www.snlp.ro Web analytics

Testari psihologice pentru concurs din sursa externa – ultimele informatii si instructiuni

harta unitati anp

 

ANP a publicat anuntul cu impartirea unitatilor pe cele 3 centre de testari. Fata de informarea intitiala au aparut usoare modificari. Codlea si Miercurea Ciuc au trecut la Timisoara echilibrand putin proportiile.

Urmeaza planificarea la testari, care se va publica si pe pagina ANP. Prezentarea si primirea la testare este conditionata de semnarea angajamentului la nivelul unitatii unde se candideaza. Este vorba despre un angajament privind conditiile care trebuie respectate pentru prezentarea la testare.

Cei evaluati in februarie au avize valabile si nu vor mai fi testati. Avizele obtinute in urma testarilor facute in alte institutii (MAI etc) nu sunt valabile. Testarile se vor face strict in ordinea stabilita si publicata (centre, date etc). Testarea psihologica nu este o proba pentru care trebuie facuta o pregatire specifica.

Cei care vor ascunde cu intentie vulnerabilitati invatand raspunsuri corecte si mintind, nu vor reusi decat sa se expuna atat pe ei cat si pe colegii de misiune unor riscuri evitabile. Este normal pentru candidati sa incerce sa-si faca o idee despre cum se deruleaza o testare insa nu vom raspunde la intrebarile care vizeaza tipul exact de test care se va aplica. Scopul este sa avem colegi apti pentru misiuni si nu care sa cedeze la primul eveniment minor.

click pe imagine pentru anunt impartire unitati pe centre

Captura de ecran din 2016.04.19 la 00.42.50

29 COMMENTS

  1. Buna ziua .Cand incep examenele pentru asistenti de farmacie?.Multumesc

  2. Nu nr de psihologi e problema ci spatiile si seriile de candidati / ne-am fi intins pana in iulie

  3. Distanta rutiera Mirecurea Ciuc-Iasi e de 266 km, si Miercurea Ciuc-Timisoara:435 km.Pana la Bucuresti 269 km.De ce s-a optat pentru cel mai indepartat centru de testare?Nu ar fi fost mai eficient suplimentarea unor psihologi la Iasi?Eu fiind din Bacau, e cu atat mai greu.

  4. [quote name=”Ștefan Teoroc”]mutarile – sedinta saptamana viitoare
    [/quote]

    Asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatele

  5. Candidatii pentru posturile de la Rahova vor fi primii care sustin examenul psihologic?

  6. Referitor la acel angajament??..care este situatia?va fi nevoie sa mergem la unitatea unde am depus dosarul, sau il vom semna cand ne vom prezenta la testarea psihologica??asteptam un raspuns va rog..multumesc

  7. mutarile – sedinta saptamana viitoare
    testarile – incep saptamana viitoare
    maine postam niste recomadari pe testari si tot maine anp posteaza precizari
    unitatile cu candidati multi vor fi la inceput
    rahova cred ca va termina prima probabil la finalul saptamanii viitoare chiar

  8. Cand se afiseaza tabelele nominale cu data la care se vor sustine examenele psihologige? Nu sunt gata sau doar nu s-au afisat? Multumesc!

  9. Am o întrebare. In informarea ANP privind centrele de testare psihologică am sesizat ca au grupat toti candidații pentru posturi de ofițer si agent asistent medical la centru din bucuresti. E posibil ca acești sa fie testați la sfârșit chiar daca fac parte din unități precum Giurgiu-care va fi printre primele la rand, conform numărului mare de înscriși?

  10. Buna seara, cand ar trebuu sa inceapa sa ne sune cei de la resurse umane sa ne anunte?

  11. Credeti ca repartizarea pentru Tulcea la Iasi este o decizie buna? Un drum la Bucuresti dureaza 4 ore, iar unul la Iasi 7 ore.

  12. Acest angajament, se semneaza in momentul in care ne vom prezenta la testarea psihologica, sau va trebui sa mergem la unitatea unde am depus dosarul pt a-l semna?

  13. Gabi – da / da

    Alex – din cate stiu nu / din dorinta de miscare cat mai rapid apar si din astea / f probabil va mai fi necesar un drum / dar cem mai bine este sa suni la resurse

  14. Bună se vor suplimenta locurile in cazul in caredin unitati vor ieși la pensie mai multi agenti ,sa făcut o statistică in acest sens ? Se va tine cont si de agentii care vor sa se transfere ??????

  15. Buna ziua! Imi puteti spune daca acel acord a fost inclus in actele pe care a trebuit sa le semnam in momentul depunerii dosarelor sau este nevoie sa ne prezentam din nou la sediul unitatii respective inainte de examinarea psihologica pentru a semna ?
    Va multumesc anticipat!

  16. Am facut un calcul simplu ..din informatiile oferite de dumneavoastra, pe punctul de lucru Iasi..unde sunt si eu repartizat. Daca incepe pe 2 mai la Iasi…prima saptamana 125 de candidati ..urmand dupa 9 mai saptamanile cu cate 50 pe zi..250 pe saptamana..rezulta finalizarea testului psihologic la Iasi pe 30 iunie. Testul scris este in prima jumatate a lunii iulie..este termenul aproximativ pe care il stiti si dumneavoastra?

  17. Daca l-ai depus in termen nu ar trebui sa fie o problema. Intreaba la resurse

  18. Buna ziua. Din cate am inteles testarea psihologica incepe inainte ca dosarele sa fie verificate. Cazierul depus la dosar avea deja 3 luni de cand fusese eliberat. E posibil sa risc sa nu mi fie acceptat dosarul din aceasta cauza? Pot trece inca 3 luni pana se da examenul scris? Sau dupa ce dosarul este accepat nu mai este nici o problema. Multumesc !!!

  19. Comisia pentru transferul la unitatile anuntate cand se mai organizeaza?…Cererile au ajuns la Bucuresti si vrem si noi sa stim ce se intampla, mergem sau nu acasa..? S-au dat termene in cat timp sa ajunga dosarele la ANP, dar aici…cat timp stau?

  20. Ady – da / se ocupa cei de la resurse din unitati
    Candidat – da
    Mihai – include toate probele necesare pt verif cerintelor afisate / nu intram in detalii pe teste / mergeti odihiniti si incercati sa fiti corecti

  21. Vor afisa tebelul cu numele candidatilor programati pentru testraea psihologica?

  22. Domn Stefan CE inseamna semnarea unor angajamente specials? ,trebuie inainte de testarea psihologica sa mergem din nou under am depus dosarul sa semnam acele angajamente?

  23. Sunt centrele de testare pentru intreaga procedura de concurs aflata in derulare

  24. Buna dimineata, multumim pentru postare. Va rog sa precizati daca prezenta adresa face referire si la posturile de ofiter psiholog, intrucat nu se specifica in mod explicit acest lucru. Pe site-ul ANP a fost incarcata aceasta adresa si la anuntul de recrutare a psihologilor, desi nu face referire la ei in mod explicit. Va multumesc!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)