www.snlp.ro Web analytics

Actiune umanitara comunca Cuca, judetul Galati

P1060326La strigatul de ajutor al sinistratilor din comuna Cuca, judetul Galati, membrii filialei SNLP Jilava reactioneaza rapid.

Sambata, 14 septembrie 2013, 7 colegi membri de sindicat ai filialei SNLP Jilava, ne-am deplasat in comuna Cuca din judetul Galati, unde s-a donat o cantitate de 2000 litri de apa plata imbuteliata. La aceasta actiune a participat si sectia IPA Jilava.

Localitatea mai sus mentionata a fost grav afectata de inundatiile din ultimele zile, cu 3 victime din randul localnicilor.

In zilele urmatoare, membri de sindicat din mai multe filiale ale SNLP, vor continua strangerea de fonduri dar si de orice alte produse alimentare sau haine pentru a le dona sinistratilor din localitatile inundate.

In continuarea actiunii umanitare de sambata, presedintele filialei SNLP Galati impreuna cu conducerea penitenciarului, au donat duminica, 15 septembrie 2013, locuitorilor comunei Costache Negri din judetul Galati urmatoarele: 2000 litri de apa, 800 paini, 400 kg biscuiti, aproximativ 100 kg branza si marmelada.   

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si mai ales colegilor din filial SNLP Jilava care si-au lasat familiile pentru o zi si au optat sa dea o mana de ajutor semenilor nostri afectati de inundatiile din zilele trecute. Aceleasi felicitari le transmit si colegilor din penitenciarul Galati.

(Florin Stoica – secretar general)

 

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)