www.snlp.ro Web analytics

Cu putina intarziere de vreo 4 luni – MJ reglementeaza decontul de lentile

large

 

În Monitorul Oficial nr. 323/2016 s-a publicat O.M.J. nr. 1297/C/2016 pentru stabilirea plafonului valoric în vederea decontării lentilelor necesare corec₫iei vizuale pentru func₫ionarii publici cu statut special din sistemul administra₫iei penitenciare.

click pe imagine

Captura de ecran din 2016.04.27 la 11.13.30

6 COMMENTS

  1. [b]#1 Ionescu Mihai[/b] – actualul Ordin reglementează decontul pentru fpss în activitate – voință de ministru

    [b]#4 Mos Ion Roata[/b] – dacă te afli în postura asta, poți depune documente justificative: referat medical eliberat de medicul de specialitate, în cauză medic oftalmolog, în care se menționează riscurile la care esti supus dacă nu primești lentilele și motivele recomandării ochelarilor. Totodată referatul medical poate conține detalii cu privire la cauzalitatea diagnosticului și eventuale modificări ale acestuia.

    [b]#5 Daniel[/b] – Ordinul a fost emis în baza celor două HG stipulate la începutul acestuia, nefiind precizate date de la care se acordă decontarea. Dacă deții documentele care fac obiectul decontării, depune-le.

  2. Domnule Ștefan, se decontează dispozitivele achiziționate în 2016 sau doar cele achiziționate după publicarea OMJ-ului? N-ar fi o mică … discriminare: sunt vinovat că a trebuit să-mi le iau mai devreme, deoarece nu mai vedeam cu cele vechi? Cum mai vedeam să-mi fac treaba?

  3. Cum se „traduce” paragraful (2) din art. 1?
    Diagnosticul initial poate sa ramana (de ex. „strabism”), dar se modifica prescriptia. In acest caz nu se mai deconteaza?

  4. Bună ziua,
    Pentru pensionarii care au lucrat în sistem, de ce nu se mai pot deconta, lentile de ochelari ?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)