Pagina de start a forumului Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare
Inapoi la Website: www.snlp.ro

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUNTEM IN MOARTE CLINICA !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare -> Proteste
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
korintias
Senior member

Data înscrierii: 15/Dec/2008

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 8:43 am    Titlul subiectului: SUNTEM IN MOARTE CLINICA ! Răspunde cu citat (quote)

Nu degeaba acesti guvernanti au capacitatea de a demonstra ca suntem o natie atat de slaba incat ar putea face orice cu noi. La felul in care intelegem noi ca se rezolva lucrurile in asemenea situatii e si normal ca Boculetul si omul ales de diaspora sa ne ignore total. Participand la aceste manifestatii am observat inocenta si teribilismul multora dintre noi care au inteles ca o manifestatie se face cu aparatul foto in mana, pozandu-ne cu banner-ul sindicatului, cu un reporter sau cu grupul, intorcandu-ne din cand in cand catre Parlament cu un urlet gen: Jos Guvernul ! Jos Basescu ! Unisonul demonstratiei de strada este reliefat de puterea cu care masele sustin lucruri precise, bine directionate.

Daca nu va interveni surescitarea credintei in lupta sindicala, lupta atribuita in dreptul fiecaruia dintre noi, vom fi pe calea pierzaniei ca si structura. Aceasta lupta de mentinere a pulsului nu se tine in spatele cortinei sau in fata televizorului in speranta ca cineva va iesi sa lupte pentru voi. In ultimul timp, principiul de baza al multora dintre sindicalisti era acela ca, daca platesc o cotizatie lunar, ar trebui sa-i parvina toate drepturile fara ca acesta sa-si manifeste si in alte sensuri interesul propriu si colectiv. De aceea am ajuns in postura in care sa devenim penibili pe strada ! De aceea puterea si acolitii acesteia ne pun la spate interesele si cerintele noastre.

Greva a fost un esec total in sistem si trebuie sa fie recunoscut acest lucru. Se stie ca lasitatea si docilitatea multora din angajatii sistemului ne aduc in postura in care ne meritam soarta din plin.

Ca atare, PROPUN reducerea veniturilor cu pana la 75% pentru ca moartea clinica sa aiba un rol pe o perioada cat mai scurta. Somn usor !
korintias
Senior member

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dumitru Costin a demisionat ! Presupun ca ratiunea este pur morala si in nici un caz bazata pe un interes cu caracter politic...

Si, odata cu aceasta demisie, de ce nu ar candida Stefan Teoroc ? Penitenciarele si-ar castiga o pozitie de pe care ar putea fi altfel auzite.
generatia de sacrificiu
Junior member

Data înscrierii: 04/Noi/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai omule, toti cei care sa-u implicat au facut tot ce au putut, nu au fost curve ca altii,multi chiar din sistemul nostru.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
korintias
Senior member

MesajTrimis: Joi Iun 17, 2010 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vei intelege anumite lucruri atunci cand vei putea cat de cat sa administrezi limba romana. Tocmai aceasta lipsa de educatie, sa nu mai spun ca cea politica ar fi mai relevanta, ne-a adus ca natie intr-o postura penibila in raport cu valorile pur democratice. In acest context intra si intelegerea luptei sindicale, reliefand educatia individului cu privire la intelegerea actului de protest. Inca vei mai avea posibilitatea sa te numesti "generatie de sacrificiu" inghitind prosteala unora ce se doresc a fi votati.
orion
Ordinary member

