www.snlp.ro Web analytics

Incompetența ridicata la rang de misiune speciala si lucrare de exceptie

Update: raspunsul MJ si raspunsul MAI la solicitarea PUBLISIND confirma modul de calcul sustinut de SNLP.

Desi eram inarmati pentru o lupta mai indelungata, astazi in cadrul sedintei Consiliului de conducere ANP, s-a produs minunea. ANP chiar si-a recunoscut greseala. Ceva mai complicate vor fi reparatiile. Ca de obicei la „diverse” pentru ca niciodata problemele in materie de drepturi ale personalului nu vor fi incluse pe ordinea de zi de catre ANP, s-au dezbatut mai multe aspecte, la solicitarea SNLP. Unul dintre acestea priveste un demers in derulare al organizatiei noastre, respectiv solicitarea de recalculare a drepturilor salariale pentru personalul care a beneficiat de diferite tipuri de majorari, intrucat SNLP a descoperit grave greseli de calcul care au prejudiciat personalul cu sume consistente de bani.

Asa cum am explicat intr-un articol anterior, cresterea contributiei de asigurari sociale de stat conform legii care reglementeaza sistemul unitar de pensii publice nu trebuie sa afecteze venitul net al salariatilor din structura de aparare nationala (Legea 285/2010 art 5, alin. 1). Acest principiu opereaza incepand cu anul 2011 pana in prezent asupra tuturor elementelor salariului lunar. Contrar acestui principiu ANP a diminuat venitul net al salariatilor pentru a plati contributia crescuta, in loc sa majoreze brutul conform principiului mentionat fara sa se atinga de banii care trebuiau platiti personalului. Pur si simplu s-a apreciat cu usurinta ca aceasta norma avand caracterul unei masuri de protectie sociala, nu mai este activa. 

Descoperirea noastra a indicat din start un impact mare al erorilor cu repetitie comise de ANP, avand efect asupra tuturor drepturilor acordate sub forma unor sporuri/majorari incepand cu anul 2011. Pana la acest moment ni se confirma ca greselile de calcul au fost facute incepand cu plata majorarilor pentru activitatea depusa in proiecte cu finantare nerambursabila si majorarea pentru viza CFP (drepturi acordate incepand cu anul 2012), continuand cu majorarile de 50% si 75%, cu majorarea de 100 de lei pentru medical si reintegrare si urmau sa afecteze si majorarea de 25% care urmeaza a fi platitia personalului medical. Este neclar inca daca majorarile prin care s-au reintregit salariile diminuate de guvernul Boc au fost calculate corect. Inca investigam.

Dupa ce ANP a raspuns cu aroganta la primele sesizari ale SNLP, afirmand ferm ca directorul DEA ANP este imaculat profesional si sugerandu-ne sa studiem legea, in cursul sedintei de astazi atitudinea ANP nu a mai fost deloc aroganta ci mai degraba resemnata. SNLP a asigurat rezultatul demersului său dublandu-l cu petitii transmise catre alte institutii si avem informatii ca ANP a primit de la aceste institutii interpretari care confirma punctul de vedere al SNLP. Cat de greu ar fi fost pentru ANP sa coopereze evitand reclamatiile!? Inainte de orice, am sesizat si am avertizat verbal ca daca nu repara greseala, punem problema pe hartie si nu vom renunta pana nu corectam, pentru ca asta e rolul nostru, sa veghem asupra drepturilor si intereselor salariatilor. Insa pentru a coopera, ANP ar fi trebuit mai intai sa recunoasca greseala, ceea ce nu s-a intamplat decat astazi la doua luni dupa initierea actiunilor noastre.

