www.snlp.ro Web analytics

INFORMARE MARS BNS 29 SEPTEMBRIE 2010

Biroul executiv al PUBLISIND multumeste liderilor sindicali care s-au implicat in organizarea actiunii de azi dar si membrilor de sindicat care au facut efortul de a participa la marsul BNS, in special celor care s-au deplasat spre Bucuresti de la distante mari.

A fost o actiune reusita, in conformitate cu asteptarile. Numarul de participanti estimat de BNS este 10.000 de persoane.

FSAP PUBLISIND a avut cea mai consistenta delegatie cu aproximativ 2.000 de persoane incluzand si membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate care au participat in numar de 600 de persoane in baza unui protecol semnat anterior cu SNLP.

Singurele incidente, de altfel minore s-au inregistrat la Ministerul Agriculturii unde a avut loc o mica busculada aplanata rapid.

Pe perioada actiunii au fost sustinute interviuri difuzate in direct la posturile Realitatea TV, Antena 3, ProTV, B1 TV s.a.

Ulterior actiunii a fost constituita o delegatie a BNS care a participat la o intalnire cu premierul Romaniei.

Intalnirea a durat aproape 3 ore, insa nu a generat rezultate care sa schimbe esential contextul social existent.

Cu ocazia intalnirii au fost transmise direct toate revendicarile si s-au purtat discutii pe anumite subiecte concrete privind inclusiv lucratorii din penitenciare si in general toti salariatii din administratia publica (cu accent pe domeniul asistenta sociala).

Joi are loc o intalnire a tuturor liderilor de confederatii in pregatirea unei noi actiuni de proportii, unificata, in capitala, in perioada urmatoare.

Repere mass-media:

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)