www.snlp.ro Web analytics

Repartitie Promotie SNPAP 20 (2017)

Captura de ecran din 2017.08.25 la 14.51.30

 

Contrar rutinei, in luna februarie 2017, ANP a decis sa rupa putin tiparul si sa prestabileasca repartitia agentilor absolventi ai Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP) de la Targu Ocna. Astfel, in special pe criteriul numarului de elevi recrutati pe unitati, a fost discutata si stabilita o pre-repartitie care acum, la repartitie, se respecta strict. O singura exceptie a fost facuta, intr-un caz obiectiv.

Pre-repartitia a fost transmisa unitatilor de acum jumatate de an, astfel incat toti directorii ar trebui sa fie in tema, dar mai sunt si exceptii in care manageri ceva mai adormiti, sau ocupati cu alte treburi, s-au trezit brusc acum ca nu primesc absolventi si au inceput sa se agite ca o celebra bautura acidulata dand vina pe sindicate ca nu reusesc ei sa-si ocupe schema 100% cu elevi recrutati de alte unitati. Le spunem somn usor in continuare.

Revenind la promotia denumita „SNPAP 20”, atasam tabelele din februarie 2017 (pre-repartitia) precum si repartitia finala semnata ieri 24.08.2017 de catre directorul general al ANP. Felicitari absolventilor care vor incheia oficial pregatirea in cadrul ceremoniei de absolvire care se va organiza marti 29.08.2017 la SNPAP Tg-Ocna, ocazie cu care institutia noastra, pentru invatamant militar preuniversitar, aniverseaza 20 de ani de functionare. SNLP va participa la ceremonie si va acorda un premiu șefei de promoție.

20992918 1577317165660619 6019202889261940471 n

8 COMMENTS

  1. Ploieștiul… se pare ca a fost uitat. Nici macar nu apare in lista!!! Se pare ca directorul nostru nu are prea mare „trecere” la împaratie.

  2. [quote name=”robi”]La ppa aveti agenti pentru birouri nu pentru plutoane ,luati deacolo cand aveti nevoie pentru concedii ,au aceleasi sporuri cand vor pleca din sistem sa aibă intradevar cu ce se lauda,am lucrat cu det[/quote]
    De-aia va inghesuiti voi cei de la paza sa acoperiti posturile vacante de la birouri, pentru ca avem aceleasi sporuri???

  3. La ppa aveti agenti pentru birouri nu pentru plutoane ,luati deacolo cand aveti nevoie pentru concedii ,au aceleasi sporuri cand vor pleca din sistem sa aibă intradevar cu ce se lauda,am lucrat cu det

  4. E foarte corect asa, pana la urma personalul implicat in atragerea candidatilor trebuie sa-si miste fundurile si sa munceasca in frunte cu directorul , dar ai ceilalri colegi trebuie sa se implice!! La Craiova si daca ia 30 concursul de admitere sa nu uitam ca sunt 3 unitati acolo.RU SI DIRECTORI TREZITI-VA!!! Trebuia rupta pisica in doua si de aceea s-a inceput de acum, cei care sunt din.promotii anterioare se vor muta si ei in timp acasa !!!

  5. sunt curios ,la anul se va suplimenta iar statul de functii de la craiova in functie de nr.de recrutari de anul acesta pt scoala Tg.Ocna?

  6. [quote name=”Alex”]Corecta aceasta solutie in raport cu cei care asteapta fiecare sedinta de mutare …de un an sau doi[/quote]
    Ce soluție,în fiecare an se vor duce la Craiova cate30-40 agenți? E o aberație… Dacă directorul se crede „stăpân de sclavi” că la Constanța și cere1(unul),noi ce facem? Stam și ne uitam ca muta? Nu mai zic de puncte de lucru refuzate că nu sunt agenți pt.escortare,că intram in altele…..

  7. Voi sunteți normali? PCPA 1(unu) ?!??? La Constanța doar unul? Ori e greșală,ori dorm toți în ghete… inclusiv sindicatul… Nu am luat concediile pe anul trecut,ies la pensie într-o veselie,ce să mai zic…fără cuvinte…din 240…unul la poartă albă și Valu?!!!!

  8. Corecta aceasta solutie in raport cu cei care asteapta fiecare sedinta de mutare …de un an sau doi

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)