www.snlp.ro Web analytics

Informare interna SNLP – CC ANP din 1 aprilie 2016

leadership council icon oxfam america 1 610x381

La sedinta Consiliului de conducere ANP s-au discutat urmatoarele probleme:

1. Imputerniciri pentru directorii de unitati si functii de conducere din ANP vacante.

2. In legatura cu posturile de conducere vacante atat in ANP cat si in unitatile subordonate s-a stabilit ca acestea sa fie scoase la concurs in trimestrul IV cand se apreciza ca va fi deja finalizata etapa de incadrare a celor 1005 posturi din sursa externa.

3. S-a stabilit cu directorul general ca luni 04.04. 2016 se vor analiza majorarile de 50% pentru ANP iar marti 05.04.2016 se vor discuta majorarile de 50% pentru functiile de directori si directori adjuncti de penitenciare care sunt in competenta DG dupa care se vor trimite in unitati adresele cu numarul de functii potrivit procentului prevazut in legislatie; numarul total pe sistem este de 753 de salariati care pot beneficia de majorari de 50%.

4. Privitor la concursurile aflate in derulare respectiv cele 100 de posturi, vor fi postate calendarele pe site ANP  in saptamana 11-15 04.2016 in asa fel incat in circa 3 saptamani sa fie finalizate pentru a se trece la etapa cu concursul din sursa externa care la acest moment se afla in faza de inscriere a candidatilor.

5. Referitor la mutarile in cele 10 unitati stabilite anterior – se vor centraliza cererile de mutare in cursul saptamanii viitoare dupa care se va stabili data sedintei de analiza a acestora.

6. Directorul DM ANP a anuntat ca exista informatii care indica faptul de astazi functioneaza aplicatia informatizata de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate urmand sa verifice acest lucru in zilele urmatoare pentru a constata daca informatia este reala sau nu.

Florin Stoica, Secretar General SNLP 

 

14 COMMENTS

  1. Speram sa se tina cont de vechime deoarece am auzit ca sunt f.multe cereri din promotia 2015?Sa astepte,cum am asteptat noi 2-3ani?Sa fim corecti.

  2. Nu se mai stie nimic de data cand va avea loc mult asteptata sedinta pentru mutarile la cele 10 unitati anuntate? Va multumesc!

  3. Cand se va afisa lista cu urmatoarele 10 penitenciare? Va rog frumos, astept un raspuns!!!!!!

  4. Se va scoate la concurs si functia de sef birou la P Gherla? Sau batem recordul si mergem 10 ani pe imputerniciri…

  5. Cu statul de organizare ce se aude ?Se semneaza sau nu?Nu de alta dar poate asa avem o sansa sa luam sporul de studii cei din 2010-2014 .Vad ca sa uitat orice masura pentru a beneficia si noi.Ma refer la sindicat.Stiu ca sunteti ocupati, dar…..

  6. Pt Andreea,
    Nici Cei din ANP nu vor lua pe 10 aprilie majorarile de 50%.
    Intarzierea cu plata majorarii de 50% se datoreaza faptului ca ANP a trimis o adresa catre MJ prin care se solicita un raspuns in sensul prevedrilor din OMJ daca pe ordonator se depaseste procentul de 30% iar raspunsul de la doamna Pruna a venit foarte tarziu, in stilul stiut.
    Pentru restul intrebarilor inca nu avem raspusnuri clare. Urmeaza sa se stabileasca

  7. Cererile vechi nediscutate care nu sunt pentru cele 10 unitati pe cand?cererea mea este de aproximativ 6 saptamani la anp!

  8. Referitor la mutari se v or discuta si cererile vechi la care n am primit raspuns nici pana acum..sau doar cele de la acele 10 unitati? Am cerere din septembrie si n am primit niciun raspuns nici pana in ziua de azi…sun mereu la anp la resurse si imi spun ca nu s a discutat..

  9. Buna Ziua! Cand se vor afisa urmatoarele 10 penitenciare pentru depunerea rapoartelor de transfer?

  10. Nu era normal ca si in unitati majorarea de 50% sa fi fost discutata pana la o data care sa permita incasarea acesteia odata cu salariul? De ce la ANP se poate?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)