dejectie organizata si au inceput sa repete obsesiv anumite afirmatii, pe principiul ca indiferent ce spui despre un om sau o entitate, atat timp cat o afirmi repetitiv si nu exista replica, opinia publica poate fi convinsa ca dejectia este adevar. Totodata efectul secundar benefic pentru postacul blogger este ca atentia se abate cu precadere catre ceilalti si nu mai esti nevoit sa te explici.

Acestea sunt motivele pentru care ne reorientam traiectoria decisa initial si ne vom adresa salariatilor din sistemul penitenciar cu referire directa la denigrarile anti-SNLP, apropiindu-ne siliti de imprejurari de stilul abject al postacului de profesie, rau intentionat. Spre deosebire de ei, insa, vom completa cu dovezi afirmatiile noastre si vom manifesta mai multa deschidere in moderarea comentariilor oferind posibilitatea indezirabililor pentru zona virtuala FSANP sa-si exprime opiniile si sa demonteze piedestalul imaginar pe care unii se inchipuie.

SNLP ridica manusa peticita pe care ne-o arunca peste bombeuri FSANP si accepta o dezbatere publica pe subiecte legate de activitate sindicala, culori, partipriuri, lideri, avantaje, privilegii. Vom vedea daca avem cu cine dezbate si daca aceeasi transparenta va fi manifestata si de initiatorii conflictului. Stim ca ceea ce vom sustine si vom posta nu va fi suficient si ca se vor deschide noi piste false, dar consideram ca este corect fata de salariati sa ne prezentam deschis si cu dovezi atat timp cat constientizam eforturile de manipulare a opiniilor intensificate in ultima perioada. Totodata este cinstit ca salariatii sa aiba o perspectiva reala a situatiei in intregul sau si nu numai o imagine filtrata in stil jurnalistic de Sorin Dumitrascu.

(va urma)

 

Stefan Teoroc

Presedinte SNLP
Presedinte FSAP PUBLISIND
tel fix +40 21 243 18 67
fax +40 21 243 18 66
tel mobil +40 720 049 435
email1: sindicat.snlp@gmail.com
email2: fsap_publisind@yahoo.com
www.snlp.ro
www.publisind.ro
www.avantaje.publisind.ro

26 COMMENTS

 1. Nu, n-ai furat Dumitrascule. Ti-ai manipulat, prostit si indobitocit membrii din federatia ta mica. Dar nu ma mira reactia ta in contextul in care ai sub aripa retarzi ca Raileanu. Uita-te la spiritul lui de „luptator” cum ca el ar termina SNLP. Atat il duce capul ala mic, fapt dovedit si de examenele psiho picate.

 2. [quote name=”raileanu”]TERENTE, spre deosebire de tine imi permit sa ma identific, in timp ce tu stai sub fusta lui TEOROC; pacat ca nu putem sta fata in fata , eram curios cum arati – esti om sau animal? dupa expresii cred ca esti animal.In alta ordine de idei ma bucur ca sunt denigrat, cred ca fac furori printre voi ,damelor!!!Marea mea frustrare este ca nu pot sa lichidez S.N.L.P., CEI CARE OPRESC 1% COTIZATIE; apropo mai sunt premiati in bani, presedintii de C.A.P din teritoriu; Daca aveti cojones faceti-va sindicat in fiecare unitate, dar sunteti prea slabi si oricum , bucurati-va -din nou aveti tata-A.N.P.-ul[/quote]

  Railene ! Numai dupa id-ul meu ar trebui sa-ti dai seama de ce m-am autodenumit asa. Am ceva care, tu la dihania puturoasa ce o duci pe picioare nu ai. Sa stii ca posibilitatea de a ne vedea „face to face” (e in engleza daca neuronul nu-ti functioneaza la ora asta) o putem avea. Dar as fi curios daca in afara de inaltime si greutate poti afisa ceva. Eu sunt convins ca nu poti nimic in afara de faptul ca-ti poti etala prostia si neputinta de a lega doua fraze.
  Imi cer scuze daca m-am pretat un pic la vocabularul tipic fsanp-ist dar sunt convins ca e singura limba practicata prin aceasta federatie.

