www.snlp.ro Web analytics

Maine seria 7 de mitinguri plus un Bonus: pichetarea ANP de la ora 11

11879281 842889352427553 1873854377613517331 oConform calendarului comun de actiuni sindicale SNLP-FSANP maine in grafic vom avea protestatari in fata unitatilor din Bacau, Satu Mare, Bistrita, Penitenciar Spital Dej si Slobozia. In plus fata de calendarul anuntat initial, ca recunoastere publica a pasivitatii ANP la protestele salariatilor nemultumiti de neaplicarea OUG 20/2016 in sistemul penitenciar, tot maine vom picheta sediului ANP incepand cu ora 11,00.

Garantat, ploaia nu ne va incurca, vorba poetului: „Si pe cod portocaliu, tot in strada o sa fiu!” Pana cand legea va fi aplicata! Va asteptam pe toti care vreti sa va implicati direct si sa le transmiteti alaturi de noi prin portavoci si vuvuzele, lui Marius Vulpe, Marian Dobrica, Dan Halchin si oarecum Catalin Stroe (inca in lucru) ca vor avea carierele atat cat mai sunt ele, precum si memoria colectiva marcate de… nimic bun realizat intr-un (tehno)mandat pe care insa l-au acceptat cu drag. 

click pe imagine pentru comunicat

Captura de ecran din 2016.10.11 la 14.51.57

 

 

 

 

11 COMMENTS

  1. Si inca una pt. mitingul din fata MJ-ului si n-ar fi fost rau sa mergem si in fata guvernului!….Du-te acasa, Pruna mincinoasa!Du-te acasa,Pruna mincinoasa!Garantez ca daca vom fi cel putin 2000 de oameni scandand si fluierand in fata MJ-ului mincinoasa va ceda!Forta fie cu noi fratilor!

  2. Este un moment de cotitura,un moment critic,un moment crucial pt. angajatii din penitenciare.Este dupa parerea mea un moment zero,de care daca nu profitam acum,vom regreta atat noi cei de acum,cat si viitorii lucratori din sistem.Nu va lasati fratilor,hai sa tabaram pe ei,hai sa-i facem de rusine,sa-i umilim,sa-i denigram,sa-i aratam cu degetul pe acesti impostori care vin,fac rau si pleaca,lasand in urma lor numai mizerie,minciuna,nedreptate si haos!Pe ei fratilor,nu va lasati calcati iarsai in picioare…a miia oara.Eu unul m-am saturat de incompetentii astia!Jos cu Pruna mincinoasa si cu ANP-ul aservit si slugarnic!Uuuuuaaaaa!!!!Iesiti afara javre ordinare!Iesiti afara,javre ordinare!

  3. Eventual ne putem conduce singuri. ANP nu ne conduce. Foloseste abuziv inspectia si prin intermediul lor ataxa oamenii incomozi. Ori esti cu noi ori impotriva noastra. Aceasra este optica ANP si inspectiei penitenciare. Abateri numai de ei stiute, confirmari la petitii fara pic de verificari, confirmari la norma, sanctiuni la norma. La noi in unitate, in Muntenia, ne freaca ANP cum vor doar pentru xa unitatea merge bine. Sa,si mute inspectia un birou.la Colibasi. Eu i-am spus dir ca nu.mai muncesc, daca stau nu au ce gasi gresit.

  4. Ce ar fi să facem o petiție în care să cerem desființarea ANP. Cam sunt în plus!!! Ce spuneți dl Teoroc.

  5. In general ghioceii sint frumosi si pajnici,vestitori ai primaverii,pacat ca astia ai nostrii trebuie calcati in picioare.
    Daca nu dam inapoi in fata asasinilor credeti ca nu ne vom prezenta in fata unor marionete?

  6. Ieri Senatul a adoptat tacit citeva articole din legea de salarizare a bugetarilor.Beneficiem si noi de ceva din aceasta ordonanta.Ma refer la mult discutatul salariu de merit.Pt.detalii cititi pe Romania.Tv.net.

  7. Daca nu gasim 2000 din tot sistemul pentru a semnala nedreptatea si situatia in care suntem in 2017 lucram la 3 ture si fara nici un chior platit cu hainele rupte si multe promisiuni-nici opozitia care sincer nu prea a existat in ultimul an nu vorbeste nimic despre aceste abuzuri ale guvernului.
    Avem ocazia sa aratam intregii tari prin prezenta masiva ca asa nu se mai poate – nu se stie cand mai avem ocazia -aceste iesiri nu pot fi organizate in fiecare zi si la cate drepturi au mai ramas de a protesta este ceva de genul- ACUM ORI NICIODATA .
    Sper sa depasim 2 000 in fata MJ- NU ESTE O CIFRA DE NEATINS DACA MOBILIZAM 60 DE OAMENI DIN FIECARE UNITATE PROBLEMA ESTE REZOLVATA ,SA NU MAI VORBESC DE ZONA DE SUD CARE OBLIGATORIU TREBUIE SA ADUCA 100.

  8. nici nu avem nevoie de mai mult pentru ANP / forte multe asteptam pe 19 la MJ / acolo se va vedea sprijinul real pentru aceste actiuni / in 2009 am fost 1000 si nu durea asa / vom fi acum 2000 ??

  9. Locuri putine,autorizatia am inteles ca e pt 50 de persoane.Provincia sta acasa,sa venim cat mai multi pe 19 la MJ cu miile trebuie sa fim acolo!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)