Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Avantaje pentru membrii SNLP - a inceput incarcarea ofertelor estivale

Captura de ecran din 2016.04.10 la 13.31.47

 

Membrii SNLP sunt deja in tema cu faptul ca in baza legitimatiei (cardul SNLP) atat ei cat si familiile lor au acces la preturi preferentiale negociate de PUBLISIND/SNLP la diferite categorii de servicii. Va recomandam sa vizualizati ultimele oferte incarcate pe pagina www.avantaje.publisind.ro avand in vedere ca nu mai este mult pana cand incep vacantele.

In afara preturilor reduse la sejururi,  pe pagina susmentionata sunt postate si alte tipuri de oferte cele mai importante fiind in domeniul medical precum si al telefoniei mobile. Parteneriatul cu Telekom aduce in sistemul penitenciar preturi minime la abonamente si maximum de subventii la achizitionarea unor terminale. Preturile sunt actualizate permanent.

Synevo ofera 15% discount la orice tip de analize care nu sunt decontate prin sistemul de asigurari de sanatate, atat pentru detinatorii cardurilor SNLP cate si pentru membrii acestora de familie, iar Medlife a pus la dispozitie abonamente care nu pot fi accesate decat prin marile corporatii din Romania.

Abonamentul Medlife este important intrucat in baza unei sume accesibile (min 8 euro lunar) posesorul are posibilitatea de a beneficia de un numar de servicii in reteaua Medlife (inclusiv parteneri), in functie de tipul de abonament, fara o limita de suma.

In acest sistem, nivelul de protectie si beneficii sunt superioare asigurarilor medicale care au un plafon de despagubire in anumite situatii. Tot in baza cardului Medlife se obtin discounturi de la o lista mare de furnizori de servicii din diferite domenii.

Ofertele de telefonie precum si cele medicale sunt disponibile strict prin intermediul SNLP si nu direct la furnizori, iar cele de turism pot fi accesate direct prin rezervare in conditiile prezentate pe pagina www.avantaje.publisind.ro. Nu se retine niciun fel de comision pentru niciuna dintre ofertele accesibile membrilor nostri si familiilor acestora in cadrul pachetului disponibil pe pagina indicata.

 

Comentarii  

+1 #2 Ștefan Teoroc 11-04-2016 14:49
click pe detaliile fiecarei oferte si la sectiunea rezervare aveti precizari si contacte / la sediul Federatiei PUBLISIND se afla o persoana ca se ocupa de rezervari / le preia si gestioneaza relatia cu hotelurile si cu membrii
de ex avantaje.publisind.ro/.../...
Federația PUBLISIND
Adresa: București, sector 1, P-ța Walter Mărăcineanu nr. 1-3
Telefon: 0787.68.81.92
Fax: 021.318.29.20
Email: avantaje.publisind@yahoo.ro
Web: www.avantaje.publisind.ro
Citat
0 #1 jilava 11-04-2016 09:02
cum putem sa facem rezervari
Citat

Google Translate

Cauta in site

 • Justice 17.10.2017 22:23
  Trebuie insistat pe eficientizarea concursurilor altfel vom rămâne ...

  Read more...

   
 • unu 17.10.2017 19:09
  Pentru cei ce intreaba de suma estimativa privind marirea de 10% spun asa ...

  Read more...

   
 • State 17.10.2017 18:07
  Dl. Stefan , ce stiti despre "fisa de monitorizare " ? In lipsa detinutilor ...

  Read more...

   
 • Marian 17.10.2017 12:40
  Ne puteti posta o suma estimativa intre minim si maxim referitor la ...

  Read more...

   
 • Costel 17.10.2017 10:11
  In legatura cu marirea de 10 la suta un procent minim si maxim cu ...

  Read more...

Google AdS