www.snlp.ro Web analytics

Rezultate sedinta mutari – 21.08.2017

imagesAstazi la sediul ANP au fost analizate solicitarile de mutare centralizate pana la acest moment. Publicam rezultatele cu mentiunea ca foarte multe solicitari au fost depuse pentru functii care nu au fost trecute in anunt. Mai sunt si situatii in care s-a depus solicitare pe o functie care era in curs de vacantare prin pensionare dar, la momentul avizarii, functia figura ocupata. Majoritatea acestor situatii vor fi clarificate la urmatoarea sesiune de mutari.

4 COMMENTS

  1. in #rezultate sunt afișate listele pe 21.08.2017 mare atenție colegi! Nu va contrariați de ce nu sunteți pe lista, întâi verificați data!

  2. in #rezultate sunt afișate listele pe 21.08.2017 mare atenție colegi! Nu va contrariați de ce nu sunteți pe lista, întâi verificați data!

  3. Au fost cazuri dezbatute in sedinta si argumentele au inclinat spre astfel de solutionari. Cei participanti la sedinta, sindicate sau sefi de structuri ori chiar conducerea ANP au avut opinii pe motivatia solicitarilor sau pe situatia in sine si s-a decis astfel.

  4. Buna seara. Îmi poate explica și mie cum la unii care sunt trecuți in roșu deoarece nu s-a respectat calendarul de mutari s-a putut da aviz pozitiv? Nu mai zic ca este cineva care are nu și nu de la direcțiile de specialitate din Anp de unde vrea sa plece și unde vrea sa meargă si tot are DA de la consiliu…cât mai trebuie sa mai acceptam aceste măgarii care se faci cu mutările astea? Poate da cineva un raspuns, va rog! Mulțumesc anticipat!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)