Data înscrierii: 19/Noi/2008

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumoasa tara, pacat ca-i populata
Cu legile astea, in cativa ani vor pleca in pribegie alti cateva milioane.
Nu pot sa inteleg cum din patru in patru ani trebuie sa alegem niste indivizi care sa ne lase fara locuri de munca , sa ne pauperizeze.Statul , in fruntea caruia s-au cocotat alesii nostrii, in loc sa fie preocupat de bunastarea tarii si a poporului, lasa oamenii pe drumuri, ii aduce in pragul disperarii. Oare acesta-i rolul statului intr-o societate zis democratica.
Astia vor sa ne faca sa regretam comunismul?
Daca dupa toate "masurile "astea, nu ne vor scoate din rahat, singura lor raspundere va fi ca-si vor da demisia? Adica oricine poate experimenta orice pe un popor si sa scape asa usor?Ori ne cred tampiti, ori chiar suntem.
Un lucru e cert:cu cat noi saracim, Ei se imbogatesc.Pe principiul"nimic nu se castiga, nimic nu se pierde, ci totul se transforma"-din proprietatea noastra in cea a LOR.
Sus
korintias
Senior member

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, suntem o natie de tampiti !!! Asta este adevarul !
orion
Ordinary member

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tare as vrea sa te contrazic.
Sus
korintias
Senior member

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu as vrea sa ma contrazici dar uita-te in jurul tau ! Odata pentru totdeauna trebuie sa recunoastem purul adevar. Ce altceva ne-ar mai desparte de tampenia ce ne inconjoara ?
orion
Ordinary member

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lasitate, viclenie, servilism....
Sus
korintias
Senior member

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Indobitocire crasa...
isabelle
Senior member

Data înscrierii: 05/Oct/2007
Locație: Plai cu boi

MesajTrimis: Lun Iun 28, 2010 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si daca voi insirati aici toate epitetele ce ni se cuvin, ce credeti ca rezolvati?
Stiti de ce suntem asa? Pentru ca ne multumim sa constatam cum suntem, si atat!
Nimeni nu face nimic, nimeni nu isi asuma o initiativa, nimeni nu se gandeste la solutii, la ce am putea face, ne multumim numai sa spunem ca suntem asa si pe dincolo si sa fim indignati pt asta.
Prin urmare, era corect spus pe la alt topic ca ne meritam soarta...
korintias
Senior member

MesajTrimis: Lun Iun 28, 2010 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai dreptate Isabelle dar, spre exemplu, tu ce faci ? Concret...Cumva altceva decat facem cu totii ?
isabelle
Senior member

Data înscrierii: 05/Oct/2007
Locație: Plai cu boi

MesajTrimis: Joi Iul 01, 2010 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai observat, m-am exprimat la persoana I plural....so....mi-am facut si mie o autocritica in acel post...
orion
Ordinary member

MesajTrimis: Joi Iul 01, 2010 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am facut autocritica.....
Suna fals, idiot, demagogic...
Pe timpul defunctului sistem, se "purta " autocritica.
Sus
TEPES
Ordinary member

Data înscrierii: 01/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Iul 18, 2010 2:05 pm    Titlul subiectului: Membru activ de sindicat Răspunde cu citat (quote)

Acest guvern a calacat totul in picioare,ne-au mintit in fata prin declaratiile inainte de alegeri "ca nu va scadea nici-un salariu de bugetar".. etc.Noi trenuie sa fim uniti pt. ca astfel nici sindicatele nu au putere,am fost la toate mitingurile organizate anul acesta si am participat si la greva,daca toti am fi facut la fel poate lucrurile nu ar fi stat chiar asa de rau.Trebuie sa raspundem chemarii sindicatului,e pentru noi.Nu trebuie sa ne fie frica,mie nu mi s-a intamplat nimic doar ca pierd la salariu ca toti bugetarii si iarasi nu trebuie sa fim comozi si sa ne amagim ca o sa faca altii pentru noi,nu poate face nimeni pentru tine ceea ce poti face tu pentru tine. SNLP-ul a incercat si in unele cazuri a avut o prezenta surprinzator de numeroasa,dar nu a fost de ajuns iar alte categorii profesionale nu au fost asa de activi ca membri SNLP,dar in toamna dupa ce o sa le dea cutitul de os cu 25% mai adanc atunci o sa realizeze ca au fost ignoranti,fricosi si lenesi.Nu avem decat aceste arme sindicale legale sa ne aratam nemultumirea,suferinta in care ne-a adus acest guvern. Idea Idea Idea Idea Idea Idea
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare -> Proteste Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum