www.snlp.ro Web analytics

Mutari in sistem. 102 agenti si 37 de ofiteri – maine se dau sentintele

Reichsstraße 139 number.svg

 

Pe langa cele 10 unitati reorganizate in urma standardizarii, pentru care au fost centralizate aproximativ 400 de cereri de mutare analizate saptamana trecuta, astazi ANP ne-a mai transmis o situatie cu 102 agenti si 37 de ofiteri care solicita mutarea in alte unitati decat cele 10.

In cursul zilei de maine, la o ora care se va anunta, aceste 139 de solicitari de mutare vor fi analizate in vederea aprobarii, respingeri sau amanarii. Tactica ANP a fost de a limita temporar mutarile doar in unitatile reorganizate insa vointa poporului este greu de controlat. 

Oamenii care isi doresc mai mult decat orice sa ajunga in orasele de domiciliu si sa-si reintregeasca familiile, au continuat sa depuna solicitari de mutare, ignorand limitele trasate de anuntul publicat de ANP. Ramane de vazut cum va trata administratia aceasta situatie, in cursul zilei de maine. Ca de obicei, vom informa in timp real.

 

25 COMMENTS

  1. Am depus si eu cerere de transfer si nu sunt pe lista.de ce?

  2. Am niste ciorne pozate cu telefonu pt ca nu a fost chip de scanare la ora aia / incerc sa le organizez cat de cat dar nu sunt foarte lizibile / rabdare!

  3. va intelegem si stim ca interesul vostru este sa ne ajutati pe noi, dar nerabdarea si emotiile isi spun cuvantul

  4. Comentarii inutile / aveti rabdare / lucram / nu suntem ANP / ne descurcam cum putem si cu ce avem / in mod normal trebuia sa aflati toate lucrurile astea de pe pagina ANP / bine ca suntem critici canbd nu e cazul / si asa ANP nu stie cum sa mai puna bete n roate ca sa nu transmitem rezultatele / mai nou nu mai dau pe mail fisiere editabile / ne dau pdf uri cu mentiunea confidential de 10 cm / parca sunt secrete NASA / rabdare!

  5. Au trecut doua ore de cand „curand” … treaba facuta ca la noi….

  6. Parcă la ședința cu cele 400 de cereri de mutare a durat mai puțin

  7. Nu ne puteti zice daca sa desfasurat sedinta si la ce ora se afiseaza rezultatele? M-am uitat de 30 ori pe snlp azi. Ma simt ca la rezultatele la bacalaureat.

  8. Stimate domnule Teoroc, puteți sa ne comunicați ce s-a rezolvat cu patrula ANP ? Mai e valabilă sau nu? Deoarece ținem blocați 2 oameni care ar putea lucra in alte posturi.

  9. Poate ca unele cereri au fost depuse inainte sa se stabileasca cele 10 unitati…

  10. A inceput sedinta oare? Asteptam cu mare nerabdare rezultatele

  11. „Oamenii care isi doresc mai mult decat orice sa ajunga in orasele de domiciliu si sa-si reintregeasca familiile, au continuat sa depuna solicitari de mutare, ignorand limitele trasate de anuntul publicat de ANP.” [u][b]Să nu uităm[/b][/u] http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/1026-rezultatul-sedintei-pentru-analiza-mutari-in-garnizoana-craiova.html unde s-a precizat de către SNLP că „Promotiile 2013 si 2014 care au primit aviz nefavorabil pot reveni cu cereri inainte de repartitia promotiei 2016 si vor fi reanalizate.”

  12. Numai la Gherla, aceasta conducere superba , a facut tot posibilul sa nu finalizeze concursurile din unitate(grupa de interventie), nu se pot intalni pentru asi da avizele de vreo doua luni, mutarile pe functii dureaza de vreo luna, tot aceiasi problema, sunt foarte ocupati, ce sa mai vb de cererile de mutare din alta unitate, care stau prafuite in sertarul domnului Muresan acest vesnic numit in functia de sef RU, chiar as vrea sa va intreb domnule Stefan , stiati ca aceasta functie nu au scos-o la concurs de vreo 10 ani, cred ca bate toate recordurile. Oare ce urmaresc acesti conducatori (bufoni), de osti. Sa le fie rusine.

  13. Nu departe e cel mai important eveniment realizat de SNLP în sistemul penitenciar: conferinta INTERACT 2014 (http://www.snlp.ro/stiri-si-noutati/articole-publicate/840-interact-2014.html#comment-8942 ), unde s-au abordat probleme legate de buget și condiții de muncă, practici ale dialogului social și clasificarea unităților. Aceste mutări vin și pe fondul a ceea ce a reușit SNLP să implementeze în sistem – o standardizare reală a personalului pe tipurile de misiuni impuse la nivelul fiecărei unități în parte.

  14. Adevărul e că sindicatele au adus o contribuție enormă la informarea transparentă a personalului din sistem, cu privire la deciziile luate de către „specialiștii” din ANP. Apreciez enorm efortul depus de ei și consider ca toți cei care au pus umărul la această reușită, merită RESPECT. La o simplă analiză a felului transparent în care se mediatizează și se pun la dispoziție, prin intermediul site-urilor, toate informațiile relevante pentru personal, ne dăm seama cu ușurință că o asemenea practică ar trebui să adopte și ANP. Din pacate însă metehnele se schimbă greu și încet dar această inițiativă de transparetizare a decizie și mediatizare nu reprezintă altceva decît un exemplu de BUNE – PRACTICI. Poate și ANP să își ia notițe și să copieze acest model care funcționează foarte bine. Departamentele de Media și Relații Publice ale M.A.I și M.Ap.N au făcut-o, s-ar parea ca la noi inițiativa aparține SINDICATELOR.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)