www.snlp.ro Web analytics

ANP ne vrea mai pregatiti. Inainte de intrarea in serviciu

Midland Army Airfield Classroom InstructionCelebra pregatire anterioara intrarii in serviciu, cu radacini in sistemul militar, a fost eliminata in vremuri in care sindicatele presau pe evidentierea in pontaje a muncii efectiv prestate iar ANP isi dorea o limitare a numarului de ore suplimentare care se prestau in special de catre schimburile operative („turele”). Revenirea la aceasta parte a programului de munca, apare intr-un moment destul de nepotrivit avand in vedere ca sindicatele coordoneaza o actiune de respingere a planificarilor in serviciu care genereaza munca suplimentare.

Va rugam sa va exprimati opiniile dupa ce studiati materialul scurt, atasat:

Nota interna:

Captura de ecran din 2017.08.30 la 12.27.09

Impact:

Captura de ecran din 2017.08.30 la 12.32.35

5 COMMENTS

  1. Pai la Galati sunt si acum plutoane care intra la „si 20 ” fara aceasta pregatire.Daca ar mai sta si la pregatire ar intra la 8 sau 20 in functie de tura, zi sau noapte.

  2. Sincer de 20 de ani de cand lucrez in penitenciar am constatat ca in interiorul unitatii, al sistemului dar chiar si in interiorul defieritelor compartimente comunicare este extrem de deficitara, se comunica mai mult prin ordine si dispozitii date de sus in jos si nu se cere, nu se asteapta, nu se ia in seama nici un raspuns.Din acest punct de vedere pentru o mai buna comunicare pregatirea inaintea intrarii in serviciu este buna dar nota interna pune accentul doar pe aducerea la cunostinta a unor materiale si nu pe un dialog ?!

  3. Oare nu sunt de ajuns sutele ori miile de ore suplimentare ca în această modalitate sa mai facem altele care și așa nu se pot compensa cu timp liber din lipsă de personal? Nu suntem de acord.

  4. Pregatire pe naiba.. poate prezentarea situatiei operative,dar totul se rezuma la a avea personal.
    Degeaba faci planuri si veei sa rezolvi lucrurile daca se merge pe improvizatie si carpeala.

  5. Azi e sedinta de guvern. Proiectul de oug nu a ajuns nici szi acolo. Ce se intampla?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)