www.snlp.ro Web analytics

Posturi la concurs (varianta in lucru): medical > reintegrare > operativ

ATENTIE: situatia posturilor este inca in dinamica; poate suferi modificari! 

Include penitenciarele-spital! 

click pe imagini 

 

83 medici

 

 Captura de ecran din 2016.03.18 la 14.56.29

91 asistenti medicali

 

 Captura de ecran din 2016.03.18 la 14.58.46

56 psihologi

57 asistenti sociali

 Captura de ecran din 2016.03.18 la 14.59.19

536 agenti operativi

 

 Captura de ecran din 2016.03.18 la 14.59.46

39 COMMENTS

  1. Posturile sunt aranjate de inainte sa fie scoase la concurs.Tu te poti duce la concurs ca sa-i acoperi pe ei mai bine oricum vei fi declarat inapt chiar daca te pricepi mult mai bine decat nepotii lor.

  2. Daca sunt purtator cronic hepatita b (purtator sanatos, fara tratament, cu tgo si tgp in limite normale)pot sa particip la concurs pt postul de asistent stomatologie sau voi fi declarat inapt la proba medicala ?

  3. CNCD nu poate decat sa constate existenta onei discriminari, daca o va constata / si sa aplice o amenda, cel mult / restul este in sarcina anp

  4. [quote name=”Ștefan Teoroc”]nu ai cum si unde sa depui dosarul pana nu se posteaza anuntul pe pagina administratiei / multi confunda acest site si informarile noastre cu anunturi ANP / suntem sindicatul! / in orice alta institutiei publica din Romania aceste informari prealabile nu ar fi existat / noi am luat o putin inainte in sprijinul vostru ca sa aveti cat mai mult timp sa invatati / nu va mai preocupati la acest moemnt de dosar / vor exista si informatii si timpul necesar pentru depunere / la studiu!!![/quote]
    Mulțumim pentru efort și ajutor.
    D-le Teoroc doar o părere dacă se poate. Dacă o candidată femeie obține o notă mai mare de cât a primului candidat bărbat declarat amis dar nu prinde locurile alocate pentru ca sunt note mai mari la candidate, și face o sesizare catre Oficiu pentru Prevenirea Discriminarii, sunt șanse să mai rezolve ceva. Între asta pentru ca am mai susținut un examen în trecut și notă peste 8,5. Întreb asta pentru ca la apariția primelor informații se vehicula ca nu se menține discriminarea între candidații bărbați și femei, iar alte criterii discriminatorii au fost eliminate (înălțime, vârstă). Va mulțumesc.

  5. nu ai cum si unde sa depui dosarul pana nu se posteaza anuntul pe pagina administratiei / multi confunda acest site si informarile noastre cu anunturi ANP / suntem sindicatul! / in orice alta institutiei publica din Romania aceste informari prealabile nu ar fi existat / noi am luat o putin inainte in sprijinul vostru ca sa aveti cat mai mult timp sa invatati / nu va mai preocupati la acest moemnt de dosar / vor exista si informatii si timpul necesar pentru depunere / la studiu!!!

  6. As dori sa ma uit si eu sa vad ce imi trebuie pentru dosar si unde trebuie sa il depun…..pentru agent?

  7. Ce puteti sa ne spuneti despre concursurile aflate inca in derulare? Dureaza foarte mult desfasurarea lor. Stres, presiune…. Nimeni nu spune nimic, nu exista nici macar un calendar estimativ a probelor de concurs…. Ne-ar ajuta foarte mult sa stim data estimativa a probelor de concurs. Va multumesc!

  8. Pentru posturile de agenti operativi cand aflam bibliografia,cerintele si in ce consta examenul?

  9. Unde as putea sa vad care sunt cerintele necesare pentru postul de psiholog, sau unde sa gasesc aceste cerinte si mai multe informatii?

  10. As vrea sa stiu pana in ce data se poate intocmi dosarul pentru un post de psiholog si care sunt cerintele esentiale, sau de la cine as putea obtine mai multe informatii?

  11. La Arad in ultimii ani au plecat trei asistenti, unul de farmacie si doi asistenti medicali generalisti, se scot doar doua posturi?! In conditiile in care avem de fapt si de drept doua penitenciare si numai Dumnezeu stie cat este de greu sa lucrezi singurvin tura in oricare din zilele de peste saptamana ar fi trebuit macar sa scoata toate aceste trei posturi la concurs!!!!

