www.snlp.ro Web analytics

Rezultate analiza solicitari mutare – 06.03.2017

mut

7 COMMENTS

  1. buna ziua..daca puteti sa imi ziceti si mie cand se discuta rapoartele de mutare in luna aprilie ??sau daca s-au discutat pana acum???

  2. E ok ca unul venit din sursa externa 2016 sa se transfere dupa 6 luni? Si alti dupa academie 3-4 ani si 1 an plecati cu DA de la ambele unitati sa iea un mare NU de la ANP? E posibil in acest sistem infect si corupt pana in maduva oaseler!! Sa va fie rusine!! Va bateti joc de oameni!!

  3. Domnule A.M pretinzi un salariu cam cat al unui ofiter. Dumneata ai responsabilitatea pe care o are un sef de tura sau sef de sectie si exemplele sint mnumeroase??? Probabil esti supraveghetor pe sectie si raspunzi de 100-200 de detinuti sau in post de paza si raspunzi de o anumita zona pe cand un sef de tura raspunde de toata unitatea. (editat) le poti tine pentru tine nu sa le faci publice.

  4. A.M. de unde ai scos diferenta de 60-70%? Daca poti da exemplu din unitatea unde esti incadrat, chiar te rog.

  5. Foarte bine ca se pune accent pe mutarile intre unitatile penitenciare domnule Teoroc!
    Dupa cum spunea un coleg mai jos, poate totusi aflam si noi niste criterii de departajare in cazul mutarilor intre unitati, cele care au prioritate si cele care suporta amanari!
    Avem incadrari directe in continuare, dar hai sa incercam sa vedem ce oameni vor sa plece acasa, ce mai ramane, stim in continuare de ce functii raman libere/vacante, stim ce incadram si unde.
    Daca stimabilii domni de la ANP citesc o cerere de mutare cap coada, si daca umanitatea in luarea deciziilor exista, avem si noi o familie acasa, o sotie, un copil doi sau vreun copil pe drum…
    Trebuie sa existe un echilibru intre SERVICI si FAMILIE, NU LASAM NICI SERVICIUL DEOPARTE DAR NICI FAMILIA!
    Riscam sa ramanem cu Serviciul in ritmul acesta, familia o pierdem pe drum.
    Cu capul plecat in fata dumneavoastra, si cu sinceritate o spun eu si o vor spune si altii!
    Toate cele bune!

  6. Domnule Teoroc, speram ca la discutiile pe tema noii legi de salarizare, sa sustineti micsorarea diferentei dintre salariile agentilor si ofiterilor, la fel cum a facut acest lucru si sindicatul politistilor.Nu e normal ca un agent cu 25 de ani vechime in sistem sa nu aiba un coeficient al salariului la iesirea in pensie macar cat al unui subcomisar,oricum ofiterii mai au inca trei gradatii pana la iesirea la pensie .(ca vechime si grad) si vor avea salariile mai mari ca agentul,lucru care e in regula intr-o limita rezonabila.
    Asa s-a promis, ca va fi micsorata aceasta diferenta salariala,anormal de mare,tinand cont ca riscul cel mai mare il are agentul si e in linia intai,asa ca normal este ca acest risc sa fie renumerat ca atare,nu mai vb de nr.orelor suplimentare,etc.Nu e normal ca agentul cu 20 ani vechime sa castige aproape cu 60-70% mai putin ca seful lui de tura,acceptabil si rezonabil e cu un 30% maxim.
    O alta nedreptate se pare ca se va crea,daca se va primii un raspuns pozitiv, solicitarii aplicarii salariului minim la salariul de functie,chiar daca ptr. scurt timp,pana la intrarea in vigoare a noii legi de salarizare.Un nou angajat sa aiba acelasi salariu de functie cu un angajat de peste 20 de ani vechime.Numai in Romania se poate intampla asa ceva.Normal este ca la angajatul nou incadrat sa ii aplici minimul pe economie si sa etapizezi salariul de functie dupa vechime,incadrare,grad,responsabilitate, nu la oala pe toti.Unde in lumea asta civilizata,un nou angajat sa fie incadrat direct pe maximul unei functii,nu pe nivelul cel mai mic si pe parcursul carierei sa promoveze in functie.Parca totul e pe dos,nu cum ar fi firesc si nu vede nimeni ca nu e in regula.Poate ne spuneti si noua mai multe detalii cu privire la zvonurile ca se vor corecta diferentele salariale intre agenti si ofiteri.De ce sindicatele nu solicita ca in noua lege de salarizare tot personalul din penitenciare sa fie incadrat ca nivel de studii-post liceal,marea majoritate a colegilor care a fost incadrata cu studii medii a iesit la pensie,iar de mai bn de 10 ani pana in acest an au fost incadrati doar colegi de la Scoala nationala post liceala Tg. Ocna.Sunt colegi agenti care au studii superioare, li se recunoaste acest lucru prin acordarea sporului de studii si in noua lege de salarizare apar posturi de agenti cu studii superioare insa daca ne uitam pe proiectul vechii legi neaplicate, diferenta propusa ca salarizare intre agentii cu studii superioare si cei fara studii superioare e de nici 60 ron,adica jumatatea cuantumului actual al sporului.De ce nu se aplica aceeasi unitate de masura ca si cuantum si intre agenti si ofiteri?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)