www.snlp.ro Web analytics

Actualizari procedura concurs – liste nominale serii testari

JobTest

 

Pe pagina ANP au fost postate noi liste nominale de candidati, pe serii, pentru cele trei centre de testari psihologice. Listele organizeaza candidatii in ordine alfabetica si urmaresc un algoritm de doua serii zilnic. 

 

21 COMMENTS

  1. Pe ce dată susțin testul psihologic asistenții medicali. Măcar cu aproximație. Vă mulțumesc.

  2. Listele pentru Iasi sunt cu prograamarile pâă la data de 06.05.2012 litera C. Aceasta data a trecut de mult. Ce se întâmplă?

  3. dupa finalizarea testarii psihologice a candidatilor pentru un anume penitenciar, aproximativ cat timp dureaza pana inceperea celorlalte probe? se vor da una dupa alta imediat, sau la distanta de cateva zile ?

  4. [quote name=”Costel”]Unde sunt celelalte tabele cu cei programati la testarea psihologica pentru agenti operativi la centrul din Iasi? Sunt doar cei cu literele A, B si C.[/quote]

    Se completeaza incet incet cu tot cei inscrisi.

  5. [quote name=”Aniculaesei Corina Ioana”]Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns..M-am înscris pentru agent operativ- Botosani. In mod normal trebuia sa fiu pe lista candidatilor care sustin examenul la Iasi,dar nu gasesc numele meu pe acea lista desi sunt cu litera „A”. Am vazut ca in paranteza scrie clar partea 1 dar totusi majoritatea sunt cu literele A…de ce nu sunt si eu?[/quote]

    Pentru ca sunt listele doar cu cei care concurraza pentru iasi…vor urma si cei de la celelalte penitenciare.

  6. Unde sunt celelalte tabele cu cei programati la testarea psihologica pentru agenti operativi la centrul din Iasi? Sunt doar cei cu literele A, B si C.

  7. Centrul Iasi – lista celor testati a inceput in ordine alfabetica cu cei care candideaza pentru Penitenciarul Iasi?
    Intreb pentru ca sunt candidat cu litera „A”, candidez pentru Botosani si nu ma regasesc in lista cu candidati (nume cu „A”) postata pentru data de 4 si 5 mai,

  8. planificarea pentru asistenti? candidez pentru asistent medical de igiena la Satu Mare.

  9. Din ce am inteles eu..testarile psihologice se sustin grupat pe unitate. In momentul de fata programarile de la Iasi (de exemplu) cuprind o lista cu toti candidatii care au optat pentru un post de agent in Iasi. Gresesc? De asta nu apar candidati cu literele A,B din alte orase..ex Botosani, Vaslui… Va urma ul alt oras, cu candidatii grupat tot alfabetic probabil. Va rog sa-mi spuneti daca este corect. Multumesc !

  10. [b]#10 Basescu[/b] – dacă ai dosarul complet nu ai de ce să-ți faci probleme în privința planificării pentru susținerea testării psihologice.

  11. [b]#3 Ionel[/b] – pentru gradul I, II si III de obezitate esti declarat inapt (IMC : 30 – http://anp.gov.ro/documents/12538/560226/OMJ++2587-C-2014+bareme+medicale.pdf/46b02703-55d8-44d7-adb2-cca299a2008f )

    [b]#6 ana[/b] – rezultatele se transmit structurii de RU ale unității în termen de 5 zile lucrătoare de la data susținerii testării.

    [b]#8 Aniculaesei Corina Ioana[/b] – solicită detalii structurii de resurse umane a unității, să nu cumva să te confrunți cu o problemă legată de completarea dosarului de concurs.

  12. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns..M-am înscris pentru agent operativ- Botosani. In mod normal trebuia sa fiu pe lista candidatilor care sustin examenul la Iasi,dar nu gasesc numele meu pe acea lista desi sunt cu litera „A”. Am vazut ca in paranteza scrie clar partea 1 dar totusi majoritatea sunt cu literele A…de ce nu sunt si eu?

  13. Buna ziua! Aveti idee cand incep testarile psihologice si pentru postul de ofiter asistent social? Multumesc!

  14. Buna ziua! As dori sa stiu cand vor fi afisate rezultatele testarilor psihologice efectuate pe 25.04 ?

  15. Buna ziua! Aveti idee cand incep testarile psihologice si pentru postul de ofiter asistent social? Multumesc!

  16. Domnule Stefan Teoroc, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de concursul pentru agent operativ. Este adevarat ca indicele de masa corporala trebuie sa fie maxim 25, acesta fiind un criteriu eliminatoriu? Si personal spre exemplificare.. 30 ani, 1.80m, 88 kg, sa inteleg ca nu ma incadrez la concurs? De la cabinetul medical al penitenciarului mi s-a transmis ca acest indice nu trebuie sa depaseasca 25. Multumesc !

  17. Se pot da in continuare. Aplicatia de pontaj a fost modificata demult si permite inserarea fractiilor de ore. Anp nu isi doreste noi instructiuni speciale in acest sens dar unitatile pot proceda cat timp programul permite iar legislatia nu interzice acordarea de invoiri pe fractii de zile.

  18. D-le Teoroc va mai deranjez o data cu aceeasi intrebare- despre biletele de voie se mai aude ceva dinspre ANP?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)