Cat costa aroganta si ce rezultat are incapatanarea de a te considera competent contrar tuturor aparentelor si rezultatelor? Pai sa vedem… Toate salariile miilor de angajati care au primit unul sau mai multe dintre drepturile enumerate mai sus trebuie recalculate complet. Pentru asta vor munci pe rupte sute de salariati care trebuie sa suceasca tot ce au facut ca efect al instructajelor primite anterior. Apoi personalul trebuie sa primeasca niste bani in plus. De la caz la caz. Nu putem avansa niste sume concrete recalcularea nefiind chiar simpla (se modifica netul, brutul, deducerile, tot). Iar apoi trebuie trasi niste bani in plus din buget, pentru a se corecta prejudiciile.

In final, in stilul bomboanei de pe coliva, mai adaugam un aspect pe care daca ne straduim sa-l caracterizam intr-un cuvant nu ne vine altul decat halucinant. Tot in cadrul consiliului de conducere de azi in care s-a recunoscut greseala grava susmentionata, directorul general al ANP a decis ca directorul DEA ANP merita sa primeasca inca o majorare de 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie si pentru tot trimestrul IV, pe langa cele primite deja. Ce e drept, lucrarea facuta de dna Petrovici are caracter de exceptie, in sens negativ. Nu este chiar simplu sa faci asa ceva. As spune ca aproape ne-am configurat convingerea ca presedintele tarii si premierul Romaniei trebuie sa afle despre degringolada din acest sistem. Chiar si presa…

 

71 COMMENTS

 1. [quote name=”nu contează”]Personal consider ca acest spor de 50% lucrări de excepție trebuie acordat doar oamenilor ce lucrează în funcții de execuție.[/quote]

  Corect … cei cu functii de conducere au indemnizatie de conducere , nu fac ore suplimentare si foarte rar sunt vazuti in preajma detinutilor .

 2. Pana la acest moment nu avem indicii care sa confirme erori la calculul „reintregirii” salariilor

 3. Buna seara
  Am inteles ca nu puteti intr-un comentariu sa explicati ce a fost subiectul articolelor vechi. Ati afirmat ca „Este neclar inca daca majorarile prin care s-au reintregit salariile diminuate de guvernul Boc au fost calculate corect. Inca investigam.”

  Ati reusit sa ajungeti la o concluzie?

 4. Pe cind vor aparea in presa aceste faradelegi ?Cu cit ii ascundem dupa degete cu atit vor persevera in prostie si incompetenta. Pe ei si pe ……lor!

 5. Atunci asteptam dezvăluiri in presa despre aceste situatii.Si asa poate vedem si cine plăteste.

 6. la colibasi ne-a disperat cu alarmele,cate 1,2 alarme pe saptamana(partiala,generala),i-a replicat un coleg ca avem si noi familie,copii ne-a amenintat ca ne trimite pe totii la parchet ceea ce a si inceput sa faca ,a inceput sa ne vaneze,a montat in toata puscaria camere zici ca esti la bigbrother sa monteze camere si la birouri sa vada cum joaca zuma pe calculator smekerii,cei de la GI doarme de la ora 10 seara nu-i deranjeaza nimeni ca nu au curaj , pleaca de la munca buni de sapa,dar ca nu sant oameni pe sectie nu-l intereseaza asta ,e director pe viata el la colibasi,a luat sal. de merit pe fiecare trimestru altii mai la coada daca mai ramane ceva resturi,(editat)

 7. [quote name=”Jilava”][quote name=”Florin Stoica”]Pt jilava,
  La Jilava inca nu s-a discutat in consiliul de conducere pentru trimestrul 4 sporul de 50%, azi este sedinta si se afiseaza la fel ca si trimestrele trecute.[/quote]
  Poate in trimestru IV ii oferim încă odată colegului SPL cu doi detinuti la PL 50 LA SUTA[/quote]
  BĂTAIE DE JOC FATA DE COLEGII TAI PRIVIND ACORDAREA ACESTUI spor ,speram sa fi pe acolo sa constați cine merita.

 8. [quote name=”nu contează”]Pentru toți cei care întreabă de ceva vreme de statele de organizare ale celor 3 penitenciare din Craiova…Nu vreau să vă dezamăgesc, dar din ce știu la PMS Craiova s-au radiat foarte multe funcții. Dacă trageți speranțe să vă mutați curând în Craiova…eu zic să nu vă faceți speranțe prea mari…[/quote]
  dar mai sunt si celelalte doua….