 3. „De la tine din curte”sti de ce e agitat?Nu mai are caschete de aruncat.Am auzit ca urmatorul batut cu caschete o sa fie mentorul lui Dumi.

 4. RAILEANU,ai uitat micutule cum ai vrut sa te primeasca S.N.L.P.,cand ai suferit infrangerea la alegerile F.S.A.N.P.,asa ai procedat si la alegerile S.N.L.P.Puisor stai calm,nu stii ce faci.Buna dimineata,te privesc pe geam ,cam agitat astazi…….

 5. Raileanu chiar ai uitat ca ai fost batjocorit la un Consiliu National al FSANP de MARELE DUMITRASCU?Te credeam altfel mai vertical dar esti la fel ca marele tau sindicalist, un nimeni.Pe voi va reprezinta un civil? Nu gasiti chiar pe nimeni in sistem care sa va apere interesele?Rusinicaaaaaaaaaaaaaa

  • Sunt la fel de civil ca Stefan Teoroc. S-apoi civilii ‘ce are’?

   • Iar greșesti.
    Teoroc este funcționar public cu statut special,suspendat din activitate pe perioada cât va fi președinte de sindicat.
    Poate oricând sa revină pe funcția de comandant de secție pe care a lucrat vreo 12 ani.
    Tu daca nu mai esti președinte fsanp pe ce funcție din sistem te duci?
    PE NICIUNA pt că nu esti din sistem.
    Te duci ca administrator la firmele tale.

 6. Cine e Dumitrascu?ce a facut ptr.sistem?…..Multumesc.A a furat si fentat sistemul,a si pacalit oamenii,ca si mogo din Gr,nu din gara din Giurgiu.

  • Aici domnu; Stefan mi-ati pirdut un comentariu. Tocmai le povesteam colegilor cum ca n-am furat ca altfel as fi la puscarie si le faceam o lista cu lururi pe carte le-am facut fara sa-mi fac un titlu de glorie din asta si pe care dumenavoastra inca nu le-ati echivalat 10%.

   • Am impresia ca traiti pe sub pamant,singura realizare este ca ati reusit sa ne imbracati in zdrente si sa ne reduceti cota de echipamnet la 1500 de lei/an,multumim tovarase conducator. 😳 😳 😳 😳 😳 😳 Cand o sa mai aveti puterea sa angajati oameni,sa dati alarme,sa arnjati concursuri,ehe nenicule ce vremuri,nici nu o sa mai vina sunteti melancolic.

    • Dimpotriva. Traiesc chiar pe pamant si am incercat sa va reamintesc de drepturile noi incluse in statut (decont de chirie si transport, negocieri colective, plata orelor suplimentare) de reluarea platii unor drepturi suspendate, de ocuparea a peste 1.700 de posturi vacante, de achizitia de echipament (singura in 10 ani), de achizitia a mai bine de 100 de autospeciale.

     Concursuri n-am aranjat si n-aveam de ce. Dar, problema va repet e alta. Tot acest atac la persoana, o mare proba a ignorantei, nu este decat un mijloc de a distrage atentia de la problema reala a nereprezentativitatii SNLP si a grupelor sindicale.

 7. Cunoaşteţi motivul pentru care oamenii care vor să se retragă din S.N.L.P.,PRIMESC TELEFOANE DE AMENINŢARE?
  Sunt curios dacă veţi publica postarea,fiindcă dincolo,la ăia maro,mi-au postat şi criticile. 😡

  • [quote name=”Observator”]Sunt curios dacă veţi publica postarea,fiindcă dincolo,la ăia maro,mi-au postat şi criticile. :-x[/quote]
   Serios? Mie nu mi-au publicat niciodata un comentariu critic. Sa fiu eu asa ghinionist?

  • Nu mintiti,recunoasteti voi cum amenintati oamenii ,pana si directorii de unitati sa va sustina,ati pactizat in teritoriu cu cativa sa va ajute sa tineti membri,dar o sa vi se infunde si voua si lor,ii amneintati cu denigrari pe blog s.a caracteristice voua.

