www.snlp.ro Web analytics

SNLP: asaltul decisiv pentru acordarea sporurilor pe timpul concediilor

In cazul in care demersul SNLP se va finaliza cu succes, drepturile salariale acordate pe durata concediilor vor fi ajustate substantial. De la un procent de sporuri de maxim 30% cat se acorda in prezent, raportat la salariul de baza, sporurile pe timpul concediilor vor creste pana la nivelul maxim de sporuri pe care salariatii il primesc pentru munca prestata in programul normal de munca. Click pe adresa de mai jos pentru materialul complet:

Captura de ecran din 2016.02.29 la 20.43.50

 

Documente atasate

12 COMMENTS

  1. Dl. Stefan , a trecut si februarie , ce se mai aude de Regulamentul normelor de aplicare la lg. de Ex. a pedepselor ?
    Dna. ministru sa pronuntat ca in februarie este gata.

  2. Bravo,SNLP! Bravo, domnule Teoroc! În sfarsit, avem certitudinea si siguranta ca suntem susținuți,față de anii anteriori (pe la inceputurile carierei mele),când mergea mai greu cu demersurile. Haideți să schimbăm ceva în țara asta în care unii si-au făcut prea mult de cap și au vandalizat-o! Să nu mai fim supuși unui sistem dat de șefi cu atitudini comuniste și să mergem strict pe respectarea legii,fără loc de interpretare și fără a acționa doar de dragul șefilor,ca să nu se supere, „sa nu ne ia la ochi” … Să le dovedim ca timpurile i-au depășit și să le dovedim ca sistemul asta funcționează după alte principii decât sunt ei obișnuiți (acela a intereselor personale,cu care s-au obișnuit, încercand să implementeze și în noua generatie ideile lor comuniste). Gata, România a capatat o altă față! Va susținem în continuare cu privire la proiectele viitoare! La mulți ani și la cât mai multe reușite! (Penitenciarul Craiova)

  3. Asteptam ca rezultatul sa fie unul pozitiv. Felicitari pentru demers si asteptam nerabdatori finalitatea.

  4. Felicitari,SNLP-ul ma surprinde foarte placut in ultimul timp,sunteti cei mai tari indiferent de rezultat.

  5. La Cum ne iubește ministra (editat) , emite un ordin peste un an ! Bine ca are mandat scurt !!
    Oricum buna cererea SNLP !!
    Cineva lucrează la vârful Snlp !!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)