 9. Pt ” nu conteaza” cred ca e imposibil sa nu mai existe macar 10 functii libere pe state la pms craiova…

 10. [quote name=”Florin Stoica”]Pt jilava,
  La Jilava inca nu s-a discutat in consiliul de conducere pentru trimestrul 4 sporul de 50%, azi este sedinta si se afiseaza la fel ca si trimestrele trecute.[/quote]
  Poate in trimestru IV ii oferim încă odată colegului SPL cu doi detinuti la PL 50 LA SUTA

 11. Pentru toți cei care întreabă de ceva vreme de statele de organizare ale celor 3 penitenciare din Craiova…Nu vreau să vă dezamăgesc, dar din ce știu la PMS Craiova s-au radiat foarte multe funcții. Dacă trageți speranțe să vă mutați curând în Craiova…eu zic să nu vă faceți speranțe prea mari…

 12. Personal consider ca acest spor de 50% lucrări de excepție trebuie acordat doar oamenilor ce lucrează în funcții de execuție.

 13. Cam cat ar dura aprobarea statelor P Craiova??? O perioada estimativa?? Trebuie sa existe un termen la care se fac aprobarile la MJ.

 14. Pt jilava,
  La Jilava inca nu s-a discutat in consiliul de conducere pentru trimestrul 4 sporul de 50%, azi este sedinta si se afiseaza la fel ca si trimestrele trecute.

 15. De ce nu se impart resturile de la unitati , obtinute prin rotinjire in jos? In acest fel s-ar obtine vreo 20 majorari de 50%, care sa se imparta directorilor din unitati si s-ar crea o competitie intre acestia.
  Ce zice onor ANP despre acest lucru?

 16. de unde putem sa consultam lista cu toti directorii de penitenciare care primesc 50% pe toate cele 4 trimestre. chiar atata nesimtire, incepand cu dir.gen., sa primeasca tot anul? ei nu au fost deloc in concediu, misiuni(chiar si in strainatate, plecati de la o puscarie la alta pe motiv de proiecte europene)? in perioada respectiva chiar meritau 50%? sau ei sunt premiati pt. simplul fapt ca ocupa acele functii…mai sunt si altii care duc greul dar nu ii vede nimeni daca nu sunt in anturajul personal al directorilor.RUSINE DIR. GEN. SI ACOLITILOR DE PRIN PUSCARII. DEMISIA ESTE UN CUVANT AL CARUI SENS IL CUNOASTETI?

 17. Eu vreau sa cred ca este o gluma proasta tot acest articol.Nu pot sa cred,nu vreau sa cred ca putem tolera proștia dusa la rang de lucrare de excepție. Chiar nu mai exista echitate și bun simt? După atâtea și atâtea greșeli ( nu înțeleg cum mai poate fi ținută în funcție dacă nu a luat nici un amarat de ex,dacă a făcut atâtea greșeli.CUM???? DE CE?
  Pentru ce trebuie sa acceptam? Ce ar trebui sa mai facă pentru a pleca ? Cred ca nimic…le-a făcut pe toate. Din pacate

 18. Ce tara superba…ce sistem minunat…America nu mai e de mult tara tuturor posibilitatilor…Romania number 1 dupa ce ca esti arogant si inganfat mai iei si ,,premiu” pentru incurajare…atata noroc sa aiba de banii aia luati cat le doresc eu..

 19. Trăiască P.C.R la Gaesti se poarta 50% pentru detasatii din alte unitati si pentru cei care chiar nu fac nimic in afara faptului ca vin la serviciu.