 8. Eu am doar idee cum a picat Raileanu asta examenul psihologic de doua ori consecutiv. Mai mult decat retard nu are cum sa fie acest individ.
  In alta ordine de idei, apreciez decizia lui Stefan de a schimba formatul acestui site si de a da posibilitatea comentariilor „la cald”. Si sunt convins ca toate comentariile vor fi postate fara a fi restrictionate, chiar daca unele atitudini tind sa denigreze SNLP. Ii vom combate cu probe si lucrul asta va fi de bun augur pentru noi.

  • Raileanu asta cica ar fi terminat psihologia………..mai bine termina psihiatria….. 😆 Cred ca acolo pot fi rezolvate mare parte dintre frustrarile lui.

  • TERENTE, spre deosebire de tine imi permit sa ma identific, in timp ce tu stai sub fusta lui TEOROC; pacat ca nu putem sta fata in fata , eram curios cum arati – esti om sau animal? dupa expresii cred ca esti animal.In alta ordine de idei ma bucur ca sunt denigrat, cred ca fac furori printre voi ,damelor!!!Marea mea frustrare este ca nu pot sa lichidez S.N.L.P., CEI CARE OPRESC 1% COTIZATIE; apropo mai sunt premiati in bani, presedintii de C.A.P din teritoriu; Daca aveti cojones faceti-va sindicat in fiecare unitate, dar sunteti prea slabi si oricum , bucurati-va -din nou aveti tata-A.N.P.-ul

   • Si neputiinta asta ar trebui sa spuna ceva……..Oare cine sunt cei ce se simt neputiinciosi???Cred ca ,,barbatele”……animalut micut 😆

   • ,,Barbate” cu fustita……..iti mai amintesti cum plangeai in diverse ipostaze ale carierei…..atat profesionale cat si sindicale???Ce zici intram un pic in detalii???

    • Mai Vasilica, tu chiar nu intelegi nimic? Ceea ce ai vazut tu nu era adevarat! Raileanu nu plangea. El doar se lupta cu sistemul ticalosit… 8)

     • Ai dreptate.Ma dau batut.Cred ca facea parte din ciclul ,,pixelul albastru”. 😀

 9. Raileanu, unul din „stalpii” FSANP vine cu o propunere „istorica” privind rezolvarea divergentelor FSANP-SNLP. Nici mai mult, nici mai putin, vrea „fuziunea” SNLP cu FSANP.
  Trecand peste faptul ca nu are idee ce anume inseamna o fuziune, ideea lui pare copiata dupa o alta idee „istorica”: in timpul ultimului razboi mondial, unul dintre cei mai importanti lideri nazisti a zburat clandestin in Marea Britanie pentru a pune capat carnagiului razboiului. Propunerea lui a lasat fara replica pe mai marii momentului.
  Pe scurt, pentru a pune capat razboiului le cerea aliatilor sa capituleze neconditionat…
  Are cineva ideea cum s-a finalizat actiunea lui? 😥

  • Am cam inteles ca guvernantii acestei minunate tari au aruncat pisicuta moarta in cutea sindicatelor, si vor negocia numai cu cei ce au ca membrii de sindicat 50%+1 din numarul de angajati.De aici si pana la ceea ce face Dumitrascu in disperarea de a castiga membrii ca sa poata si el sa fie bagat in seama nu este o cale atat de lunga.Le face jocul…….intrebare este daca o face intentionat din interes personal ca pana acum…..sau la comanda altcuiva??? 😆 Spune vandutule…..cum ajungi la 50%+ 1 ??????Iti sugerez eu…….da-te bine pe langa Aliodor Manolea 😆

  • Marele om de stat Răileanu, un gunoi, candidat și observator. De altfel o tradiție FSANP-istă, amintiți-vă de popescu cel negru, care evolua sub faldurile marelui director general adjunct dumitrașcu.

 10. Felicitari SNLP era momentul sa le dati peste nas unor prefacuti. 😳

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)