www.snlp.ro Web analytics

Rezultate concursuri top-management ANP 2012

Pe pagina web a ANP au fost postate rezultatele la concursurile recent incheiate. Urmeaza contestatiile.

Informare ANP catre sindicate:

 Bună ziua,

            Având în vedere că astăzi s-au afişat rezultatele obţinute către candidaţii înscrişi la concursul de ocupare a funcţiilor vacante de director, vă informăm că eventualele contestaţii se vor soluţiona luni 12.11.2012, ora 9,30 la Ministerul Justiţiei.

Update

dd1

dd2

dir 1

dir2

 

8 COMMENTS

  1. Multumesc pentru raspuns domnule Stefan.
    Sa inteleg ca daca nu pot fi manageri de top, pentru ca n-au …tote tiglele pe casa,pot fi totusi niste manageri mai mititei?
    E-adevarat ca granita intre normalitate si …nebunie e relativa,dar „normalii” din A.N.P. ar putea tine cont in viitor de rezultatele la concursuri, mai ales in cazul imputernicirilor pe anumite functii temporar vacante….

  2. A fost o dezbatere pe subiect iar decizia a mers catre confidentialitate. Au picat foarte multi si nici nu dorim sa transformam totul in motiv pentru haos. Daca ai picat un test pentru un post de management nu inseamna ca esti nebun. Au fost postate codurile testelor si fiecare afla de la resurse daca e admis sau respins. La nivelul fiecarei unitati este simplu de dedus care sunt admisii intrucat aceia merg mai departe si vor aparea in planificarea care se va posta tot pe site ANP

  3. Domnule Teoroc stiti cumva de ce rezultatele la testarea psihologica pentru functiile recent scoase la concurs nu sunt publicate nominal ci doar sub forma de numar (al dosarului de inscriere probabil)??
    Nu de alta ,da` sa stim si noi ce „nebuni” ne conduc sau isi doresc sa o faca in viitor…..

  4. Singurii care meritau sa treaca acest concurs erau dl Stancovici,dl Buruc si dl Lupu,din punctul meu de vedere.

  5. Felicitări Domnului Stancovici Marian și mai ales Domnului Lupu Valentin.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)