www.snlp.ro Web analytics

Stefan Teoroc la Digi 24 – despre protestele din penitenciare

click pe imagine (de la min 20:50)

Captura de ecran din 2016.07.15 la 00.23.17

 

16 COMMENTS

  1. vai de capu nostru. unde-i ma bejan si echipa sa dea explicatii????habar nu are de capu lui. noroc cu omu asta.

  2. Dacă dl.Teoroc ,devine director general și nu mai durează mult timp până la investire,poziția SNLP față de domnia sa care va fi?!

  3. Dl Teoroc depunetiva candidatura pentru postul de director general al penitenciarelor noi va sustinem ,sunteti cel mai bun.Felicitari.

  4. Consider ca domnul Teoroc ar trebui sa fie directorul general al ANP.

  5. [quote name=”Anonim”]Atentie !.Se apropie 1August.Timpul trece fara a se intimpla nimic.[/quote]
    Si acum daca trece 1 August si nu primesti nimic nu este nici o problema bine ca ai scapat cu viata, continua sa crezi ca maine o sa fie mai bine .Dormi linistit sunt suficiente persoane in tara asta care sa decida soarta celor multi.

  6. Ce-ar fi sa le aducem aminte celor de la antene ca, in 2013 (6 MARTIE 2013 orele 20:20)cand patronul nu era la puscarie, au venit cu stirea citez: ,,De cand cu aderarea la Uniunea Europeana, conditiile din penitenciarele romanesti s-au imbunatatit simtitor.” Domnule Teoroc postati va rog si legatura la link sa vada lumea stirea. Multumesc. http://observator.tv/social/suma-destinata-lunar-unui-detinut-este-de-aproximativ-10-ori-mai-mare-decat-alocatia-unui-copil-94520.html

  7. Atentie !.Se apropie 1August.Timpul trece fara a se intimpla nimic.

  8. Consider ca domnul Teoroc ar trebui sa fie directorul general al ANP, noi angajații trebuie sa avem o astfel de inițiativă, indiferent de sindicatul in care suntem sau dacă nu suntem înscriși in sindicat! Este inacceptabil ceea ce se întâmplă in unități in aceste zile, lipsa redacției ANP denota proasta organizare! Unde sunt camerele de comanda?? De ce nu se pun in aplicare procedurile de intervenție??? Cu o săptămana înainte de începerea acestor revolte „specialiștii” din ANP ne-au stresat cu aceste proceduri de intervenție, acum de ce nu se pun in aplicare???? Unde sunt acești „specialiști” acum!?? Au dat bir cu fugiții acum toți când ar trebuie sa pună in aplicare „faimoasele” proceduri! Sa vina MAI sa ne salveze pentru ca la noi nu are cine sa coordoneze! Sper ca totul sa se termine cât mai repede iar după sa începem protestele împotriva celor care ne conduc si sa ne alegem noi DG, un model dl Teoroc, felicitări dl președinte! Sper ca veți următorul DG!

  9. Felicitari domnule Teoroc asa trebuia sa iasa institutia ANP pe sticla si sa spuna adevarul cum ati relatat dumneavoastra , dar se vede ca suntem condusi de niste incompetenti care nu vor sa-si asume nimic decat sa ia salari babane.

  10. Fara suparare, tot sindicatul trebuie sa spele imaginea noastra? Tot Stefan trebuie sa fie „purtatorul de cuvant” al acestei institutii numita ANP?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)