 20. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Multumim tuturor pt sustinere
  Agent 25 si 43 – inca nu s-a aprobat statut de la pms craiova
  Anonim 44 – directorul si adjunctii se discuta primii la nivel ANP apoi majorarile ramase nedate se redistribuie in unitate / ne opunem pe cat posibil la acordarea cu repetitie a majorarilor dar se tinde pe recompensarea top managementului din unitatile considerate grele
  Agent 42 – se lucreaza la modificarea OMJ – norma va creste aproape de politie dar nu identic (politistii au niste articole specifice care nu se regasesc la noi / am introdus cat de multe bucati posibil la articolele existente) si sa va plati lunar la salariu / deocamdata e doar un proiect[/quote]
  si care sunt unitatile considerate grele din punctul de vedere alANP?

 21. dl teoroc va rog sa ne spuneti daca se mareste salariul din 1 decembrie cu 25 la suta multumesc

 22. Multumim tuturor pt sustinere
  Agent 25 si 43 – inca nu s-a aprobat statut de la pms craiova
  Anonim 44 – directorul si adjunctii se discuta primii la nivel ANP apoi majorarile ramase nedate se redistribuie in unitate / ne opunem pe cat posibil la acordarea cu repetitie a majorarilor dar se tinde pe recompensarea top managementului din unitatile considerate grele
  Agent 42 – se lucreaza la modificarea OMJ – norma va creste aproape de politie dar nu identic (politistii au niste articole specifice care nu se regasesc la noi / am introdus cat de multe bucati posibil la articolele existente) si sa va plati lunar la salariu / deocamdata e doar un proiect

 23. TOTI DIRECTORI DE PUSCARIE ISI BAT JOC DE SUBORDONATI IN ULTIMUL HAL AU INVATAT ACEST LUCRU DE LA GUVERNUL BOC .FAC CE VOR EI ESTE MAI RAU CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU AM AJUNS SA FIM SCLAVI PE MOSIILE LOR.PAI CE AUTORITATE MAI POTI AVEA ASUPRA HOTULUI CAND ACESTA IL INJURA PE DIRECTORUL UNITATI SI PE LOCTIITOR SI II IA FAMILIA IN (editat) IAR ACESTIA NU IAU NICI O MASURA IMPOTRIVA ACELUI HOT CE AUTORITATE MAI AVEM NOI ASUPRA HOTILOR ?000000000000ⁿ000000000

 24. La rahova, directorul a primit 50% in toate cele 4 trimestre…dar acesta nu a fost trecut pe lista cu cei care au fost discutati in CC ( pt T1, T2 si T3), iar pt T4 nici nu s-a mai afisat lista.

 25. Domnule Teoroc , ma intereseaza daca „banii pe echipament” se baga de la anul in salariu , si daca a mai crescut norma de echpare ! Va multumesc !

 26. Felicitari pentru tot ce scoateti la lumina.Colegii sunt foarte multumiti de tot ceea ce faceti

 27. 🙂
  da, clar ca mai e de lucru cu 50% pe la directori
  sunt unitati unde au doar 2 sporuri de impartit la ofiteri / unul il ia directorul si mai dam unul la un adjunct / restul ce fac?
  cate o pauza nu strica si pe la top management
  la ultima sedinta CC ANP reprezentantul SNLP a mai taiat din ele cat a putut ca sa ramana si la cei mai mici

 28. Aloo!! Dar de faptul ca majorarile de 50% pentru MISIUNI SPECIALE pe care si le acorda directorii, directorii adjuncti lor personal, vorbeste cineva??? Domnule Teoroc felicitari pentru toate nedreptatile care le scoateti la suprafata sunteti cel mai competent presedinte SNLP pe Romania de pana acum. Felicitari pentru tot ce ati facut pana acum pentru amaratii care lucreaza in penitenciare, dar va rugam frumos faceti ceva si cu sporul de 50% pentru misiuni speciale care si-l ofera singuri directorii intre ei. Va multumim domnule Presedinte Snlp!