  12. Cu scuzele de rigoare, dar văd prea mult venin. Toți cei din sistem au intrat sau au promovat în funcție de legislația și condițiile care erau la un moment dat. În prezent este loc pentru toată lumea în sistem, iar sistemul este unul care se transformă permanent, cineva iese din sistem, cineva intră în sistem, unii urcă în ierarhive, iar alții, mulți mai puțini, coboară. Deci sunt perspective pentru fiecare, principalul este ca noi să ne concentrăm asupra a ceea ce vrem să obținem, să ne facem treaba cum putem mai bine și să fim permanent pregătiți, să demonstrăm că putem mai mult decât cei de lângă noi. Dacă doar înfierăm, putem obține doar succese false.

  13. Vă mulțumim pentru înțelegere, răbdare și promptitudine, domnului Teoroc!

  14. Îți mulțumesc Mihai pentru susținere. În urmă cu foarte mulți ani când eu am pășit în sistemul penitenciar eram aproape un copil, de 22 ani. Eram încă studentă în anul II la o facultate cu profil economic. Mi-am tocit coatele pe băncile facultății timp de 5 ani, am urmat un curs postuniversitar si un master profesional de 2 ani la ANI -MV și nu pot avansa în corpul ofițerilor din cauza corupției din sistem. La scurt timp după ce m-am încadrat în sistem s-au susținut examene de avansare a subofițerilor. Se avansa cu nota 5, ba mai mult mulți făceau contestații ca nu erau în stare să ia măcar un amărât de 5. În urmă contestațiilor reușeau să treacă, iar acum sunt șefi de servicii. Ei sunt cei care acum de conduc, niște oameni care au uitat de unde au plecat, ce au fost și ce au ajuns. Oameni frustrați! Rușine!

  15. [b]Vom face o rubrica speciala pe site (este gata in scurt timp) pentru concursuri / anunturi / bibliografie / posturi / intrebari si raspunsuri etc[/b]

  16. [quote name=”nu contează”]Pentru ”un economist” : tu lucrezi in sistem??? Academiile militare pregatesc ECONOMISTI , INGINERI s.a. din 2011. Unii din absolventi au 4ani de liceu militar si 4 ani de academie militara. Poi mai nene omul ala e in armata de la 14 ani, si sa vii acum sa scoti locuri de ofiteri din sursa externa de specialisti economisti, ingineri, sa-i mai ocupi si locul acasa..scuzama dar asta este bataie de jok. Sper din tot sufletul ca ANP-UL sa nu-si bata jok de oameni care se pregatesc de ani de zile departe de familie si in conditiile pe care academiile le ofera la ora asta.[/quote]

    Nu ştiţi să scrieţi dar comentaţi! îmi plac analfabeţii României care îşi dau cu părerea!

  17. Când vor fi scoase posturile la concurs? Și care vor fi criteriile de angajare?

  18. [quote name=”nu contează”]Daca vroiati sa va faceti ofiteri dc nu ati dat la academii?? E greu acolo…concurenta mare…si se da pe drepte. Sper sa nu scoateti nici un post de ofiter in economic pt ca va bateti joc de studentii din academiile militare !!!!![/quote]

    Si cam cat de economisti sunt absolventii de Academie ?

  19. [quote name=”Ionut”]Bataie de joc…se descurajeaza tinerii sa studieze intr-un centru de specialitate, sa invete concret ceva,sa devina specialisti[/quote]

    Poate legat de alte domenii ai avea dreptate. Tu muncesti intr-un penitenciar sau esti din exterior ? Daca nu muncesti intr-un penitenciar, pe scurt, iti spun ca puscaria se invata „la cald”. „La rece” avem destui profesionisti. Intelegi ?

  20. [quote name=”Ana”]Stimate domn/stimată doamnă „nu contează”, să dam dovadă de puțină îngăduință față de colegii noștri care vir să avanseze. Dacă nu s-au scos posturi din sursă internă, să profite de această ocazie să poată avansa, după multe lupte seculare. În toate sistemele de apărare și siguranță s-au scos mai întâi posturi din sursa internă, pt a-si promova și motiva oamenii. Doar la noi în sistem, toți suntem băgați în același oală cu cei din sursă externă! O fi corect? Doar la noi există probe peste probe…. La SRI, MI…. nu există decât testarea psihologică și testul grilă… La noi, ca la nimenea. Bătaie de joc! Păcat, pentru că avem agenți mult mai isteți și destupați la minte și cu mult mai mult bun simț decât mulți ofițeri care au ajuns doar pentru că a avut un strop de noroc…. Nu fac referire la cei care au terminat Academia de poliție, de informații sau cea militară… Pentru ei, tot respectul![/quote]

    Neata! Ce rost are sa incadreze tinerii din sistem si sa si respecte propriile plamade. Luam din exterior si i facem direct ofiteri, nu de alta dar ca sa incurajam comunismul exacerbat din perioada de mult apusa cand, toate nepotismele aveau prioritate chiar daca aveau o facultate la Xsi0( spiru haret)?!
    Frustrarile vin „de sus” banuiesc, pt ca este greu sa accepti umar la umar un fost subirdonat care, se pare, are mai multe aptitudini de a fi ofiter. Ar trebui pe cei din sursa externa, si fac ref aici la economic, reintegrare, as sociala, medical sa i incadreze ca personal civil nu ca si ofiteri.
    Se vor schimba greu cutumele postdecembriste asa ca, dragi colegi de suferinta, chiar daca „pleaca si nostri, vin ai nostri noi ramsnem….”, daca ajungeti cu umerii la stele, nu uitati sa promovati produsul propriu! Stima!

  21. Odata cu reorganizarea unitatilor o sa primeasca toata lumea compensatia pt sporul de studii dupa cum a-ti afirmat ?????????care au dreptul bineinteles …

  22. Pentru ”un economist” : tu lucrezi in sistem??? Academiile militare pregatesc ECONOMISTI , INGINERI s.a. din 2011. Unii din absolventi au 4ani de liceu militar si 4 ani de academie militara. Poi mai nene omul ala e in armata de la 14 ani, si sa vii acum sa scoti locuri de ofiteri din sursa externa de specialisti economisti, ingineri, sa-i mai ocupi si locul acasa..scuzama dar asta este bataie de jok. Sper din tot sufletul ca ANP-UL sa nu-si bata jok de oameni care se pregatesc de ani de zile departe de familie si in conditiile pe care academiile le ofera la ora asta.

  23. Pentru posturile de psiholog se fac angajari din sursa externa sau interna? Am vazut ca scrie ofiter psiholog, insa as dori lamuriri. Multumesc!

  24. Pentru domeniul economic trebuie sa absolvi o facultate de profil. Nu are legătură academia cu contabilitatea. Cum ar fi sa te angajezi intr-o firma de contabilitate cu academia ?

  25. Bataie de joc…se descurajeaza tinerii sa studieze intr-un centru de specialitate, sa invete concret ceva,sa devina specialisti

  26. Stimate domn/stimată doamnă „nu contează”, să dam dovadă de puțină îngăduință față de colegii noștri care vir să avanseze. Dacă nu s-au scos posturi din sursă internă, să profite de această ocazie să poată avansa, după multe lupte seculare. În toate sistemele de apărare și siguranță s-au scos mai întâi posturi din sursa internă, pt a-si promova și motiva oamenii. Doar la noi în sistem, toți suntem băgați în același oală cu cei din sursă externă! O fi corect? Doar la noi există probe peste probe…. La SRI, MI…. nu există decât testarea psihologică și testul grilă… La noi, ca la nimenea. Bătaie de joc! Păcat, pentru că avem agenți mult mai isteți și destupați la minte și cu mult mai mult bun simț decât mulți ofițeri care au ajuns doar pentru că a avut un strop de noroc…. Nu fac referire la cei care au terminat Academia de poliție, de informații sau cea militară… Pentru ei, tot respectul!

  27. Buna ziua! Daca in prezent sunt in cursa ocuparii unui post de asistent social scos din incadrari externe, ma pot inscrie si la acest concurs pt ocuparea postului( asta in caz ca nu voi fi fericitul castigator al primului pist;). Multumesc anticipat!

  28. Daca vroiati sa va faceti ofiteri dc nu ati dat la academii?? E greu acolo…concurenta mare…si se da pe drepte. Sper sa nu scoateti nici un post de ofiter in economic pt ca va bateti joc de studentii din academiile militare !!!!!

  29. pe economic ar trebui doar agenti…pt ofiteri avem academii…ca deaia mi-am rupt spatele prin academia militara. Nu sa vina unu pe externa sa dea un amarat de examen si sa vina cu figuri la mine.

  30. Cand se vor scoate posturile oficial pe anp just si care sunt conditiile pentru biolog si asistent de farmacie? Va multumesc

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)