 29. Trebuie sa faceti sesizari la Ministerul finantelor,la Guvern la MJ,la presedentie,la presa,este un fapt fara precedent in istoria postdecembrista cand se premiaza greseala,este clar ca motivele aratate pt acordare sunt false si incomplete cereit scris sa i se retraga acest drept ,cereti demisi dlor celor care au acordat si in sepcial dlui Bejan care cerde ca daca este sustinut politic ca face jocurile unor politicieni nu va platii candva,o va face cu carf si indesat.

 30. pentru multi care fac supraveghere,si 1oo ron in plus conteaza ,domnule Presedinte,important sa fim platiti correct pentru ceea ce muncim.va multumim,si va rugam sa ne sprijiniti si sa va zbateti pentru noi in continuare.cu stima!

 31. Incredibil, Stefan. In acelasi timp e trist. Ce putem face? Am impresia ca suntem neputinciosi in fata unor asa oameni. Oameni de cea mai joasa speta. Hoti. Fara scrupule. Fara viziune. Sunt convins ca unor asemenea specimene comuniste nu le poti schimba mentalitatea nici daca se ajunge in instanta, chiar condamnati. Ei traiesc in lumea lor. Noi a noastra. Lumea noastra in care un agent supraveghetor e bagat in comisia de disciplina pentru ca nu a facut perchezitie unui detinut, dar nimeni nu e curios ca e singur la 100/200 de nenorociti. Sau ca un agent sta in postul de paza cate 12 ore si nu are unde sa isi faca nevoile. Dar e bagat in comisia de disciplina ca a adormit la ora 5 dimineata. Despre majorarea de 50 % ce sa mai vorbim? Nici nu se pune problema sa o mai primeasca. Dupa cum bine ati vazut, primii care si-au acordat SINGURI aceste majorari au fost directorii, adjunctii, sefii de servicii. Nimeni nu da doi bani pe oamenii care duc greul in operativ. Nu le pasa ca acasa au familii,copii. Ies la pensie la 50 de ani, incarcati de o gramada de boli cauzate de ”stimabila” noastra profesie in care esti obligat de-a dreptul sa „traduci” zilnic sute de hoti pentru ca directorii sa stea linistiti in birourile lor si sa isi acorde prime. Lor si acolitilor. Sunt de o nesimtire incredibila. CUM poti sa ii acorzi unei asemenea incompetente majorarea de 50 %? CUM? Te lasa fara cuvinte …

 32. Daca am avea o comunicare normala cu ei am stii
  Insa acum ne dialogam prin contre si adrese
  Vom stii cand primesc cei din unitati instructiuni

 33. Bizaar… dar corect, cu aceeasi masura 🙂

  florin – da, trebuie dat din urma si nu sunt sume chiar micute cum sustin unii carcotasi / diferenta de contributie e de peste 5% dar din recalcularea integrala a drepturilor de la caz la caz, pot fi sume interesante / dar asta e mai putin important / indiferent cat de mica ar fi suma, nu acceptam sa fim furati cu nonsalanta / impactul total pe ANP al acestei erori va fi suficient de mare cat sa ridice intrebari cu privire la intreaga serie de top manageri din ANP in special pe linie DEA, din ultimii ani

 34. deci,sa intelegem,domnule Teoroc,ca sunt sanse ca toate aceste diferente la majorarile de 75%,se vor da din urma? va multumim!

 35. Întrucât aseară mi am executat serviciul defectuos,am dormit in foisor de la ora 21 pana la 07:00,am fost surprins de șeful de schimb si de ȘT,între timp vreo 5 ppl au reușit sa evadeze datorită ispravei mele propun: –bazandu ma pe un fapt precedent întâmplat si continuat in structura care ne ghidează pe nume ANP ,sa mi se acorde si mie un spor de 50%pentru lucrări exceptionale.motivez aceasta cerere cu faptul ca romania este tara membra UE ,semnatara a numeroase tratate de drept in care precedentul nu mai trebuie analizat ci pus in practica.

 36. Dar 28 iunie ramane sarbatoare confiscata?Dar cele 7 zile de cos raman confiscate?

 37. Fie vremea cat de rea ,anp pe noi ne vrea,ne vrea ca lor le este bine ,ca au salari umflate bine si au si 50 la suta frate ,fiindca altfel nu se poate ,iar la prosti de gardeni, le dam si lor ceva, ca sa le inchidem gura, fiindca daca o au plina ,nu ne pot baga de vina ,dar frate gardeanul nu mai poate si o sa le bage pumnu in gura ,sa nu mai mestece guma si o sa iasa in strada ,sa le arate ca sa terminat cu gluma .JOS ANP HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.p

 38. Oare merita sa lupti pt o tara(in cazul nostru, fpss din anp) care are ca desert preferat coliva????

 39. Stiu ca ne sustineti dar credeti-ma ca am mai vorbit si cu alti din Craiova si nu mai avem si noi rabdare mai cu seama ca vin si sarbatorile,multumesc.

 40. Domnule Teoroc imi cer scuze ca deviez de la subiect insa am si o intrebare;este vorba de statele de la penitenciarul craiova…au fost aprobate de Anp pe 13 oct,cat ar trebui in mod normal sa dureze pana la aprobarea acestuia de MJ???!!!
  Va rog mult sa imi raspundeti!
  Cu recunostinta

 41. Domnule Teoroc sunt alaturi de dumneavoastra in toate demersurile pe care le veti face…sa fie trasa la raspundere si oamenii sa-si primeasca drepturile prin recalculare.
  Pana cand o sa-si bata joc de noi acest Anp care in mod normal nu ar trebui sa existe.

 42. Faceți demersuri și cereți audit din afară sistemului… cu ceva timp în urma în toate unitățile a fost audit din partea finanțelor , de ce nu s – a găsit nicio neregula în toți atitia ani? Multe semne de întrebare ….

 43. Vrem mobilizare generala Vrem sa pichetam MJ și ANP . Ajunge cu bătaia de joc din acest sistem în care suntem considerați drept prostime … anp a rămas ancorat în timpuri de mult apuse ! ALOOO! NU MAI SUNTEM ÎNTR-UN STAT DE „DREPTI”… SUNTEM INTR-UN DE DREPT ȘI AVEM DREPTURI ! AJUNGE ! !! CÂT SA MAI SUPORTAM UNOR DIRECTORI INCLUSIV DE UNITĂȚI CARE ÎNCĂ MAI „CONDUC” SUB DEVIZA , ÎMI ASUM ȘI AȘA VREAU EU ? TREBUIE SA ÎNCEPEM CURĂȚENIA !

 44. Urmeaza. Renunta sa mai fi tendentios la adresa noastra. Nu este chiar logic sa citesti pe site-ul nostru despre toate aceste abuzuri si sa sugerezi ca avem totusi vreun motiv ascuns pentru care nu am facut nu stiu ce. Nu facem sesizari doar de dragul sesizarii, vrem sa se si finalizeze cum trebuie iar pentru asta avem nevoie de un probatoriu complet. Daca ai citi despre toate astea prin alte parti as intelege sa ne suspectezi pe noi ca dormim sau facem compromisuri. Dar noi suntem cei care am descoperit, presat si rezolvat. Urmeaza sa cerem si socoteala.

 45. Tot madama s-a opus la 75% afirmand ca cei de la MAPn, sri ,MAI , sunt ridicoli in interpretarea legii.Marele manager al ANP , 13,5 mi , il doare la bashcheti , primeste si chirie babana si transport pi masura , di la dansa , ca si ceilalti adj dealtfel, deci e fff buna …madama.Si paradoxal nimeni nu a sesizat inca comisia de disciplina impotriva dansei, nici chiar sindicatul !( dc oare??)

 46. Daca ei premiaza prostia si incompetenta,aroganta si trufia atunci noi avem OBLIGATIA sa cerem ,cum a zis si altcineva demisia animalelor care ne conduc.Cand e mitingul acela ultras,domnule Stefan?Vrei sa ma duc eu singur incepand de luni?

 47. Ce tara superba…ce sistem minunat…America nu mai e de mult tara tuturor posibilitatilor…Romania number 1 dupa ce ca esti (editat) arogant si inganfat mai iei si ,,premiu” pentru incurajare…atata noroc sa aiba de banii aia luati cat le doresc eu

 48. Eu propun ca aceste sume de bani sa fie platitie de catre bejan si petrovici, (editat) sistemului.
  Aroganta, (editat) acestui bejan trebuie taxata.
  Are dreptate finu Alecu, dobanda trebuie paltita conform ultimei decizii judecatoresti si tot din buzunarul celor care au gresit.
  Cineva in sistemul asta trebuie sa raspunda la un moment dat pentru greselile facute cu intentie sau cu prostie la adresa salariatilor.
  Demisia bejan si petrovici.

 49. Dl Teoroc de ce nu solicitam un audit, corp control prim ministru, corp control ministru justitie, de ce trebuie sa inghitim toate r… unor …care ne conduc?
  DE CE? DE CE? DE CE?

 50. După ce că lua un salariu imens pt. cât e de incompetentă…i-au mai dat si 50%…în ce țară traim? Cineva o ține în brațe pe aceasta femeie…

 51. Doamne si cand te gandesti cati contabili foarte buni sunt afara si isi cauta de munca si noi pe cine avem si pe cine premiem.D-le presedinte de ce nu sezizam organele competente si bineinteles comisia de disciplina impotriva acestor angajati din ANP care-si bat joc de noi. Trebuie sa invete odata minte sa ne respecte munca,sa nu trateze cu atata aroganta sesizarile sindicatului pt ca in ceea mai mare masura avem dreptate. La ei orice se calculeaza intotdeauna altfel decat la altii si bineinteles mai putin. DEMISIA ,,DOAMNA”

 52. Am de facut o corectura enervanta. Premierea cu 50% este pentru tot trimestrul IV. Deci are un salariu de baza asigurat pana la sfarsitul anului mai mare cu 50%

 53. Aceasta persoana,petrovici,ar trebui sa fie pusa sa recalculeze la tot personalul din sistem tot ce este de calculat dar pe termen (o saptamana)dupa care data AFARA din sistem.

 54. Dar colegIi de dincolo ce fac,ca nu prea mai mișcă nimic,colegii sindicaliștii treziti-va și voi!!

 55. Felicitări echipei SNLP care ca de obicei este la datorie și excelează în activitate,Jos incompetenții din ANP.

 56. Dl.Bejan C si d.na Petrovici ar trebui sa demisioneze,la următorul mitind lista cu revendicari ar trebui sa înceapă cu aceste 2 cereri și motive sunt multe,protectia vip-urilor prin puscarii la intervenția d.lui (editat) si erori grave in activitatea profesionala a d.nei Petrovici care au afectat drepturile personalului plus atitudine gresita și răutăcioasă fata de reprezentantii angajatilor etc. 🙁

 57. Mi-e silă de Bejan ăsta…atâta pot să zic. Halal ofițer! Mi-e ruşine că am studiat în aceeaşi instituție cu el. Sper că împărtăşim acelaşi sentiment Dl. Teoroc. Doamne ajută!

 58. Dar ce ziceti daca bani aia care trebuia sa ii luam sunt la cineva in buzunar eu personal nu mai am incredere in anp nici cat negru sub unghie ,jos anp sa le fie rusine deci recunosti ca ai gresit si mai primesti si 50% normal ei se premiaza pe cat sunt de prosti nesimtiti anp ar trebui desfintat si trasi la raspundere .Sa vina DNA peste ei sa ii verifice putin.

 59. Am citit…si nu-mi vine sa cred…se premiaza prostia in acest sistem? Aceasta femeie nu are ce sa caute in functia respectiva…pentru ca este incompetenta!!!!! Doamne tara asta no mai salveaza nimeni!!! Este o coruptie si o prostie incredibila!!!! Si ne mai miram de ce suntem unde suntem…pacat!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)